Butlon logo

Butlon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Butlon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Butlon logo
Website
butlon.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Butlon

Als je tegenwoordig niet in de gelegenheid bent om zelf te koken maar toch lekker en gezond wilt eten, zijn er online verschillende opties. Dat geldt ook als je geen tijd hebt om zelf naar de supermarkt te gaan maar je toch echt wel boodschappen in huis moet hebben. Butlon biedt het beste van beide werelden. Het kan je zowel een maaltijd bezorgen als door jou online uitgezochte boodschappen bij de online supermarkt. Om te ontdekken of Butlon ook iets voor jou is, hebben we hier de reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Zo krijg je vanuit de praktijk een goed beeld van wat Butlon voor je kan betekenen.

Over Butlon

Toeval bestaat niet. Of toch wel? Butlon begon namelijk ooit als een softwareproject voor lokale ondernemers. Het idee voor het huidige platform ontstond toen een pizzeria een platform wilde hebben waarop mensen hun pizza’s konden bestellen. Het zette de mensen achter Butlon aan het denken. Het resultaat van het denkwerk is een platform geworden waar mensen online en voordelig boodschappen kunnen doen, zonder dat ze lang hoeven te wachten en zonder lange levertijd. Daarnaast biedt Butlon je de kans om een maaltijd te laten bezorgen uit een restaurant.

Waarom kiezen voor Butlon?

Mensen die simpelweg geen tijd hebben om naar de supermarkt te gaan of die te weinig boodschappen met de fiets kunnen vervoeren is Butlon een ideaal platform. Met dank aan deze aanbieder heb jij de vriezer en de koelkast zo vol. Je bestelt gemakkelijk boodschappen in grootverpakking, en dat voor de laagste prijs. Bestel je boodschappen vanaf een bedrag van 70 euro, dan worden de boodschappen gratis bij je thuis bezorgd. Butlon staat voor gemak, want je kunt erg simpel via een speciale app voor je smartphone je boodschappen bestellen. Butlon is daarnaast ook jouw online butler voor het bezorgen van eten. Want behalve boodschappen bezorgt Butlon ook je (avond) maaltijd. Het werkt simpel; je voert je postcode in en gaat vervolgens online shoppen. Kind kan de was (lees: boodschappen) doen.

Is Butlon betrouwbaar?

De praktijk in de vorm van de beoordelingen van klanten die al gebruik maken van de diensten van Butlon vertelt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak bij Butlon. Butlon biedt een veilige betaalomgeving – onder meer iDeal- en werkt volledig transparant. Butlon heeft niets te verbergen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat je op de webshop gewoon kunt lezen waar het bedrijf gevestigd is. Er is dus geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Butlon.

Klantenservice en klachten

De werkwijze van Butlon laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Eigenlijk wijst het zich allemaal vanzelf. Mocht je desondanks toch eens tegen iets aanlopen waarover je graag contact zou willen hebben met de organisatie, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt bellen en mailen en je kunt zelfs een brief sturen, mocht je dat willen. Voor je dat doet is het overigens verstandig eerst de button ‘FAQ’ aan te klikken. Je vindt daar de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de input van mensen die al gebruik maken van de diensten van Butlon, heb jij een nog beter beeld gekregen van deze aanbieder. Daarom kun je nu een weloverwogen beslissing nemen. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter? Je weet nu immers hoeveel waarde dat kan hebben.

Reviews over Butlon

Gerelateerde bedrijven

Body & Fit logo
Body & Fit
2 beoordelingen
8,5
Box Brownies logo
Box Brownies
1 beoordeling
10
TacoMundo logo
TacoMundo
2 beoordelingen
9,5
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over butlon.com

Het bedrijf Butlon is geverifieerd door ons. De webshop butlon.com is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Butlon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Butlon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Butlon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van butlon.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Butlon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top producten

We hebben hier al vaker besteld en elke keer is het weer top. Onze bestelling bestond voornamelijk uit vlees en dat was allemaal super lekker. Het zat allemaal goed verpakt en het was niet aan elkaar gevroren.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Iris V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk om bij butlon te bestellen

Heb 1x iets besteld. Kwam in gammele dozen. En nu word ik soos gespammed via post, sms, email en telefoon of ik weer wil bestellen. Om gek van te worden. Bestel hier nooit iets

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Jeroen J.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Butlon


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Body & Fit logo
Body & Fit
2 beoordelingen
8,5
Box Brownies logo
Box Brownies
1 beoordeling
10
TacoMundo logo
TacoMundo
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Butlon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Butlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Butlon actief?

Butlon is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Butlon reviews? Dan kun je naar de website van Butlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie