Bitdefender logo

Bitdefender reviews, ervaringen en beoordelingen

Bitdefender reviews, ervaringen en beoordelingen
1125
Bitdefender logo
Website
Bitdefender

Reviews en ervaringen Bitdefender

Je moet tegenwoordig zowel thuis als bedrijfsmatig goed beveiligd zijn tegen cybercrime. Om veilig te kunnen werken kun je een beroep doen op een aanbieder als Bitdefender, wereldleider in cyberbeveiliging. Om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Zo kun je aan de hand van die samenvatting besluiten om al dan niet met Bitdefender in zee te gaan.

Over Bitdefender

Bitdefender is wereldleider in cyberbeveiliging en beschermt ondertussen miljoenen bedrijven en particulieren. Bitdefender doet dat al vanaf 2001. Bitdefender geldt als specialist in het elimineren van bedreigingen. Ook biedt het bescherming van je privacy, je gegevens en wordt bovendien zogenaamde cyberveerkracht opgebouwd. Bitdefender staat eveneens voor baanbrekende innovaties, animalware software en IoT bedreigingen. Bitdefender doet het werk ondertussen in al 170 landen.

Waarom kiezen voor Bitdefender?

Bitdefender is veelzijdig en biedt de beste bescherming thuis, voor partners en voor het bedrijf. Het beschermt even gemakkelijk pc’s, Mac’s, mobiele apparaten en smart home als dat het veiligheid biedt van eindpunt tot netwerk cloud. De producten van Bitdefender worden voortdurend getest en Bitdefender staat bekend om de talloze innovaties die het ontwikkelde. Bitdefender biedt wereldwijd de beste oplossingen en is als geen ander in staat de beste preventie te bieden en dreigingen te detecteren. Bitdefender ontdekt elke minuut van de dag 400 nieuwe bedreigingen en valideert 30 miljard zoekopdrachten naar eventuele bedreigingen. Weet je meteen hoe groot deze specialist is.

Is Bitdefender betrouwbaar?

Ja, je kiest met Bitdefender voor een zeer betrouwbare partner, zo blijkt ook uit de vele reviews en ervaringen die doorgenomen zijn. Die betrouwbaarheid blijkt alleen al uit de prijzenkast van deze aanbieder, want die puilt uit met prijzen en onderscheidingen. Het feit dat steeds diepgaande investeringen worden gepleegd om nog betere bescherming te bieden geeft eveneens een vertrouwd gevoel. Het aantal bekroonde innovaties is al lang niet meer op de vingers van een hand te tellen, terwijl het groeiend aantal landen, bedrijven en particulieren dat gebruik maakt van Bitdefender ook wel degelijk iets zegt natuurlijk.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft Bitdefender de zaakjes voor de klanten uitstekend voor elkaar. De dienstverlening laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Toch kan er een keer een vraag of een klacht zijn over een product of dienst. Je kunt dan gemakkelijk contact opnemen door een e-mail te sturen of te bellen. Bovendien is er een community met gebruikers van Bitdefender. Ook daaruit kan veel informatie verkregen worden. Om het de klanten gemakkelijk te maken maakt Bitdefender overigens gebruik van instructievideo’s. Op die manier weet je steeds zeker dat je de producten op de enige juiste wijze toepast.

Wil jij ook beoordelen?

Met de belangrijkste punten uit de beoordelingen van klanten van Bitdefender ben jij echt geholpen. Je kunt met die extra informatie gewoon een betere keuze maken. Daarom willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Kun jij andere mensen ook een grote dienst bewijzen. En het is maar een heel kleine moeite om een beoordeling te maken.

Reviews over Bitdefender
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bitdefender

Het bedrijf Bitdefender is geverifieerd door ons. De webshop Bitdefender is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. Bitdefender is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bitdefender maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Bitdefender is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bitdefender te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goede antivirus

Ik maak al jaren gebruik van de antivirus van Bitdefender en ik ben er super blij mee. Ik gebruik hem vooral voor mijn smartphone en voor mijn pc. Het verschil tussen de concurrenten is erg groot en een stuk beter.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carmen V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bitdefender
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bitdefender een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bitdefender. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bitdefender actief?

Bitdefender is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bitdefender reviews? Dan kun je naar de website van Bitdefender gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie