Bots.io logo

Bots.io reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bots.io reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4742
Bots.io logo
Website
Bots.io
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Bots.io

Wil je gaan beleggen via het platform Bots.io, maar wil je eerst meer over dit platform te weten komen? Bekijk dan eerst goed de informatie op deze pagina en kom alles te weten over Bots.io. Na het doornemen van deze pagina weet je meer over de organisatie achter het platform, waarom je wel of niet moet gaan beleggen via Bots.io en of dit platform daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Ook lees je meer over de klantenservice van Bots.io en hoe je de klantenservice eventueel kunt benaderen indien je een klacht of opmerking hebt.

Over Bots.io

Bots.io is een wereldwijd platform dat toegang biedt tot het zelfstandig handelen in crypto, aandelen, duurzame goederen, onroerend goed, futures, opties, ETF's, kunst, leningen, start-ups en scale-ups, ongeacht je inkomensniveau. Het platform biet een betrouwbare bron van inkomsten door mensen, technologie en innovatie samen te brengen in één app. Het platform is gericht op het creëren van goede kansen en een uitstekende klantwaarde. Het bedrijf achter het platform is opgericht in 2017 in Haarlem, Nederland door zijn Michiel Stokman, Colin Groos en Stefan Bijen. De oprichters van de app hebben geld opgehaald middels particuliere investeerders, waardoor 25% van de aandelen in handen is van ongeveer 700 certificaathouders.

Waarom kiezen voor Bots.io

Bots.io is een platform dat voor iedereen, ongeacht budget, toegankelijk is. Zo kun je middels het platform al starten met een minimaal budget van slechts €5,-. Op de website van het bedrijf lees je exact hoe het beleggen middels Bots.io in elkaar steekt en lees je wat je zoals moet weten voordat je gaat beleggen. Het platform van Bots.io is erg gebruiksvriendelijke, waardoor beleggen overzichtelijk, transparant en gemakkelijk gemaakt wordt. Het bedrijf biedt daarnaast gunstige algemene voorwaarden en heeft een toegankelijke klantenservice.

Is Bots.io betrouwbaar?

Bots.io hecht veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid en heeft daarom de nodige veiligheidsmaatregelingen getroffen. Hierdoor is het platform goed beschermd tegen hackers en fraude. Daarnaast gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie en kun je ten alle tijden contact op nemen met de organisatie voor eventuele vragen en hulp.

Klantenservice en klachten

Via de website kun je gemakkelijk in contact komen met een medewerker van Bots.io. Zo kun je de klantenservice van het bedrijf benaderen middels een toegankelijke chat service, via telefonisch contact of per mail. Je wordt snel en vakkundig geholpen door een medewerker van Bots.io. Voor vragen kun je terecht bij de veel gestelde vragen pagina van het bedrijf. Het bedrijf is daarnaast ook actief op verschillende sociale mediakanalen. Ook kun je via deze wegen contact opnemen met het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met Bots.io en wil je jouw ervaringen met het bedrijf delen met andere mensen? Laat dan een review achter en schrijf wat jij zoal van het platform Bots.io vindt. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent met de service en of je het platform aan vrienden en familieleden zou aanbevelen. Schrijf daarnaast ook of je goed bent geholpen door de klantenservice van Bots.io, indien je contact hebt gezocht met de klantenservice. Door jouw mening te delen met andere help je andere met het verkrijgen van een eerlijke indruk over dit platform.

Reviews over Bots.io

Gerelateerde bedrijven

ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bots.io

Ons team van experts heeft Bots.io geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bots.io bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bots.io is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bots.io is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Bots.io te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bots.io.

Geplaatst op: 05-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bots.io


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bots.io een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bots.io. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bots.io actief?

Bots.io is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bots.io reviews? Dan kun je naar de website van Bots.io gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie