Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
7,9
7,9
7,9
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Moon
Moon
10-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sim only

Supersnel geregeld
Mooi aanbod zonder langdurige contracten mogelijk
Top

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-04-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Toch even een minpuntje

Ik heb in december een abonnement besteld bij Ben. Met een maand opzegtermijn zou het abonnement half januari in moeten gaan. Het liep echter anders...

Inmiddels is het abonnement sinds gisteren geactiveerd. Na 3,5 maanden wachten, vier telefoontjes naar de helpdesk en vier keer de belofte dat het opgelost zou worden.

Een servicedesk is er in mijn ogen om problemen op te lossen. Met problemen bedoel ik situaties die afwijken van de normale gang van zaken. Blijkbaar wordt het betreffende type probleem (met nummerbehoud) nog niet goed opgevangen, waardoor men mogelijk niet eens te zien krijgt dat er iets fout gaat.

Ik vind het jammer dat:
- ik vier keer moest bellen om naar mijn probleem te laten kijken,
- ik niet geïnformeerd werd over de status (over het issue; de standaard e-mails over de status van de bestelling kreeg ik wel),
- ik niet gecompenseerd ben voor gemaakte kosten.

Over het abonnement zelf heb ik vooralsnog niets aan te merken. Prima dekking.

profielfoto van JJvBielder
JJvBielder
05-04-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nummerbehoud met veel moeite

Levering en service niet veel op aan te merken, (bijna) alles ging vlot en zijn telefonisch makkelijk te bereiken. Helaas heb ik wel regelmatig aan de telefoon moeten hangen bij zowel BEN als oude provider wat betreft aanvraag nummerbehoud. Want dat ging totaal niet goed! Wat een gedoe! En ik moest overal zelf achteraan gaan. Waar de fout ligt, oud of nieuwe provider weet ik niet, maar dit beïnvloed wel het delen van mijn ervaring van goed naar voldoende.

profielfoto van RB
RB
22-02-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Regelmatig langzaam en een keer uitval

Het netwerk is niet altijd 4g kwaliteit. En ik heb het gewoon over de randstad. Zelfs toen ik navigatie gebruikte viel het uit. Dat kan dus gewoon niet. Dat maakt eerlijk gezegd dat ik twijfel. Ik betaal liever een euro meer voor een steady netwerk.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-02-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bereik

Levering ging snel; ook omzetten naar BEN verliep goed. Alleen daarna geen internet bereik wat een week heeft geduurd. Wel binnen 2 dagen een reactie op mijn klacht met tips dus die service is ook goed. Dit is echter niet direct een oplossing. Uiteindelijk na een week wel internet maar dat ik vind lang geduurd hebben. Vandaar kwaliteit matig; mogelijk is het probleem nu opgelost en ben ik over een maand zeer tevreden over de kwaliteit. Kan ik echter nu dus niet beoordelen. Ik wil eerst zien of ik daadwerkelijk internetverbinding ga behouden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-02-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen 4g

Ik zou 4g krijgen maar tot dusver nog geen gehad.
Internet loopt nog steeds op h+.
Deze klacht geldt ook voor mijn man zij abonnement.

profielfoto van Jan V.
Jan V.
04-01-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Evaluatie abonnement van Ben

Nooit geweten dat het zo omslachtig is om een abonnement te kunnen krijgen.
Identiteitsbewijs en bankpas uit handen geven geeft bij mij een heel raar gevoel van wordt je opgelicht of is dit normaal.
Graag zou ik willen weten is dit nodig, of is er een andere manier om een abonnement te kunnen krijgen.
Achteraf zal blijken of het allemaal correct is gegaan,en of de keuze juist is geweest.

profielfoto van Mark
Mark
21-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen bereik in de US

Ik heb geen bereik in de US met mijn abonnement....Ik zit nu in de US en wil graag bellen. Hoe los ik dit op?

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verlate levering

Helaas kwam de levering een dag (door het weekend werden dat er drie) later dan voorspeld en gewenst. Verder geen opmerkingen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
maar 1 min puntje

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe telefoon, ik heb er alleen erg lang op moeten wachten omdat de telefoon niet leverbaar was op het moment dat ik hem bestelde.
Hier heb ik geen melding van gehad en ben er pas achter gekomen toen ik zelf contact opnam met ben omdat de mail die zou komen met 5 werkdagen uitbleef

profielfoto van Hugo V.
Hugo V.
28-11-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
nieuw contract afsluiten

Heb 30-9-2016 nieuw contact bij ben getekend ingestuurd bij Studentenmobiel.(goedkoper) deze hebben ze direct doorgestuurd aan Ben. 12-10 reactie van Ben...fijn dat u weer voor ben hebt gekozen....

Mail 24 -10 dank je voor bestelling we hebben wat problemen met verwerken.

13-10 mail... fijn dat u voor ons hebt gekozen u abonnement gaat 1-12-2016 in...
Wat????? 2 maanden hoge rekening extra betalen.
Belachelijk dat dit zo lang moet duren..

profielfoto van Osama
Osama
09-11-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
O trk

T

profielfoto van M. S.
M. S.
08-09-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle service

Nou, binnen 1 dag alles geregeld. En de levering was ook ontzettend snel.
Heb het als zeer positief ervaren.

profielfoto van Daniëlle
Daniëlle
24-08-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mvr

Heb pas de telefoon maar ben zeer tevreden voor weinig geld een super telefoon erbij en qwa gebruik is hij niet ingewikkeld gewoon zoals je wil

profielfoto van Mariam
Mariam
25-05-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuw abonnement en nummer

Ik moest aan de deur €0,04 betalen, omdat dat verkeerd ingetoetst was. Ik vond het minder prettig dat het onduidelijk was hoe ik een nieuw ben account moest aanmaken. Het was fijn dat er in de ochtend aangegeven wordt rond hoe laat de simkaart geleverd wordt. Ik heb binnen 1 week 300 MB verbruikt, wat volgens mij niet klopt. Ik heb namelijk 3G uit gezet en alleen mobile data aan. Ik heb buiten wifi ook geen gebruik gemaakt van apps die veel MB gebruiken. De simonly abonnementen zijn goedkoop en maandelijks onzegbaar, erg fijn!

profielfoto van Wilfried H.
Wilfried H.
25-05-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr.

Levering was ok, alleen in het begin problemen gehad dat ik geen internet kon krijgen, nu inmiddels opgelost.

profielfoto van G.T.Wesselink-Stuut
G.T.Wesselink-Stuut
22-03-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mevrouw

Heb bijna tot geen ontvangst 1 ontvangst balkje en dat is dan het uiterste! Dekkingsgraad is minimaal terwijl dit niet beloofd wordt zoals in de grafieken weer wordt gegeven. Daarbij komt nog dat men mij het beloofde nummer niet heeft gegeven. ...oeps foutje medewerker !! Zit al 5dgn alleen op wiki kan geen Internet buitenshuis gebruiken! Heb een Samsung j3 en mijn mijn heeft hetzelfde type en als die vergelijk met het menu mobiele netwerken staat daar kan in vermeld bij mij helemaal niets!,Als mijnontvangst zo slecht bij ontbind ik mijn contract dit is zo slecht geregeld ...nog nooit meegemaakt. Ben boos heel teleurgesteld men heeft mij goed ontvangst beloofd maar het wordt niet waar gemaakt! En deskundigheid wat betreft de callcenter medewerkers is zo beneden peil! Nu moet ik weer wachten op een nw simkaart. ...Ja mevrouw excuses voor dit alles ! Hier heb ik niets aan ..Ja extra telefoonkosten die ik moet maken om dit te melden! Als ik met de nieuwe simkaart niets opschiet is et echt contract verbreken!....Wel verkopen maar niets waar maken! Is toch belachelijk dat er geen enkel mobiele netwerk staat in de lijst waarin staat netwerkoperators!....Een diep teleurgestelde klant .. (nog wel). Hopelijk op heuse verbetering m.v.g.Truida Wesselink-Stuut.

profielfoto van Stefan
Stefan
04-01-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Totaal geen internet bereik

Goedemorgen,

Ik ben overgestapt van KPN naar BEN echter heb ik er na 2 dagen al spijt van. het bereik wat ik heb is rond uit slecht. heb nergens Internet en toch betaal ik hier 2 euro extra voor om 4G te krijgen.

ik hoop dat dit spoedig opgelost wordt want anders ben ik na deze maand weer weg bij BEN.

Mvg,
stefan Koolen
0646412323

profielfoto van Martine C.
Martine C.
22-12-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Foute simkaart

Bij de overname van BEN van tele2 foute simkaart toegestuurd gekregen waardoor ik een week geen telefoon nog internet had.???? en totaal geen compensatie niks.

profielfoto van Andre
Andre
14-12-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Matige overstap

Nummerbehoud ging 2x fout ondanks dat ik alle relevante info had gemailt. Hierdoor ca 2 weken vertraging.

Belbundel niet wijzigbaar als het abonnement niet per de 1e van de maand ingaat. Heb nu tekort belminuten in bundel

Medewerkers waren vriendelijk. Totale ervaring toch matig ivm eerder genoemde problemen

profielfoto van Thomas
Thomas
25-11-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht bereik

Ik ben reeds overgestapt van KPN naar Ben. Echter heb ik met mijn Ben sim-only abonnement niet altijd even goed bereik. Hier had ik met KPN vrijwel nooit last van.

Ik had het huidige sim-only abonnement in februari 2016 afgesloten met daarbij verzoek tot nummerbehoud. Het telefoonnummer werd echter pas op 23-11-2016 overgezet. Wel kreeg ik vanaf maart gewoon de maandelijkse rekening voor het Ben abonnement terwijl ik hier nog geen gebruik van maakte aangezien ik mijn huidige nummer niet kon gebruiken. Kort samengevat betekend dit dat ik ruim € 100,- heb betaald zonder gebruik gemaakt te hebben van mijn Ben bundel.

Wat betreft het bereik hoop ik dat hier snel verbetering in komt anders rest mij niets anders dan over te stappen naar een stabieler netwerk zoals Kpn.

profielfoto van P Z.
P Z.
09-11-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ben geen internet geen sms versturen

Heb begin van november geeft alleen maar problemen met ben.
Geen internet en geen sms kunnen versturen.
Een slecht begin van Ben!!!!

profielfoto van Rob
Rob
02-11-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
titel?

1-Eigenlijk zocht ik een abonnement dat goedkoop is, met veel belminuten en weinig internet. Maar dat is er niet.
2-jullie bieden geen 2e simkaart aan. (of duokaart)
3-Voicemail staat standaard aan. Dat wilde ik uit hebben. Moest 1233 bellen. Daar kun je dat niet regelen en moest contact opnemen met klantenservice. In het icoontje stond T-mobile. Die konden het nr niet vinden..oja...ik zit bij Ben.. maar er staat T-mobile. Dus ik neem contact op met Ben. De wachtrij duurt erg lang. Ik kijk onderwijl op de website. Wat blijkt... je kunt het daar heel simpel zelf regelen. ZEG DAT DAN, COMMUNICEER DAT!!!! OF BETER, MAAK DIT MOGELIJK VIA HET BEL-MENU.
Normaal zou ik dus 1 ster als totaal geven. Maar de rest zal wel goed zijn. Want wat kan er fout gaan aan bellen...

profielfoto van Paul S.
Paul S.
14-09-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
nieuw abonnement

Op 6 juli een nieuw abonnement voor Tom aangevraagd.
Telefonisch besteld. Omdat dit onze 4de abonnement in ons gezin betrof bij het bestellen expliciet gevraagd naar eventueel bundelvoordeel. Dit was niet mogelijk. Ook nummerbehoud aangevraagd.
Bij de aflevering zat er wel een kaartje met vriendenvoordeel bij. Waarom dan niet meteen bij de aankoop??
Nu 12 september hebben wij gebeld. het nummerbehoud is niet goed geregeld. We hopen dat het nu door de vriendelijke medewerker goed geregeld word.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-09-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nummerbehoud

Omdat jullie niet voldoende aandacht hebben besteed aan mijn verzoek tot nummerbehoud. Ben ik nu genoodzaakt een maand extra te betalen na mijn oude abonnement. Dit vind ik echt een slechte service mede omdat ik weet dat het niet veel werk is om zoiets aan te vragen!

profielfoto van Birgit V.
Birgit V.
06-07-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet goed gegaan bestelling

Beste,

Afgelopen maandag de klantenservice gebeld aangezien ik geen data en minder belminuten etc heb ontvangen. Ook haf ik geen 4G, terwijl dit wel besteld was. Ook heb ik nu dus nog steeds kosten buiten mijn bundel. Heel vervelend dat dit nog niet is opgelost. We zouden er een bericht over krijgen maandag, maar ook die nog niet gehad. Vervelend dat je dan de klantenservice moet bellen om het op te lossen. Ik hoop dat het goed gaat en ik alsnog alle belminuten en data krijg en de kosten buiten mijn bundel verdwijnen.

profielfoto van David
David
26-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
AFRADER telefoonprovider BEN

In november 2019 telefoonprovider BEN gebeld en telefonisch mijn abonnement afgezegd. Zij hebben mij verteld dat het opzeggen van een abonnement niet per se per email hoefde, maar dat het ook telefonisch kon. Dat heb ik dus gedaan.

Zeggen de medewerkers dat ik dat niet heb gedaan, sturen ze mij nog 2 facturen van januari en februari 2020 terwijl ik mijn abonnement al in november 2019 telefonisch had stopgezegd. Ik heb gevraagd om het telefoongesprek na te luisteren van november, die hadden ze ook niet.

Moet je zien hoe onklantvriendelijk ze zijn bij BEN, en alleen maar egoïstisch, te zakelijk en alleen maar voor zichzelf gaan, in plaats van excuses aan te bieden en de facturen in te trekken wat ook op zijn plaats zou zijn.

Nu heb ik veel mensen in mijn omgeving en netwerk BEN afgeraden ivm omgang met klanten en service. Gelukkig hebben ze dat gedaan en zijn ze van BEN direct overgestapt naar een andere provider.

BIJ DEZE BENT U/JIJ OOK GEWAARSCHUWD om geen abonnement te nemen bij provider BEN!!!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ongelooflijk slechte overstapafhandeling

11 febr jl wilde ik een nieuw abonnement afsluiten bij Ben voor mijn vrouw. In plaats van een nieuw abonnement werd het nummer van mijn vrouw op mijn abonnement gezet en verdween mijn nummer bij Ben. Erg lastig als je in het ziekenhuis ligt.
Na heel veel gedoe en telefoontjes (via een vaste lijn) heb ik vandaag een nieuwe simkaart ontvangen. Helaas wordt pas 26 febr het juiste nummer daar aan gekoppeld! Weer gebeld, maar er zit een weekend tussen en het kan niet eerder dan maandag.... En dus gaan we weer een mobiel-onbereikbaar weekend in, kan ik nergens inloggen waar een sms-code gestuurd wordt ter verificatie etc. En dan maar afwachten of het koppelen wel goed gaat (mijn eigen nummer op mijn oude simkaart (waar nu nummer van mijn vrouw op staat) en nummer van mijn vrouw koppelen aan de nieuwe simkaart zodat ook de juiste abonnementen bij de juiste nummers staan. Ik vrees het ergste. Ik noem hier geen namen maar één van de medewerkers van het callcenter van Ben heeft deze week alles gedaan om e.e.a. recht te zetten, maar blijkbaar is het organisatorisch onmogelijk om door Ben veroorzaakte problemen snel op te lossen, een noodprocedure bestaat dus niet.

profielfoto van Tj.schoonderwoerd
Tj.schoonderwoerd
27-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
teleurgesteld

Wanneer gaat mijn contract in?
Zit straks zonder.
Informeren graag. !!!@@

profielfoto van Jovanka
Jovanka
22-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Na anulleren abonement,evengoed mail dat sim kaart actief is!

Hoi,ik heb onlangs een abo afgesloten bij Ben,heb mij toch bedacht en keurig alles geanuleerd,binnen paar dagen dus keurig binnen het opzeg termijn..Ik heb hierover telefonisch contact gehad.Evengoed is binnen 2 weken mij een simkaart toegestuurd. ik heb meteen gebeld,en ik kon de sim kaart weggooien en dat heb ik ook gedaan. ik heb ook een bevestiging per mail gekregen heirover. Nu blijf ik emails krijgen over het nummmer wat ik dus NIET heb? dat ie actief is! u begrijpt dat ik NIET ga betalen voor een service die ik gewoonweg niet heb. Ik ben echt ziedend,ik vind dit echt super slechte service.Hoe denkt ben dit op te lossen?

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9