BudgetMobiel logo

BudgetMobiel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BudgetMobiel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
558
BudgetMobiel logo
Website
budgetthuis.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BudgetMobiel

Je hebt nogal wat te kiezen als je een abonnement zoekt voor je smartphone. Dat geldt zeker ook als je een sim only abonnement af wilt sluiten. Een van de aanbieders is BudgetMobiel. We hebben hier de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van deze aanbieder voor je samengevat. Zo kun je daarna prima zelf beslissen of jij ook kiest voor een sim only abonnement van BudgetMobiel of je toch nog even verder kijkt.

Over BudgetMobiel

BudgetMobiel is onderdeel van Budget Thuis, dat behalve sim only abonnementen ook je energie, internet, vaste telefonie en televisie voor je kan verzorgen. Kies je voor het gehele pakket aan diensten van deze aanbieder, dan krijg je in elk geval aantrekkelijke korting op je sim only abonnement. Wat betreft de sim only abonnementen heb je de keuze uit het BudgetMobiel Basis en het BudgetMobiel Onbeperkt abonnement. Je hebt altijd een prima netwerk als je kiest voor BudgetMobiel. De aanbieder maakt namelijk gebruik van het uitstekende KPN netwerk.

Waarom kiezen voor BudgetMobiel?

Als je kiest voor alle diensten van Budget Thuis, dan krijg je leuke maandelijkse kortingen als je aan abonnement afsluit bij BudgetMobiel. De geboden combikorting zal in elk geval minimaal vijf euro per maand bedragen. Nog een reden om voor BudgetMobiel te kiezen is het feit dat het abonnement maandelijks opzegbaar is. Je kunt overigens kiezen voor zowel een één- als een tweejarig abonnement bij deze aanbieder. Een al eerder genoemd voordeel is ook dat er gebruik gemaakt wordt van het KPN netwerk. Dat betekent dat je een uitstekend netwerk ter beschikking hebt. Van storingen is slechts bij hoge uitzondering sprake. Ook de gehanteerde prijzen maken van BudgetMobiel een interessante partij om zaken mee te doen. Nog een voordeel is dat je vanuit de luie stoel zaken kunt doen en je sim only abonnement kan regelen. Wil je nog sneller, haal dan gewoon je sim-only kaart bij een vestiging van Primera.

Is BudgetMobiel betrouwbaar?

Uit alles blijkt dat je met BudgetMobiel te maken hebt met een betrouwbare partij. Dat blijkt uit de reviews en ervaringen van mensen die ook voor deze aanbieder kozen. De betrouwbaarheid zit verder in het gebruik van het KPN netwerk en het feit dat ondertussen meer dan een miljoen mensen al kozen voor Budget Thuis en BudgetMobiel. Betrouwbaar is ook de prijs, want die is steeds laag. BudgetMobiel is ook al een betrouwbare partij voor mensen die onder bewind staan. Ook zij kunnen prima een sim only abonnement afsluiten bij deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

Je vindt ontzettend veel informatie op de website van de aanbieder van sim only abonnementen. Mocht je echter met een vraag blijven zitten, dan is het geen enkel probleem contact te leggen. Dit kan prima telefonisch, je kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen. Overigens kun je via je eigen account ook al een groot aantal zaken zelf regelen en aanpassen, waarmee nog maar eens een voordeel van BudgetMobiel benoemd hebben.

Wil je ook beoordelen?

Door beoordelingen vanuit de praktijk kun jij veel beter een goed besluit nemen als je zoekt naar een aanbieder van sim only abonnementen. Op basis van onze samenvatting kun je nu prima zelf een verstandige beslissing nemen. Wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Het is die bekende kleine moeite die een ander heel erg veel plezier kan doen.

Reviews over BudgetMobiel
Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7
Roam-on logo
Roam-on
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met BudgetMobiel

Het bedrijf BudgetMobiel is geverifieerd door ons. De webshop budgetthuis.nl is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. BudgetMobiel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BudgetMobiel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BudgetMobiel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van budgetthuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betrouwbaar en goede prijs/kwailteit

Sinds meerdere jaren maak ik tot volle tevredenheid gebruik van de sim-only diensten van Budget Mobiel (onbeperkt bellen/sms-en en internet); voorheen Robin Mobile. De gesprekskwaliteit is altijd goed, de rekeningen zijn duidelijk gespecificeerd en de bijbehorende app is ook overzichtelijk en geeft goed inzicht in het gebruik van sms, gesprekken en internet. Kortom: Budget Mobiel maakt haar beloften waar. Toen ik vorig jaar in verband met corona-lockdown 13 maanden in het buitenland moest verblijven deden ze niet moeilijk met FUP in verband met roaming. Alles bleef gewoon goed werken; alleen de internetsnelheid werd verlaagd.
Toch zijn er enkele verbeterpunten: de helpdesk is telefonisch niet bereikbaar, maar wel via de chat-functie. Na eerst door een zogenaamde chatrobot te worden geholpen kun je toch contact krijgen met een helpdeskmedewerker. De twee keer dat ik de helpdesk nodig had werd ik keurig geholpen. In de tweede plaats is de internetsnelheid behoorlijk laag: 5 Mbit/s. De volle snelheid van 4G die gehaald kan worden is dus bij Budget Mobiel niet aan de orde! Bij gebruik in Nederland is dat niet zo'n probleem, maar in het buitenland - en vooral in Duitsland- zakt de snelheid vaak nog verder weg. Omdat ik veel elders in Europa verblijf was met name de trage internetsnelheid voor mij een reden om over te stappen naar Vodafone. Ik werd door dit bedrijf alleen echter al bij de aanvraag voor een abonnement zó ondeskundig en klungelig behandeld, dat ik daags na de bestelling meteen mijn contract heb herroepen en bij Budget Mobiel blijf, waar ik ook nog eens 5 euro korting op de abonnementsprijs krijg, omdat ik ook stroom en gas bij ze afneem. Wie een betrouwbaar bedrijf zoekt met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding en niet ál te hoge eisen stelt aan de internetsnelheid kan bij Budget Mobiel prima een digitale thuishaven vinden.

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Berry K.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeker niet betrouwbaar bedrijf

Zeer slecht bedrijf, maandelijks smeken om de factuur, ik ben de afgelopen 20 jaar nog nooit zo slecht behandeld door één bedrijf

Geplaatst op: 30-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Ik had voorheen een abbonoment waar ik niet helemaal meer mee uit kwam. Daarom had ik toen een nieuwe aangeschaft bij budgetmobile en ik ben super tevreden aangezien het precies past bij wat ik nodig heb.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael S.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BudgetMobiel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7
Roam-on logo
Roam-on
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BudgetMobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over BudgetMobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BudgetMobiel actief?

BudgetMobiel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BudgetMobiel reviews? Dan kun je naar de website van BudgetMobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie