Budgetdak.nl logo

Budgetdak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Budgetdak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1278
Budgetdak.nl logo
Website
Budgetdak.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Budgetdak.nl

Met speciale dank aan Budgetdak.nl is het zelf bedekken van het dak een peulenschilletje geworden. Om jou een betere indruk te geven van de producten en diensten van deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en helder samengevat. Op basis daarvan kun je besluiten om ook zaken te doen met Budgetdak.nl.

Over Budgetdak.nl

Budgetdak.nl is onderdeel van Gramsbergen Dakbedekkingen. Het bedrijf levert je een doe-het-zelf dak op maat. Bij de specialist koop je een dak dat tenminste een halve eeuw meegaat. Je bestelt je nieuwe dak heel snel en gemakkelijk online en bent bovendien verzekerd van de best denkbare ondersteuning. Budgetdak.nl heeft ruim dertig jaar ervaring in de branche. Geen enkel dak heeft nog een geheim voor deze specialist. Je koopt bij Budgetdak.nl een dak voor een tuinhuisje maar even zo goed een dak voor een complete fabriekshal. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kun je het dak prima zelf aanbrengen.

Waarom kiezen voor Budgetdak.nl?

Budgetdak.nl maakt het je gemakkelijk en levert je bovendien een dak waaraan je minimaal vijftig jaar plezier gaat beleven. De daken die je bij deze specialist koopt, breng je in vijf simpele stappen aan. Bovendien weet je zeker dat je het bestelde dak al binnen vier dagen in huis hebt, ongeacht of je in Nederland of België woonachtig bent. Bij het bestelde dak krijg je een zeer uitgebreide handleiding en daarin wordt je precies aangegeven hoe je te werk moet gaan. In de meeste gevallen krijg je te maken met EPDM, een zeer duurzaam basismateriaal. Na het aanbrengen van het dak heb je er geen omkijken meer naar. Een brander heb je niet nodig bij het aanbrengen van het dak en je red je prima met alleen de handleiding. Hulp is niet eens nodig.

Is Budgetdak.nl betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Budgetdak.nl leest, kan niet anders dan concluderen dan dat sprake is van een betrouwbare onderneming. De ondersteuning en de uitgebreide handleiding worden bewierookt. De betrouwbaarheid van deze specialist beschikt over verschillende keurmerken als bijvoorbeeld DuboKeur. Ook de gebruikte EPDM staat als uitstekend en zeer betrouwbaar bekend. De geleverde Europese kwaliteit is bijvoorbeeld dikker dan Amerikaanse EPDM.

Klantenservice en klachten

Budgetdak.nl is een zeer transparant bedrijf. Ook als je klachten hebt, kun je snel terecht bij Budgetdak.nl. Zo kun je de klacht schriftelijk indienen, want het adres van de specialist vind je op de website. Er is verder een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar en je kunt ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Budgetdak.nl is ook actief op de social media. Je kunt dus ook contact leggen via Facebook en LinkedIn. De specialist brengt ook regelmatig een nieuwsbrief uit overigens, waarop je gratis een abonnement af kunt sluiten.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten kunnen je veel informatie bieden. Ze helpen in elk geval bij het nemen van de juiste beslissing. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten teneinde zo andere mensen te helpen bij het maken van de beste keuzes.

Reviews over Budgetdak.nl
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
SaniHeat logo
SaniHeat
1 beoordeling
9,5
Elektrischeverwarming.nl logo
Elektrischeverwarming.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Al vaker besteld en altijd goed

Ik heb afgelopen maand weer eens een lichtkoepel besteld bij budgetdak.nl en deze was alweer naar wens. Daarom deel ik ook maar eens een review voor dit goede bedrijf. Bedankt voor jullie advies afgelopen keer en natuurlijk ook voor de correcte bezorging.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budgetdak.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
SaniHeat logo
SaniHeat
1 beoordeling
9,5
Elektrischeverwarming.nl logo
Elektrischeverwarming.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budgetdak.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Budgetdak.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budgetdak.nl actief?

Budgetdak.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budgetdak.nl reviews? Dan kun je naar de website van Budgetdak.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie