Boutique Brands logo

Boutique Brands reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Boutique Brands reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4278
Boutique Brands logo
Website
Boutique Brands
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Boutique Brands

Wie shopt dezer dagen niet eens online? Of je nu op zoek bent naar een leuk paar schoenen, een zomers jurkje of een jumpsuit, online vind je een groot aanbod. Misschien ben je wel op de website van Boutique Brands terecht gekomen en heb je een leuk kledingstuk gevonden die je graag zou bestellen. Vooraleer je iets online bestelt, kan het geen kwaad om een paar reviews te lezen om te kijken of de website betrouwbaar is. Gelukkig hebben we heel wat reviews en informatie over Boutique Brands verzameld en hieronder beschreven zodat je zelf heel wat tijd uitspaart.

Over Boutique Brands

Boutique Brands is een online webshop gericht op vrouwenkleding. Zo kun je er een ruim assortiment vinden aan bekende merken waaronder Femme9, Label of Elements, Your Essentials en Nova Cinq.

De webshop wordt beheerd vanop hun adres in Den Bosch Nederland.

Waarom kiezen voor Boutique Brands

Wie op zoek is naar typische vrouwelijke mode en gereputeerde merken zit bij Boutique Brands helemaal goed. Zo hebben ze kledingstukken van het merk Femme 9, een jong en modern merk met een typisch vrouwelijke touch. De focus van dit merk ligt op het aanbieden van een collectie waarbij iedere vrouw zich op haar mooist voelt.

Ook Nova Cinq zit in het aanbod van de webshop. Dit is een kledingmerk dat zich richt op jurken en kleedjes voor vrouwen van alle leeftijden en voor ieder type gelegenheid.

Daarnaast vind je in het aanbod van Boutique Brands shirts, topjes, schoenen, broeken, rokken, jumpsuits, truien, accessoires en meer van de merken Label of Elements en Your Essentials.

Is Boutique Brands betrouwbaar?

Als we kijken naar de algemene voorwaarden van de webshop dan vinden we daar alle nodige informatie omtrent de identiteit van het platform en de verkoper. Zo beschikt de webshop Boutique Brands over een KvK-nummer en een btw-nummer. Ook het adres van de eigenaar van de webshop is hier terug te vinden.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een bestelling plaatst bij een webshop, dan wil je verzekerd zijn dat je minstens dezelfde service krijgt als bij een fysieke kledingwinkel. We denken daarbij in de eerste plaats aan betrouwbare betaalmethodes, het recht van retourneren en een klantenservice waar je terecht kan met vragen of klachten. Boutique Brands laat Ideal betalingen toe, evenals Afterpay en biedt gratis levering aan zijn klanten als het totaalbedrag de 50 euro overschrijdt.

Daarnaast heb je 14 dagen het recht om gratis het artikel te retourneren waar je niet tevreden over bent. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ken je de webshop Boutique Brands en heb je er al een bestelling geplaatst? Was je tevreden van de kwaliteit van de producten? Van de levertijd en de service achteraf? Misschien had je een klacht of heb je een product moeten retourneren. We horen graag je ervaring, positief of negatief, met Boutique Brands en nodigen je uit om een beoordeling te schrijven.

Reviews over Boutique Brands

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Boutique Brands

Het bedrijf Boutique Brands is geverifieerd door ons. De webshop Boutique Brands is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Boutique Brands is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Boutique Brands maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Boutique Brands is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Boutique Brands te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Boutique Brands


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boutique Brands een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Boutique Brands. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boutique Brands actief?

Boutique Brands is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boutique Brands reviews? Dan kun je naar de website van Boutique Brands gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie