Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
7,9
7,9
7,9
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, klantvriendelijk

Ik ben zeer te spreken over de service van Ben. Mijn de simkaart van mijn sim-only abonnement werd snel geleverd. Ook de overstap van mijn oude provider naar Sim was snel geregeld.
Op de kleine vraag die had ingestuurd via Facebook kreeg ik een snelle, duidelijke en klantvriendelijke reactie.

profielfoto van Peter
Peter
22-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Positief tot nu toe

Ervaringen tot nu toe positief (abonnement vanaf 12/9). Correspondentie, aflevering SIM-kaart duidelijk en zonder problemen.

profielfoto van Seven
Seven
21-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben niet helemaal blij

Heb al 2 weken een abbo, maar door diefstal Phone niet te gebruiken, nieuwe simkaart in "nieuwe" phone maar hij "ziet" de oude pin en puk, al aangemeld etc. maar werkt nog steeds niet ....

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2x BEN voor mijn kids

Leuke aanbieding voor mijn 2 tieners. Zijn hier blij mee.

profielfoto van Patrick
Patrick
14-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
dhr.

prima levering. zeer tevreden met telefoon.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Voor t eerst BEN tot nu toe goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Direct SIM verzonden, overgang van provider met zelfde nummer naadloos verlopen. Geen seconde zonder diensten gezeten. Prima. Alleen contact opnemen met de klantenservice via telefoon voor enkele vragen gaf erg lange wachttijd.

profielfoto van W R.
W R.
07-09-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mevrouw

Alles is prima gegaan alleen een foutje van mij zelf, ik had vergeten het sim kaartje te verwisselen, tja en dan doet hij het niet.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Na heel veel jaren van Telfort overgestapt naar het prima aanbod van Ben, met internet. Tot nu toe zeer tevreden.

profielfoto van Frida
Frida
25-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Kort geleden heb ik een nieuwe telefoon met abonnement besteld bij Ben. Ik ben tevreden over het bestelproces en de levering. Alles verliep duidelijk en vlot. Per E-mail heb ik nog contact opgenomen met Ben (had een vraag) en binnen een paar uur kreeg ik al een reactie. Prima service!

profielfoto van Marina
Marina
24-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Ik Ben zelf al jaren klant bij Ben en wordt altijd netjes geholpen. Dit keer een tweede abonnement afgesloten. Na mijn mail met de vraag hoe dat moet, snel antwoord en inmiddels het abonnement en telefoon ontvangen voor mijn dochter. Super service.

profielfoto van Van R.
Van R.
10-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nummerbehoud

Sim Only, goede prijs. Ook het nummerbehoud verliep vlekkeloos.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben sim only, 10 euro voor 600 min/maand. 1500mb, gratis sms. Per maand opzegbaar.

Prima aanbieding.
Bereik mi. iets minder dan KPN, wel toereikend.
Erg goedkope aanbieding.
Levering precies volgens afspraak.
Jammer dat je voor de app op je smartphone recent besturingssysteem nodig hebt, ik heb een iPhone 3 gs van 7 jaar oud. (goed werkend).

profielfoto van Diana
Diana
28-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring sim only

Levering, volgens afspraak. Fijn dat er een mailtje komt, als ze bundel op is, per onderdeel. Kind vond het niet zo geweldig geloof ik. 4 dagen in pauze stand, overleeft ze wel.

profielfoto van Guus J.
Guus J.
24-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overstap

Overstap van vorige aanbieder naar Ben ging probleemloos.
Via zowel mail als SMS goed op de hoogte gehouden.
Alleen de bereikbaarheid en 4G is hier drama. Veel slechter dan bij vorige aanbieder.

profielfoto van Sjors
Sjors
21-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
levering

de levering ging bijna vlekken loos, er was wat mis gegaan, maar dat was mijn eigen fout, verder is het bereik goed en de prijs is ook geweldig!

profielfoto van  R.
R.
06-07-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mb

Wel een min punt .
Wij hebben Ben vanaf 1 july ,maar op 4 july ingebruik genomen .
En we kregen meteen negatief MB -24 .
Terwijl wij nog niks hebben gebruikt .
Wij hebben gebeld ,maar nog geen response .
Graag dit oplossen ,dan Ij wij zeer tevreden .
Vr gr R. William

profielfoto van Chantal
Chantal
22-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed!

Dit jaar al twee abonnementen met nieuwe telefoon afgesloten bij Ben. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Heb af en toe via Twitter wat vragen gesteld aan de klantenservice, had steeds redelijk snel een duidelijk antwoord. De app voor het bijhouden van je verbruik is duidelijk, dus conclusie: gewoon goed :-)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
positieve ervaring

Door het vasthouden van mijn oude nummer door mijn vorige telefoon provider is de overstap minder soepel verlopen. Maar ik was positief verrast door de vriendelijke mensen op de klantenservice en de bereidheid om mij van advies te voorzien wat te doen.

profielfoto van Ilse
Ilse
15-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestel ervaring

Het nummer oversluiten liep niet helemaal soepel omdat de verkeerde provider werd gevraagd en daarna geweigerd door een verkeerde datum, maar dat leed was snel vergeten omdat Ben telefonisch heel goed te bereiken was, snel en vriendelijk een oplossing en uitleg verzorgde. Tenslotte op de dag van het overzetten voor het eerst in mijn leven een geruisloze overgang, op het moment dat alles moest functioneren was dat ook zo dus toppi!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
positief

Over de service ben ik erg te spreken. Echter, de verbinding met het netwerk is niet overal goed. Thuis heb ik vaak geen verbinding en dan woon ik niet eens in de middle of nowhere.

profielfoto van Kh P.
Kh P.
08-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
geen

geen

profielfoto van Marjan
Marjan
01-06-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
een dag later sim in huis

Bellen met Ben en een dag later al de sim in huis. Geen vertraging. Top.
De telefoon moet nog komen dus over hoe het werkt... dat weet ik niet.

profielfoto van C H.
C H.
20-01-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe abonnement verlengd

Ik ben al jaren lid bij Ben en heb eigenlijk nooit erop gelet om een nieuw abonnement bij ze te nemen. Nu ik afgelopen week een nieuwe iPhone 6s had gekocht, werd er geadviseerd door mijn vriend om wat meer MB te nemen. Ik heb toen Ben gebeld en zij hebben voor hetzelfde bedrag 1000MB meer aangeboden. Nu heb ik 2500MB voor dezelfde prijs. Ik had ook nog bij Youfone gekeken, maar deze was echt nog wat duurder dan mijn oude vertrouwde Ben.

profielfoto van Ron
Ron
12-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Al jaren een tevreden klant

Ik woon in Limburg en zit al jaren bij Ben. Ik heb echt nooit problemen en heb ook net weer me abonnement verlengd. Het is echt super goedkoop ook als je een toestel erbij neemt

profielfoto van Richard
Richard
07-09-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bellen is prima

Ik heb al jaren een alleen bellen abonnement bij Ben en dat bevalt echt prima. De kosten zijn een paar euro per maand en als ik op internet wil gebruik ik gewoon Wifi. Voor mij dus geen klachten

profielfoto van Antonie
Antonie
12-08-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bijna alles is goed

Ik ben sinds maar lid van Ben en heb eigenlijk helemaal geen last van storingen. Mijn abbonement is echt een stuk lager als de vorige alleen is de kwaliteit in sommige dingen wel minder. Zo kan ik nog steeds niet inloggen op de app en heb ik hier al meerdere keren gebeld. Helaas nog steeds niet met een oplossing. Netwerk is prima, maar de slager op de taart is het nog niet

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkope simkaart

Het aanvragen van een simkaart is eenvoudig geregeld. Voor een simpele simonly met 500mb per maand ben je een tientje kwijt. Als je verder nog geen prima toestel hebt is het zeker een aanrader. Als je nou erg hecht aan het krijgen van de nieuwste mobieltjes dan moet je niet bij Ben zijn. Dan kan je beter een combinatie abonnement nemen. Alleen dan betaal je maandelijks gewoon voor je eigen telefoon.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Ik heb een Ben abonnement vanaf dag 1 en dat was nog voor de tijd dat ze er even tussenuit waren. Ook nu ze weer helemaal in de picture staan ben ik nog altijd vaste klant. Ik koop zelf een mobieltje en is als je terug gaat rekenen altijd goedkoper dan wanneer je een telefoon bij je abonnement krijgt. Uiteindelijk betaal je dat mobieltje toch dik terug. Daarom kies ik voor Ben. Is simpel en duidelijk en weet gewoon dat ik de laagste prijs betaal.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs is goed maar internet snelheid wel laag

Voor de prijs moet je zeker bij Ben zijn. Vergelijk alle sim only aanbieders maar. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de internetsnelheid wat lager is dan wanneer je een abonnement+telefoon neemt bij Vodafone of T-mobile bijvoorbeeld. Maar als je geen gekke apps gebruikt of heel snel internet nodig hebt dan is Ben.nl prima.

Zelf gebruik ik veel internet en merk je het soms dat je internet wat trager werkt. Dit is iets waar je rekening mee moet houden, maar je betaald ook bijna niets voor je sim only abonnement.

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9