BULIEF Watch Co. logo

BULIEF Watch Co. reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BULIEF Watch Co. reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4505
BULIEF Watch Co. logo
Website
bulief.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BULIEF Watch Co.

Een horloge is een item dat klasse, tijdloosheid en stijl uitstraalt. Het is niet toevallig dat topmerken honderden tot duizenden euro’s kunnen vragen voor één model. Een goed horloge geeft niet enkel de tijd weer maar zegt ook iets over de drager van het toestel. Ben jij op zoek naar een horloge dat helemaal bij jou past? Dat echt iets vertelt over wie jij bent en over hoe jij in het leven staat? Dan kan je eens een kijkje nemen bij BULIEF Watch Co. of dit bij jou past. Maar wat vertellen mensen eigenlijk over BULIEF Watch Co.? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen klanten BULIEF Watch Co.? Dat ontdek je hier. Op deze pagina vind je tal van reviews over BULIEF Watch Co.!

Over BULIEF Watch Co.

BULIEF Watch Co. is een onderneming die, je kunt het al raden, gespecialiseerd is in de productie en verkoop van horloges. Bulief is een naam die niet voor niets een speling is op het woordje believe. Het staat voor geloven in jezelf en voor een unieke mengeling van moderne technieken en klassieke tijdloosheid. Dat is dan ook de mission statement van het pas opgerichte Bulief: het vermengen van de moderne techniek met de klassieke stijl van het horloge. De modellen zijn gebaseerd op echte vintage toestellen en zijn er voor de man die meerwaarde zoekt. Kwaliteit staat voorop bij BULIEF Watch Co. Bovendien kan je ook altijd bij de onderneming terecht voor vragen of voor advies. Heb je wat inspiratie nodig? Of blijf je gewoon graag op de hoogte van wat er speelt in het bedrijf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de vele socials volgen!

Waarom kiezen voor BULIEF Watch Co.?

Bulief is een onderneming die heel erg duidelijk kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. Bovendien is het een bedrijf dat nog maar net van start is gegaan met de verkoop van high-end horloges. Het assortiment bestaat op dit moment dan ook uitsluitend uit de Lozenge die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Koop je bij Bulief? Dan ontvang je niet enkel het model maar natuurlijk ook een prachtige case. De Lozenge is een waterdicht exemplaar gemaakt van stainless steel en voorzien van materiaal van de hoogste kwaliteit. Bulief opereert vanuit Nederland maar je kunt de horloges van het merk wereldwijd bestellen. Dat kan bovendien gratis. Er zijn geen verzendkosten die aangerekend worden! De levertijd hangt af van jouw locatie en ligt tussen de twee en de vijf werkdagen. Goed om weten is dat je twee jaar garantie krijgt op aankopen!

Is BULIEF Watch Co. betrouwbaar?

Bulief werd pas opgericht in 2021 en is dus een nieuwe speler op de markt. Dat betekent echter niet dat je wantrouwen moet voelen. Op de website van Bulief vind je bijvoorbeeld heel wat informatie terug over het bedrijf. Denk bijvoorbeeld maar aan het KVK-nummer of het btw nummer! Daarnaast opereert Bulief vanuit Nederland wat ook betekent dat ze onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving. Bulief beschikt over een eigen klantendienst waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Ook kan je veilig betalen bij Bulief dankzij de secure verbinding met het internet. Dat kan op verschillende manieren. Ten slotte is het zo dat Bulief aangesloten is bij het online keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Absoluut betrouwbaar dus!

Klantenservice en klachten

In contact komen met de klantendienst van BULIEF Watch Co. is niet moeilijk. Op de website zelf vind je een contactformulier, een mailadres, een adres van de hoofdzetel en ook een telefoonnummer terug. Bovendien kan je ook op eender welk moment even WhatsAppen met vragen. De klantenservice van BULIEF Watch Co. is een zeer actieve en geeft in de regel binnen de paar uur een antwoord op werkdagen. Heb je een klacht? Dan kan je die doorgeven aan de klantendienst of je kunt ook de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur aanschrijven. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een Lozenge liggen of heb je er eentje aan jouw pols hangen? Dan ben jij de geknipte persoon om jouw ervaringen met BULIEF Watch Co. te delen. Is Bulief een betrouwbaar merk? Wat vind je van de kwaliteit van het horloge? Zou je in de toekomst een ander model van Bulief ook kopen? Hoe zou je de service van Bulief beoordelen? Schrijf jouw mening neer in de vorm van een review op deze pagina. Zo help je ons en onze bezoekers de juiste keuzes maken!

Reviews over BULIEF Watch Co.

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over BULIEF Watch Co.

Het bedrijf BULIEF Watch Co. is geverifieerd door ons. De webshop bulief.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BULIEF Watch Co. is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BULIEF Watch Co. maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bulief.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van bulief.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BULIEF Watch Co..

Geplaatst op: 21-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BULIEF Watch Co.


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BULIEF Watch Co. een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BULIEF Watch Co.. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BULIEF Watch Co. actief?

BULIEF Watch Co. is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BULIEF Watch Co. reviews? Dan kun je naar de website van BULIEF Watch Co. gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie