Bestdeco logo

Bestdeco reviews, ervaringen en beoordelingen

Bestdeco reviews, ervaringen en beoordelingen
276
Bestdeco logo
Website
Bestdeco
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Bestdeco

Eigen decoratie aan de muur? Dat kan bij Bestdeco. Deze webshop levert jouw mooie foto's op harde ondergronden voor aan de muur. Meer weten? Lees dan gauw verder. Je kunt hier naast extra informatie over de webshop, ook meer te weten komen over Bestdeco dankzij hun klanten. Zij mogen hier hun persoonlijke reviews achterlaten en kunnen hier hun ervaringen met Bestdeco delen.

Over Bestdeco

Bestdeco is gevestigd in Enschede en levert vanuit hier online de mooiste decoratie aan de muur. Je kunt bij Bestdeco jouw mooiste foto's laten afdrukken op hout, aluminium, canvas of plexiglas. Op deze manier kun je jouw trouwfoto's stijlvol in huis hangen, of die mooie reisfoto's een mooi plekje geven in huis.

Bestdeco heeft een eigen productie fabriek en maakt dus zelf de foto decoraties. Ze maken gebruik van moderne druktechnieken en hebben de complete productie in eigen hand. Hierdoor geniet je niet alleen van een lage prijs, maar ook altijd van een snelle service bij Bestdeco.

Waarom kiezen voor Bestdeco

Bestdeco is een stuk voordeliger dan haar concurrenten. Dit komt onder meer doordat ze alles zelf produceren en een eigen fabriek hebben. Ze hoeven deze kosten niet uit te besteden en kunnen daardoor de productiekosten zo laag mogelijk houden. Hier geniet ook jij als klant van, want het aanbod van Bestdeco is altijd scherp geprijsd.

Een eigen stukje wanddecor maken is helemaal niet moeilijk bij Bestdeco. Je kunt gratis gebruik maken van bewerkingtools om jouw foto optimaal te kunnen gebruiken. Je kunt eenvoudig de gewenste foto uploaden naar Bestdeco, bijsnijden en aanpassen. Het is zelfs mogelijk om nog tekst toe te voegen om zo een prachtig en uniek wanddecoratie te maken.

Doordat Bestdeco de productie helemaal zelf doet, hoef je ook nooit lang te wachten op jouw bestelling. Waar je soms bij fotodrukkerijen lang moet wachten, is dit bij Bestdeco niet het geval. Jouw order hoeft niet apart opgestuurd te worden naar de drukker, maar wordt diezelfde dag nog in de fabriek van Bestdeco gemaakt. Dit betekent dan ook, wanneer jij voor 16:00 uur besteld, je jouw bestelling morgen al in huis hebt.

Is Bestdeco betrouwbaar?

Bestdeco is een van de grootste online aanbieders van gepersonaliseerde wanddecoratie. Dit samen met de vestiging in Enschede en eigen fabriek, maakt Bestdeco tot een betrouwbare online webshop. Je geniet van een veilige betaalproces en kunt gewoon afrekenen met Ideal, Paypal of creditcard. Betaal veilig online zoals jij dat gewend bent en sla jouw betalingsvoorkeuren op. Je kunt namelijk bij Bestdeco gratis een eigen account aanmaken. Dit is handig voor het opslaan van jouw betalingsvoorkeuren, maar ook om ontwerpen op te slaan. Deze kun je dan eenvoudig nogmaals bestellen. Uiteraard is Bestdeco ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Klantenservice en klachten

De website van Bestdeco is duidelijk en legt stap voor stap uit hoe je een wanddecoratie kunt maken. Heb je toch wat meer hulp nodig of kom je er niet uit? Schroom dan niet om even te bellen naar Bestdeco. Hun klantenservice is namelijk iedere werkdag te bereiken per telefoon en je kunt ze altijd mailen. Heb je hulp of advies nodig? Dan kan de klantenservice je altijd van dienst zijn. Ze zijn vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam.

Ben je niet tevreden over jouw wanddecoratie of heb je een andere klacht over Bestdeco? Je kunt jouw klacht(en) altijd direct melden bij Bestdeco. De klantenservice gaat namelijk ook over de klachtenafhandeling. Wanneer je niet tevreden bent, kun je altijd even bellen of mailen en Bestdeco gaat direct voor je aan de slag.

Wil jij ook beoordelen?

Hangt er bij jou thuis ook iets mooi van Bestdeco aan de muur? Of heb je weleens een foto op plexiglas, hout, aluminium of canvas cadeau gegeven? Je hebt dan de optie om hieronder iets meer te vertellen over jouw ervaring met Bestdeco. Waarom koos je voor deze webshop, wat kun je vertellen over de kwaliteit en zou je Bestdeco aanraden aan anderen? Jouw beoordeling als klant over Bestdeco, zegt natuurlijk veel meer over de webshop en haar services. Laat nieuwe klanten een nieuw inzicht krijgen in Bestdeco, door jouw ervaringen met deze webshop hieronder te delen door middel van een persoonlijke review.

Reviews over Bestdeco
Gerelateerde bedrijven
Cotton Ball Lights logo
Cotton Ball Lights
2 beoordelingen
8,5
Forex foto logo
Forex foto
1 beoordeling
9
Posters.nl logo
Posters.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
38% zou hier weer kopen
17 beoordelingen
Ervaringen met Bestdeco

Bestdeco is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bestdeco bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bestdeco lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bestdeco. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bestdeco is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bestdeco te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik wacht nu al langer dan een maand

6 weken geleden bestelling geplaatst en deze is nog steeds niet binnen. Telefoon word niet opgenomen en op mails word niet gereageerd.

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 27-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice

Verkeerde afdrukken geleverd, ondanks toezegging het goede te leveren, niets gebeurd. Levering duurde al langer dan op de website wordt aangegeven. Contact gehad voor een offerte (groot aantal) en diverse keren ge-emailed, maar ontvang geen offerte, geen antwoord op emails. Als ik probeer te bellen, zijn ze niet bereikbaar (op aangegeven tijden dat klantenservice bereikbaar zou zijn) Overall waardeloze service.

Geplaatst op: 14-06-2023
Laatst bewerkt op: 14-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeker aan te raden !!!!

Bestelling geplaatst ( een kado ) levering zal net aan worden🙈heb een mailtje gestuurd en ze hebben de bestelling naar voren geschoven (was optijd)🙏netjes in doos geleverd. Toen het kado werd geopend bleek er een onderliggende streep/kras in te zitten. Heb dit gemaild en na foto’s gestuurd te hebben is dit netjes opgelost en heb ik een geheel nieuwe toegestuurd gekregen 🙏👍🏼echt super klantvriendelijk en opgelost!!! Zeer tevreden 👍🏼

Geplaatst op: 28-05-2023
Laatst bewerkt op: 28-05-2023
Geschreven door: Raquel E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een slecht bedrijf dat Bestdeco

Beste ontvanger, BestDeco,

Omtrent, Ordernummer: ..... wil ik de volgende klacht indienen!

7-juni-2023
• Foto besteld op aluminium.
• €82,38 overgemaakt naar uw organisatie.

8-juni-2023
• Mail ontvangen dat de foto niet aan de kwaliteitseisen voldoet van Bestdeco.
• Tevens gebeld met .... van Bestdeco en afgesproken dat er uiterlijk 11-juni-2023 een andere en beter foto door mij aangeleverd wordt (is ook gedaan/gebeurt door mij!)
• Ook afgesproken dat de foto uiterlijk voor 2-7-2023 geleverd zou gaan worden.

11-juni-2023.
• Nieuwe foto aangeleverd door mij bij Bestdeco zoals beloofd!

19-juni-2023
• Gebeld met Bestdeco en gesproken met.......
• Foto zou op tijd geleverd worden, geen probleem!! Was het antwoord.

26-juni-2023.
• Wederom gebeld met Bestdeco, gesproken met ?
• Foto op al aluminium is aangeboden bij de postbezorger, geen probleem is tijdig binnen!! Was het antwoord.

28-juni-2023.
• Wederom gebeld met Bestdeco, gesproken met ......
• Alle begrip meneer, maar ik werk hier pas een week en .... werkt hier niet meer en .... is op vakantie en ik zal blij zijn als mijn week voorbij is, wat een organisatie hierzo!! (was het antwoord van ...)
• Maar geen probleem, foto is aangeboden bij de postbezorger!
• U krijgt een track en trace toegestuurd om uw pakketje te volgen (ook deze NOOIT ontvangen!!)

Conclusie,
Er is op beloofde (geen één belofte wordt overigens waargemaakt!) datum geen foto op aluminium geleverd.
Na diverse toezeggingen en beloftes komen jullie herhaaldelijk niets van de afspraken na!!
Nog gekker, er is nog steeds, tot op heden (4-juli-2023) geen foto op aluminium geleverd!!
We zijn ruim drie weken verder, ook al wordt er op jullie site een productietijd van 24 uur beloofd!!


p.s.
De namen zijn bekend bij Bestdeco, i.v.m. privacy zijn deze vervangen door .....

