Bullguard logo

Bullguard reviews, ervaringen en beoordelingen

Bullguard reviews, ervaringen en beoordelingen
702
Bullguard logo
Website
Bullguard

Reviews en Ervaringen Bullguard

Wil jij graag meer weten over beoordelingen van Bullguard? Wij hebben de recensies van Bullguard gebruikers voor je op een rij gezet. Lees wat anderen van dit bedrijf vinden, zodat jij een goede beslissing kunt nemen. Het bekroonde antivirus- en cyberbeveiligingsbedrijf biedt oplossingen aan voor veilig internetgebruik voor zowel consumenten als kleine bedrijven.

Over Bullguard

Tegenwoordig is veilig internetten belangrijker dan ooit. Je doet alles online, van bankieren tot shoppen en het boeken van vakanties en het streamen van films. Het is dus essentieel dat je jouw apparaten beschermt tegen bedreigingen van buitenaf. Bullguard maakt het voor gebruikers gemakkelijk om hun gegevens, identiteit en privacy te beschermen, zowel thuis als op het werk en onderweg. Er zijn onder andere producten voor het beveiligen van je pc, Macbook, tablet en smartphone. Het bedrijf is opgericht in 2001 in Kopenhagen, Denemarken. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk. Regelmatig komt de software goed uit de test. Ieder jaar is er een nieuwe geüpdatet versie beschikbaar zodat je maximaal beschermd bent.

Waarom kiezen voor Bullguard

Bullguard biedt verschillende pakketten aan, die je zelf nog uit kunt breiden met eventuele extra's. De software is voornamelijk geschikt voor consumenten en kleine bedrijven. In 2021 heb je de keuze uit de pakketten Antivirus, Internet Security en Premium. Antivirus is een standaard virusscanner waarmee je één apparaat van een virusscanner voorziet zodat je veilig kunt internetten en browsen. Het Internet Security pakket is een stuk uitgebreider qua functies en opties. Zo kunnen gebruikers standaard 3 apparaten kunt beveiligen waaronder Apple en Android. BullGuard Premium Protection richt zich op veeleisende gebruikers en bevat alle mogelijke opties die het bedrijf te bieden heeft voor maximaal 15 apparaten.

Het uitgebreide productportfolio biedt niet alleen internetbeveiliging en mobiele beveiliging, maar ook extra diensten zoals een gebruiksvriendelijk VPN met militaire encryptie en identiteitsbescherming. Speciaal voor kleine bedrijven is de cloud beheerde endpoint-service Small Office Security ontworpen. Als eerste ter wereld bracht het innovatieve beveiligingsbedrijf een IoT-kwetsbaarhedenscanner uit, evenals een realtime thuisnetwerkscanner.

Is Bullguard betrouwbaar?

Bullguard komt regelmatig uitstekend uit de test. Zo is de software bekroond door de Consumentenbond, die de aanbieder in 2019 een 8,4 gaf op het onderdeel Malware en een 9,2 op het onderdeel ”˜Scan PC met virussen’. Ook AV-test raadt Bullguard aan als software voor cybersecurity. Daarnaast is het prettig dat er zeer veel ondersteuning wordt aangeboden voor de software. Zo kun je op Bullguard.com veel informatie vinden, van producthandleidingen tot live technische ondersteuning. Je kunt dag en nacht bij deze informatie, waardoor je nooit lang met je vragen rond hoeft te lopen.

Klantenservice en klachten

BullGuard staat 24/7 klaar voor klanten met technische ondersteuning. De klantenservice is te bereiken per e-mail of direct via een live chat functie. Alle talen worden ondersteund in de helpdesk, zodat je gewoon in het Nederlands te woord wordt gestaan. Er is echter géén telefonische helpdesk in het Nederlands beschikbaar. Als je een medewerker wilt spreken, moet dit in het Engels. In het Hulpcentrum is het antwoord op veelgestelde vragen gemakkelijk en snel te vinden. Het antwoord is maar een paar muisklikken verwijderd. Vul je vraag in en klik op zoeken om te kijken of de oplossing hier te vinden is.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van één van de cybersecurity oplossingen van Bullguard? Help anderen bij het maken van de juiste keuze door jouw ervaringen met Bullguard te delen. Vermeld hierbij welk pakket jij hebt en op welke apparaten je gebruik maakt van Bullguard om zoveel mogelijk relevante informatie te geven.

Reviews over Bullguard
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bullguard

Ons team van experts heeft Bullguard geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bullguard bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bullguard is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bullguard is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bullguard te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne klantenservice

De klantenservice van de website was geweldig, ik dacht dat mijn vpn niet meer werkte, maar het was gewoon omdat ze problemen hadden en het repareren, en het zal daarna weer werken! Ik raad de ze echt aan !!

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marinus W.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bullguard
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bullguard een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bullguard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bullguard actief?

Bullguard is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bullguard reviews? Dan kun je naar de website van Bullguard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie