Ben logo

Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

201 beoordelingen • 7,9
Ben logo
Ben ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
201 beoordelingen • 7,9
Beoordeling
201 beoordelingen
7,9
5 sterren
47%
4 sterren
28%
3 sterren
7%
2 sterren
5%
1 ster
12%
7,9
7,9
7,9
7,9

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9

Ben ervaringen

 

Alle positieve maar ook negatieve Ben ervaringen worden geplaatst door klanten van Ben op deze website. Ook jij kunt jouw Ben ervaringen delen met anderen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. Jouw review of beoordeling kan invloed hebben op potentiele Ben klanten die een goede provider zoeken.

 

Over Ben

 

De mobiele telefoon is met de jaren flink gegroeid en vooral door de opmars van de mobiele internet. Er zijn verschillende aanbieders met de jaren verschenen die mobiele telecommunicatiediensten aanbieden. Ben levert mobiele telecommunicatiediensten voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij Ben eenvoudig jou gewenste abonnement online afsluiten. Wanneer je toch liever persoonlijk advies wilt kun je bij diverse winkels langs gaan die telefonie abonnementen aanbieden.

 

Diensten van Ben

 

Ben geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnementen die bij jouw past. Naast de sim-only abonnement biedt Ben je ook een abonnement aan waarbij je mag kiezen uit een telefoon. Eveneens kun je bij Ben een prepaid kaart aanschaffen indien je liever niet aan een contract vast wilt zitten. Bekijk eerst wat je ongeveer nodig hebt en sluit op basis hiervan een abonnement af. Zo weet je in ieder geval dat je niet een abonnement afsluit waar je achteraf spijt van krijgt en waar je langdurig aan vast zit. Zeker wanneer je ook nog een flink bedrag per maand moet betalen. Kijk dus kritisch naar de abonnementen die worden aangeboden.

 

Klachten en service Ben

 

Heb je eens een product aangeschaft of een abonnement afgesloten bij Ben? Wil jij jouw Ben ervaringen delen met anderen? Deze website geeft jouw de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen. Wellicht help je anderen bij het vinden van een goede provider door jouw Ben ervaringen te delen door middel van een review of een beoordeling.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ben

profielfoto van Martin
Martin
16-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop

Heb simonly bij Ben en alleen vanwege de prijs. Tot nu toe is het onvangst goed en de snelheid ook. Heb 1GB + 150min voor 9.95

profielfoto van Esmee
Esmee
25-01-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en een goede service

Prima bij Ben! Zit er nu al meerdere jaren en kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Goedkoop en een prima service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Netjes en goed geregeld

Ik ben naar Ben overgestapt omdat ik minder wilde betalen voor mijn abonnement. Ben heeft gewoon een goed aanbod en de prijzen zijn echt schandalig LAAG!

Echt super tevreden, overal bereik en gewoon hele lage maandelijkse kosten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden over Ben.nl

Ik ben ruim 2 jaar klant en nog nooit een probleem gehad. Service is goed en ze zijn erg attent.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede en snelle afhandeling

Op woensdag besteld. Op donderdag binnen gekregen en op vrijdag overgezet. Echt top!!

profielfoto van André
André
26-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring

Goede en snelle levering , mooie prijs

profielfoto van Kokkelmans
Kokkelmans
05-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geleverde SIM kaart defect.

Ik had voor mijn zoon een SIM only besteld maar de simkaart werkte niet. Telefoon zag de kaart ook niet. Simkaart in mij eigen telefoon gestopt maar mijn telefoon zag de kaart ook niet terwijl de telefoon van mijn zoon wel met mijn simkaart werkte. Nieuwe simkaart besteld die inmiddels geleverd is en het wel doet. Jammer dat 1e simkaart niet in orde was. Verder vind ik BENS service prima. Prijs voor telefonie zijn duurder geworden. Vraag me af waarom.

profielfoto van Arno F.
Arno F.
15-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling

Complimenten voor het snelle leveren van mijn sim only
Het was snel, duidelijk en ik kon gelijk bellen

profielfoto van Mohamed
Mohamed
09-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering & regeling

Alles is op een goede en duidelijke manier uitgelegd hoe de abbonement werkt.

profielfoto van Annemieke
Annemieke
09-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
abonnement voor kind

Prima bevallen, makkelijk te bestellen en snel geregeld
alleen vind ik erg duur om af te spreken voor de levering. 10 euro als je een tijdvak wilt

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
htc10

Htc 10 gekocht met bijbetaling voor het toestel. Fijn dat jezelf kunt beslissen hoeveel je voor het toestel betaald en afhankelijk daarvan hoeveel het abbonement kost. Contact en levering was prima al was het een beetje jammer dat we gebeld werden om de bank verificatie uit te voeren terwijl dit al was gebeurd en de telefoon toen toch nog niet verzonden werd aangezien het niet in het systeem was doorgevoerd. Na gebeld te hebben is dit direct opgelost en de telefoon is netjes verzonden.

profielfoto van Jan
Jan
25-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
alles geregeld volgens plan

Ben heeft zijn zaakjes goed voor elkaar.Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang en het omzetten is geheel zonder problemen gegaan. Het op uitzetten van de voicemail heeft even geduurd, maar is goed gekomen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Prima levering van het product.

profielfoto van Dick V.
Dick V.
18-01-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering Simkaart etc.

Prima verlopen allemaal. Goede en duidelijke aflevering.

profielfoto van Weygerse G.
Weygerse G.
29-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Abonnement Aggi en Ger

Voor ons is het allemaal goed gegaan al hebben onze kinderen het meeste werk gedaan alleen een min puntje we hebben 2 abonnementen besteld en hebben er 3 ontvangen.in mijn eerdere mail heb ik dan ook gevraagd wat wij met het derde abonnement kunnen doen om het retour te sturen hoop dat jullie hier op een antwoord kunnen geven.
Verder is het voor de rest dan ook goed gegaan

Met vriendelijke groet
Fam weygerse

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Zonder problemen overgestapt. Goede prijs en 4G!

profielfoto van Gea
Gea
14-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overstap naar Ben

Ben heel tevreden over mijn overstap van Ziggo naar Ben. Zeer goede begeleiding,zeker m.b.t correct informeren over welke datum opzeggen om overstap vlekkeloos te laten verlopen. En dat is idd gebeurd. Tot nu toe heel tevreden. Chatsessie tijdens afsluiten abonnement was ook positieve ervaring.

profielfoto van Umair
Umair
14-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overall Alles gute

Well this was all together pleasant. Other than the fact that the GSM coverage lacked a little in my area. However the 4G made up for it!

The retail price point could be lower though!

Umair

profielfoto van INgrid
INgrid
09-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

alles ging voorspoedig

profielfoto van K. T.
K. T.
07-12-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr

Zie boven

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering Telefoon

In combinatie met BelSimpel. Snel geregeld en geleverd

profielfoto van Mina N.
Mina N.
30-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevrouw

Gewoon goed geregeld
Top alles op tijd

profielfoto van Van D.
Van D.
23-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Toppie

profielfoto van Berrie H.
Berrie H.
17-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles vlot en goed verlopen

Je hoort vaak allerlei verhalen van mensen met ergernis. mijn nummerportering en de start zijn allemaal zeer vlot verlopen, enkel wordt helaa de de tussenkomst van een tussenpersoon steeds minder waard ( Phone House) de volgende keer regel ik alles direct via de website

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod voor wat ik zocht.

Op zoek naar en voordelige aanbieding; en gevonden bij Ben!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ben

Bestellen en ontvangen waren snel. Meer kan ik er nog niet over zeggen. Ben digibeet, snap er nog niet veel van.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering

Was prima

profielfoto van Anny
Anny
19-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Bevalt tot nu toe goed ben er bij mee

profielfoto van Jacques L.
Jacques L.
13-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
?? Is dat terzakedoende?

Ik ben pas 10 dagen aangesloten, dus het is wellicht nog te vroeg een gefundeerd oordeel te kunnen geven. Tot nu toe is in ieder geval alles prima verlopen.
Het enige waar ik me wel enorm aan erg is het Popie Jopie-taalgebruik en het tutoyeren op de site en in uw schriftelijke communicatie. Ik ben jullie vriendje niet! Ik ben gewend vreemden en klanten met respect en met "u" te benaderen.

Misschien past dit taalgebruik beter bij de primaire doelgroep (jongeren?), maar ik voel me er als oudere (65) niet door aangesproken.

Even zo goed, met vriendelijke groet,
J.J. Limpens.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klantenservice is meedenkend met de klant

De bestelling van een sim-only abonnement met nummerbehoud verliep niet vlekkeloos. Door geautomatiseerd bestelproces en computerstoring bij BEN liepen meerdere bestelpogingen spaak. Klantenservice dacht actief mee over oplossingen, maar was hierbij beperkt door het geautomatiseerd systeem van BEN.
Het aangevraagd nummerbehoud werd aanvankelijk afgewezen door Lyca Mobile zonder geldige reden. Opnieuw goed begeleid door BEN-klantenservice in te volgen stappen, waardoor uiteindelijk nummerbehoud alsnog kon worden gerealiseerd.
Constructief meedenkende houding BEN-klantenservice zeer gewaardeerd.

Schrijf een review over Ben

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Youfone logo Youfone
56 beoordelingen
6,6
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
28 beoordelingen
3,9