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 04-07-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klote

Zeer slecht, meteen een email gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren, waarop ik meteen reactie kreeg.
U foto's worden niet in behandeling genomen en is geannuleerd.
Ik had gekozen voor achteraf betalen.
Vervolgens nog een mail dat mijn foto's niet in behandeling zijn genomen, maar wel een betaal verzoek gekregen.
Nemen de telefoon niet op reageren op 3 mails niet, dus ik denk dat zit dan vast goed. Na een ruime week later een keer antwoord terug.
Mijn bestelling was niet geannuleerd maar op pauze gezet en ik kan er niet onderuit? Terwijl ze daarvoor toch duidelijk mailen 2 keer over dat hij geannuleerd is.
Nu snap ik de vele slechte recensies
bestel hier aub niet

Geplaatst op: 21-04-2023
Laatst bewerkt op: 21-04-2023
Geschreven door: Heleen V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service mooie kwaliteit

Op donderdagavond een bestelling geplaatst. Vrijdagochtend kwam ik erachter dat ik het verkeerde formaat besteld had. Telefonisch niet bereikbaar dus dan maar een mail gestuurd. Ik kreeg gelijk bericht terug dat de bestelling nog aangepast kon worden.
Een dag later keurig verpakt al bezorgd . Ben er super blij mee.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
6 dagen geleden een klacht ingestuurd. Nog steeds geen reactie op zowel de mail als telefoon. Koop hier dus niks

Eind december 2 foto's op acryl af laten drukken. Pas 4 januari in huis. Een foto is veel te donker. Een mail gestuurd. Volgens de website moet je binnen 24 uur reactie krijgen. Na 6 dagen nog niks. Telefoon wordt niet aangenomen. Koop hier dus niks! Spijt van mijn aankoop.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ervaring en vriendelijke mensen

Ik heb voor kerst een mooie plaat besteld.
Mn vrouw is er echt super tevreden en blij mee.
Hij hangt inmiddels al prachtig bij ons in de hal.
Alles verliep soepel en snel.
Aanrader

Geplaatst op: 30-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rudolf L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Drama,

Zeer moeizaam te bereiken. Geven de vervoerder de schuld. Post/nl extra@home. Maar dat is uiteindelijk niet mijn probleem. Na 2 weken nog niets binnen en ze reageren niet meer op mail, nemen ook de telefoon niet op. Dus denk na eer je hier wat besteld. Zeer slechte service.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Na een maand heen en weer mailen is mn bestelling afgeleverd. Het werd na mailtje 10 gewijd aan corona en onderbezetting. Daar kan ik alle begrip voor opbrengen natuurlijk, als ze iets duidelijker/transparanter/anders gecommuniceerd hadden. Ik dacht dat ik met oplichters/dropshippers te maken had, maar dit bleek niet het geval. Als ze even hadden gebeld was bij mij alle argwaan al weggeweest. Maar zand erover, waar hebben we het uiteindelijk over :)

Geplaatst op: 30-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niets bestellen hier!

Levertijd klopt voor geen meter, totaal geen communicatie mogelijk. Zogenaamd levering binnen 24 uur, maar na 1,5 week heb ik mijn bestelling nog steeds niet. Je krijgt ook geen verzendbericht of iets dergelijks. Echt een hele grote stap te maken qua klantenservice. Tot die tijd zal ik iedereen afraden om hier nog iets te bestellen!

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: An

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos.

3 verschillende uitvoeringen besteld, slecht 1 uitvoering ontvangen. Twee van de 3 bestellingen (foto op geborsteld aluminium) zijn compleet scheef afgesneden! Ziet er niet uit!

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede communicatie,snel,goed eindresultaat!

Heb een goede ervaring met best deco.
Ze reageren erg snel op je mail.
Zijn eerlijk over het product en product wordt snel geleverd en goed verpakt!

Geen punt voor verbetering kunnen bedenken.

Geplaatst op: 16-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte afdrukkwaliteit

Afdruk eerst veel te donker afgedrukt en na deze klacht kreeg ik wel een nieuwe opgestuurd maar deze was veel extreem licht. Ze kijken niet naar het origineel en drukken maar wat af. Je moet het er maar mee doen en krijgt je geld ook niet terug. Slecht bedrijf! Nooit meer!!!!

Geplaatst op: 29-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anneke

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Perfect

Snelle bezorging, wij grote foto 100x80 op plexiglas en die is zo mooi. Je ziet de donshaartjes zitten op onze baby zijn gezicht. Wij zijn er super blij mee en de prijs vond ik echt meevallen. Zou zeker nog een keer bestellen

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en service

Ik heb hier 2 panelen besteld en het is echt een leuk en vriendelijk bedrijf. De levering was super snel en werden aan huis geleverd. Het is zeker een aanrader als u ook opzoek bent naar panelen voor in huis!

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelmer K.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bestdeco
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cotton Ball Lights logo
Cotton Ball Lights
2 beoordelingen
8,5
Forex foto logo
Forex foto
1 beoordeling
9
Posters.nl logo
Posters.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bestdeco een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 17 beoordelingen geplaatst over Bestdeco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bestdeco actief?

Bestdeco is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten , drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bestdeco reviews? Dan kun je naar de website van Bestdeco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie