BlackDonkey logo

BlackDonkey reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BlackDonkey reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5211
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met BlackDonkey

BlackDonkey is geverifieerd door ons expert team. De webshop BlackDonkey bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BlackDonkey lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BlackDonkey. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BlackDonkey is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van blackdonkeynl.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-07-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BlackDonkey
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
The Indian Face logo
The Indian Face
2 beoordelingen
9
JustFashionNow logo
JustFashionNow
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BlackDonkey een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BlackDonkey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BlackDonkey actief?

BlackDonkey is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BlackDonkey reviews? Dan kun je naar de website van BlackDonkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie