Billion Avenue logo

Billion Avenue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Billion Avenue reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3975
Billion Avenue logo
Website
Billion Avenue
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Billion Avenue

Wil je graag jezelf of je vriendin verwennen met een nieuw juweel? Dan is Billion Avenue een perfect adresje voor jou! Maar voor je een bestelling plaatst, wil je waarschijnlijk graag meer weten over beoordelingen van Billion Avenue. Dat treft! Wij hebben de reviews van Billion Avenue op deze pagina voor jou verzameld. Lees wat de ervaringen van andere kopers bij Billion Avenue zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Billion Avenue te kopen.

Over Billion Avenue

Het merk Billion Avenue staat voor betaalbare luxe en wil met zijn juwelen alle vrouwen een stevige boost van het zelfvertrouwen geven. Kwaliteit, design en authenticiteit zijn de drie kernwaarden van het sterke, Belgische merk.

Waarom kiezen voor Billion Avenue?

Bij Billion Avenue vind je tijdloze, esthetische juwelen met een originele twist. In het diverse aanbod vindt iedereen een juweel dat helemaal bij haar of hem past. De juwelen zijn onderling gemakkelijk met elkaar te combineren, zodat je met slechts enkele juwelen dagelijks een originele look kunt creëren. Een groot deel van de oorbellen worden per stuk verkocht zodat je je eigen stijl kunt uiten. De juwelen zijn gemaakt met 925 sterling zilver en de gebruikte zirkonen hebben de beste kwaliteit. De gouden varianten zijn gold plated. Zo heb je het minste last van eventuele allergieën.

Is Billion Avenue betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij Billion Avenue wil je natuurlijk graag weten of het merk een betrouwbare partij is. Je wilt immers je geld niet kwijt spelen. Billion Avenue is al jarenlang lid bij de Kamer van Koophandel en de website beschikt over het welbekende groene slotje, wat wijst op een SSL certificaat. Dit geeft aan dat bestellen en betalen via de website op een veilige manier verloopt. Je betaalt er met de meeste bekende betaalmogelijkheden, zoals Visa, Paypal en Bancontact. Daarnaast zijn er vele positieve reviews over het merk te vinden. Vooral hun snelle verzending, prachtige producten en hulpvaardige klantenservice worden geroemd in de ervaringen van andere kopers. Hun online reputatie is absoluut positief te noemen. Dit alles doet ons besluiten dat Billion Avenue een betrouwbare partij is en dat je met een gerust hart juwelen kunt kopen bij het merk.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een ring van Billion Avenue of heb je een klacht over de oorringen die je hebt besteld? Neem dan contact op met de klantenservice van Billion Avenue. Dit doe je eenvoudig via de mail of via het contactformulier op de website. Als je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen en je de juwelen graag retourneert, dan kan dat. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Op de website vind je een retourformulier dat je kunt invullen. De producten worden ofwel cash ofwel via een voucher terugbetaald.

Wil jij ook Billion Avenue beoordelen?

Heb jij onlangs prachtige gouden oorringen besteld en wil je graag iedereen vertellen dat je ze nooit meer uit doet? Of heeft je moeder een allergie overgehouden aan de charm die je besteld hebt bij Billion Avenue en ben je van plan om nooit meer te bestellen bij Billion Avenue? Wij horen graag wat jouw ervaring is met Billion Avenue, zowel positief als negatief. Laat hiernaast jouw review achter en help zo andere kopers om een weldoordachte beslissing te nemen om te kopen bij Billion Avenue. Aarzel niet en schrijf nu nog je review.

Reviews over Billion Avenue

Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Billion Avenue

Het bedrijf Billion Avenue is geverifieerd door ons. De webshop Billion Avenue is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Billion Avenue is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Billion Avenue maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Billion Avenue is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Billion Avenue te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Billion Avenue


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Billion Avenue een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Billion Avenue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Billion Avenue actief?

Billion Avenue is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Billion Avenue reviews? Dan kun je naar de website van Billion Avenue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie