Boutique Hotel Beekhuizen logo

Boutique Hotel Beekhuizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Boutique Hotel Beekhuizen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4943
Boutique Hotel Beekhuizen logo
Website
hotelbeekhuizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Boutique Hotel Beekhuizen

Wil je graag meer weten over de ervaringen van de hotelgasten die in het Boutique Hotel Beekhuizen zijn verbleven, dan zit je op onze website goed. Op ervaringensite.nl verzamelen wij reviews, recensies en ervaringen over producten en diensten. Deze reviews, recensies en ervaringen komen van klanten die ook daadwerkelijk hebben genoten van het product of van de aangeboden dienst. Op deze manier kunnen wij jullie voorzien van eerlijke recensies waarbij niet alleen de positieve kanten worden uitgelicht, maar ook eventuele negatieve kanten. Wij schetsen een all-round plaatje waardoor jij de juiste beslissing kunt nemen of je een product of dienst wel of niet af wilt nemen. In dit artikel richten wij ons op een verblijf in Boutique Hotel Beekhuizen. Wil jij ook graag een verblijf in Boutique Hotel Beekhuizen boeken, maar wil je liever eerst wat ervaringen doornemen van hotelgasten die er al eens hebben verbleven, dan zit je hier goed. Naast dat we de beoordelingen van hotelgasten zullen vermelden leggen wij jou ook graag wat meer uit over Boutique Hotel Beekhuizen. Op deze manier beschik je over alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

Over Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen is één van de mooiste hotels in de Veluwe. Je kunt het hotel met 21 kamers vinden in het Nationaal Park Veluwezoom. Het is een perfecte locatie voor een weekendje weg, maar ook voor een wat langer verblijf is het ideaal. Door de prachtige groene omgeving zul je volledig tot rust komen.  Boutique Hotel Beekhuizen is ook een mooie locatie om je bruiloft te organiseren.  Ze hebben al tientallen bruiloften mogen organiseren dus je zult zeker in goede handen zijn. Je kunt de ceremonie binnen houden maar ook in de buitenlucht. Er is ruimte voor 20 tot 150 personen.  Boutique Hotel Beekhuizen is ook een toplocatie om zakelijk te boeken. Ze organiseren er regelmatig seminars en ook zijn de vergaderzalen separaat te boeken. Zoek jij een unieke locatie om presentaties of trainingen te geven? Wil je dit combineren met een verblijf en een teambuilding activiteit? Overweeg dan een boeking bij Boutique Hotel Beekhuizen. Hier gaat hard werken en ontspannen goed samen.

Waarom kiezen voor Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen biedt naast een zeer prachtig verblijf, verschillende diensten aan. Zoals hierboven al even genoemd richt het zich op een verschillende clientèle. Of je nu komt voor een ontspannend weekendje weg, je bruiloft er wilt organiseren of voor een zakelijke bijeenkomst, het is allemaal mogelijk. Boutique Hotel Beekhuizen is een kleinschalig hotel waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor de gasten die er verblijven of de locatie komen bezoeken. In tegenstelling tot grote hotelketens waarbij iedereen een nummertje is, ben je bij Boutique Hotel Beekhuizen echt een gewaardeerde gast. Het personeel zal er te allen tijde alles aan doen om jouw verblijf zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Zakelijk vergaderen in de natuur

Wil jij samen met jouw team een keer op locatie vergaderen of zoek je een fijne informele bedrijfsruimte voor een trainingsdag? De Arcadië Lodge in het Boutique Hotel Beekhuizen is een zeer fijne locatie om af te huren. De Lodge heeft een eigen privéterras en biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Omdat de Arcadië Lodge midden in de natuur staat kun je tussen het werken door even een wandeling maken over het landgoed of je lunch nuttigen bij de grote vijver. 

Een uniek verblijf in het Bakhuis

Wil jij een event organiseren met een publiek tot 100 personen dan is het afhuren van het Bakhuis een goede optie. Het afhuren van het Bakhuis gaat enkel samen met het volledig afhuren van het hele hotel, inclusief alle lodges en suites. Het Bakhuis is een bijzondere ruimte waar je je volledig kunt ontspannen, maar ook zeer prettig kunt werken. Er kunnen tafels worden geplaatst in verschillende opstellingen zodat er altijd genoeg ruimte is voor iedereen. Het Bakhuis is perfect voor seminars en andere werkgerelateerde evenementen.  Als jij op zoek bent naar een locatie waar je de natuur kunt combineren werken of een feestelijke viering, dan is Boutique Hotel Beekhuizen een zeer goede optie voor jou. De charmante uitstraling van de suites en lodges, de prachtige natuur en de uitmuntende service zullen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk verblijf zal worden.

Boutique Hotel Beekhuizen betrouwbaar?

Boutique Hotel Beekhuizen is zeer betrouwbaar en je kunt hier met een gerust hart verblijven.  Op verschillende websites waar je een accommodatie kunt boeken kun je zien hoe hoog Boutique Hotel Beekhuizen scoort. Op de website van booking.com hebben ruim 600 hotelgasten een recensie geschreven en scoort het hotel een 9.4. De locatie scoort zelfs een 9.9 uit 10. Gemiddeld betaal je voor een verblijf een prijs vanaf € 130,- per nacht.

Klantenservice en klachten

Mocht jij vragen hebben tijdens het boeken van jouw verblijf of na jouw verblijf, dan kun je altijd bij de klantenservice van Boutique Hotel Beekhuizen terecht. Ze zijn per e-mail of per telefoon beschikbaar. E-mails worden binnen 48 uur beantwoord. Ben je in de buurt van Gelp, dan kun je natuurlijk ook even langsrijden. Het hotelpersoneel zal je heel graag verder helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens een verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen geboekt of heb je één van de vergaderruimtes afgehuurd? Deel dan ook jouw ervaringen met onze lezers. Hoe waren de suites en de lodges? Was het personeel vriendelijk? Hoe heb je de natuurrijke omgeving ervaren? Jouw ervaring en review is waardevol en je kunt hiermee de volgende potentiële hotelgasten helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Boutique Hotel Beekhuizen
Gerelateerde bedrijven
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Lastminute.com logo
Lastminute.com
79 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Boutique Hotel Beekhuizen

Het bedrijf Boutique Hotel Beekhuizen is geverifieerd door ons. De webshop hotelbeekhuizen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Boutique Hotel Beekhuizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Boutique Hotel Beekhuizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Boutique Hotel Beekhuizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van hotelbeekhuizen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Boutique Hotel Beekhuizen.

Geplaatst op: 18-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Boutique Hotel Beekhuizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bebsy logo
Bebsy
38 beoordelingen
6,2
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Lastminute.com logo
Lastminute.com
79 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boutique Hotel Beekhuizen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Boutique Hotel Beekhuizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boutique Hotel Beekhuizen actief?

Boutique Hotel Beekhuizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boutique Hotel Beekhuizen reviews? Dan kun je naar de website van Boutique Hotel Beekhuizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie