Burgers Zoo logo

Burgers Zoo reviews, ervaringen en beoordelingen

Burgers Zoo reviews, ervaringen en beoordelingen
250
Burgers Zoo logo
Website
Burgers Zoo
Categorie
Dagje weg

Burgers Zoo ervaringen

Ruim honderd jaar geleden werd in Arnhem Burgers Zoo voor het eerst geopend voor publiek. Sinds die dag zijn er miljoenen bezoekers langsgekomen voor een gezellig dagje dierentuin. Ben jij benieuwd wat voor een park Brugers Zoo is? Op onze website lees je de Burgers Zoo ervaringen van bezoekers die je voorgingen met hun gezin. Ben je zelf pasgeleden nog naar Burgers Zoo geweest? Natuurlijk heb je dan je eigen Burgers Zoo ervaringen. We horen graag wat je vind van deze dierentuin. Uiteraard delen wij jouw mening online zodat anderen er ook iets aan hebben.

Over Burgers Zoo

Al meer dan honderd jaar is Burgers Zoo een familiebedrijf in Arnhem. In de dierentuin staat de verzorging van de dieren voorop. In de dierentuin mag je één dagje één worden met de natuur. De dierentuin werkt mee aan het behoud van diersoorten en zorgt ervoor dat de dieren een prachtig leven hebben. Het is belangrijk dat niet alleen de bezoeker, maar ook de dieren een leuk dagje uit beleven. In het park is er altijd wel weer iets nieuws te beleven voor zowel de dieren als de bezoeker. Dit maakt het leuk om telkens weer opnieuw een bezoek te brengen aan de dierentuin.

Safari

Uniek in Brugers Zoo is dat je op safari kan in eigenland. Je hoeft niet meer naar Afrika om de Big Five in het wild te zien. De savanne uit Afrika is in Burgers Zoo exact nagebouwd. Je kan hier wandelen langs de drinkplaats of een bezoekje brengen aan wilde leeuwen. In het safarigedeelte van het park is een uitgestrekt terras. Op dit terras heb je uitzicht over de savanne. Je kan hier zelfs genieten van Afrikaanse gerechten om helemaal in de sfeer te komen.

Burgers Ocean

Ga op ontdekkingsreis in het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië. Een compleet rif is in dit aquarium zo natuurlijk mogelijk nagebootst. Als je door dit aquarium wandelt heb je echt het idee dat je bent gaan duiken in een rif. Dankzij de enorme panoramaruit heb je altijd een mooi uitzicht over het rif. Ben jij al in Burgers Ocean geweest? Deel jouw Burgers Zoo ervaringen online op onze website.

Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
34 beoordelingen
5,1
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
SnowWorld logo
SnowWorld
8 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Burgers Zoo

Het bedrijf Burgers Zoo is geverifieerd door ons. De webshop Burgers Zoo is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Burgers Zoo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Burgers Zoo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Burgers Zoo is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Burgers Zoo. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Burgers Zoo.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kinderen vonden het heerlijk

Wij zijn al jaren vaste klant bij Burgers Zoo en onze kinderen vinden het fantastisch

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Burgers Zoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BLUE Wellness by Fletcher logo
BLUE Wellness by Fletcher
34 beoordelingen
5,1
Gift For You logo
Gift For You
49 beoordelingen
3,3
SnowWorld logo
SnowWorld
8 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Burgers Zoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Burgers Zoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Burgers Zoo actief?

Burgers Zoo is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Burgers Zoo reviews? Dan kun je naar de website van Burgers Zoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie