Budget Tie logo

Budget Tie reviews, ervaringen en beoordelingen

Budget Tie reviews, ervaringen en beoordelingen
1579
Budget Tie logo
Website
Budget Tie
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Budget Tie

Een stropdas is altijd al een symbool geweest van klasse en van stijl. Ook vandaag de dag is dat nog steeds zo. Een goede stropdas kan het verschil maken tussen een gewone outfit en professioneel gekleed zijn. Ben jij op zoek naar mooie dassen aan een goede prijs? Dan is Budget Tie misschien wel de juiste fit voor jou. Natuurlijk weet je graag eerst iets over de kwaliteit van de dassen. Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten? Schrijven mensen positieve of negatieve reviews over Budget Tie? Op deze pagina vind je al die informatie terug. Zo maak jij de juiste beslissing!

Over Budget Tie

Budget Tie is een webshop die zoals je al kunt afleiden uit de naam gespecialiseerd is in de verkoop van stropdassen. Bij Budget Tie koop je een groot assortiment aan stropdassen aan lage prijzen. Het bedrijf richt zich in de eerste plaats op die personen die op zoek zijn naar een ruime keuze en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Niet toevallig is Budget Tie marktleider in het segment van de studnetenmarkt. Naast de prijs steunt de onderneming vooral op de mogelijkheid om custom made artikelen te leveren en dat bovendien snel en desgewenst in een kleine oplage te doen. Bij Budget Tie kan je onder andere stropdassen, bretels, strikjes of andere aanverwanten van een eigen logo voorzien. Bovendien kan je voor eender welke vraag op eender welk moment de klantenservice contacteren. Zit je nog met vragen over stropdassen? Bekijk dan ook even de informatiepagina alles over stropdassen die je op de website terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Budget Tie?

Bij Budget Tie vind je niet alleen stropdassen en producten die custom made worden maar eigenlijk alles wat je nodig hebt om een formele outfit met de juiste accessoires af te maken. De website is verdeeld in de volgende categorieën: dassen, stropdassen met logo, bretels, zakdoeken, strikjes, manchetknoppen, riemen, shawls, pochet en ook een salepagina. Vind je niet meteen wat je aan het zoeken bent? Dan kan je de zoekbalk op de website gebruiken om iets nauwer te werk te gaan dan via de categorieën. Heb je een keuze kunnen maken? Dan worden alle artikelen die voor 14 uur besteld zijn nog dezelfde dag verzonden. Je ontvangt altijd een bevestiging bij bestelling met een retourformulier dat je binnen de veertien dagen na ontvangst kunt gebruiken. Verzending is gratis vanaf 50 euro en je kunt betalen via iDeal, met een kredietkaart en met PayPal. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de social media kanalen van Budget Tie volgen.

Is Budget Tie betrouwbaar?

Kan je de producten en de service van Budget Tie vertrouwen? Het antwoord daarop is een volmondige ja. Zo vind je al meteen op de homepage van de website de nodige contactgegevens terug om bij problemen aan te spreken. Bovendien beschikt Budget Tie over een eigen klantenservice en kan je op de website ook de duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden erop nalezen. De verbinding met de website zelf is een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol en je kunt betalen in jouw eigen veilige en vertrouwde bankomgeving. Er is dus geen reden om Budget Tie te wantrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice waarvan het antwoord niet op de website terug te vinden is? Dan zijn er een paar manieren om contact op te nemen. Zo kan je via WhatsApp een berichtje sturen of telefonisch contact opnemen. De website heeft ook een contactformulier voor vragen en er is een mailadres waar je terecht kunt. Bij klachten stuur je deze bij voorkeur door naar het mailadres of via het contactformulier. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste na 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Alternatief kan je jouw klacht ook indienen bij het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar ervaringen en beoordelingen van websites zoals Budget Tie. Jouw mening en jouw ervaring met de producten van Budget Tie zijn van groot belang voor anderen om een correcte inschatting te maken van wat Budget Tie voor hen kan bieden. Is de kwaliteit van de producten bijvoorbeeld goed? Kan er zeker van zijn dat de stropdassen op tijd geleverd worden? Helpt de klantenservice je bij vragen vlot en vriendelijk verder? Hoe zit het met de custom mades? Jouw review kan het verschil maken!

Reviews over Budget Tie
Gerelateerde bedrijven
Mart Visser logo
Mart Visser
2 beoordelingen
8,5
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Budget Tie

Budget Tie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Budget Tie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Budget Tie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Budget Tie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Budget Tie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Budget Tie. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Budget Tie.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

De communicatie is allemaal via whatsapp gegaan. Dit was voor mij erg persoonlijk en ik werd echt super geholpen. Het leek er op dat de bestelling niet door kon gaan maar er is alles aan gedaan om dit toch door te laten gaan en dit is ook zeker gelukt. Super!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel N.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budget Tie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mart Visser logo
Mart Visser
2 beoordelingen
8,5
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budget Tie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Budget Tie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budget Tie actief?

Budget Tie is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budget Tie reviews? Dan kun je naar de website van Budget Tie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie