Beter Bed logo

Beter Bed reviews, ervaringen en beoordelingen

Beter Bed reviews, ervaringen en beoordelingen
1449
Beter Bed logo
Website
Beter Bed
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Beter Bed

Beter Bed ervaringen vertellen je alles over de slaapexpert van Nederland. Je wilt tenslotte wel zeker weten dat je nieuwe bed aan alles voldoet wat zij beloven. Lees daarom hier de Beter Bed beoordelingen van andere klanten zodat je een goed beeld hebt van het bedrijf. Heb je al Beter bed ervaringen dan kan je deze ook achterlaten op deze pagina. Zo kunnen andere deze teruglezen en help je andere consumente voor zij een aankoop doen bij dit bedrijf.

Beter Bed ervaringen

Beter Bed is al jarenlang een grote leverancier in Nederland als het aankomt op het verkoop van bedden. Met 35 jaar ervaring kan je dus gerust spreken van één van de meeste betrouwbare partners als het komt op het verkoop van bedden. Niet voor niets scoort het bijvoorbeeld op eKomi een 9,4! Het grote voordeel wat veel consumenten aangeven is de uitstekende service die het bedrijf biedt. Ze kunnen zowel online als in de fysieke winkels veel vertellen over de producten, maar het grootste voordeel is toch wel dat je de bedden kan proberen in de winkels.

De Beter Bed beoordelingen zijn dan over het algemeen erg positief!

Over Beter Bed

Beter Bed is al 35 jaar slaapexpert in Nederland en zorgt ervoor dat consumenten steeds hun ideale bed kunnen vinden. Samen gaan ze met jou opzoek naar je ideale nachtrust en daar is het bed natuurlijk essentieel bij. Maar ook een kussen, dekbed en dekbedovertrek zijn daar erg belangrijk in. Daarom doet Beter Bed aan een totaalbeleving als het aankomt op slapen en kan je alles wat met slapen te maken hebt hier vinden

Naast de hoogwaarde producten is er ook kundig personeel aanwezig die je verder kan helpen bij je ideale bed vinden. Een goed bed vinden is namelijk nog best een opgaven, omdat voor iedere manier van liggen een ander matras past. Het is dan ook zeker aan te raden om met een expert in gesprek te gaan om ervoor te zorgen dat je het beste matras kan vinden.

Gerelateerde bedrijven
Hoofdkussen.com logo
Hoofdkussen.com
1 beoordeling
9
Dekoria logo
Dekoria
2 beoordelingen
8,5
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Echte kwaliteit

Eerlijke service, snelle levering en kwaliteitsproduct. Er ontbrak een onderdeel waar ik maar één keer achteraan moest, ze verontschuldigden zich en stuurden het binnen 3 dagen op. Ik zou zonder twijfels weer van hen kopen.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leendert H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beter Bed
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hoofdkussen.com logo
Hoofdkussen.com
1 beoordeling
9
Dekoria logo
Dekoria
2 beoordelingen
8,5
TUUR logo
TUUR
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beter Bed een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Beter Bed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beter Bed actief?

Beter Bed is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beter Bed reviews? Dan kun je naar de website van Beter Bed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie