Bellewaerde logo

Bellewaerde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bellewaerde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3765
Bellewaerde logo
Website
Bellewaerde
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen Bellewaerde

Wil jij graag weten welke reviews er geschreven worden over Bellewaerde? Wij hebben alle reviews van Bellewaerde voor je verzameld en op een rij gezet. Voordat je voor de eerste keer een bezoekje brengt aan het park Bellewaerde, wil je waarschijnlijk wel eerst weten wat andere mensen van het park vinden. Is het een leuk park voor jong en oud, krijg je waar voor je geld en is het een bezoekje waard? De reviews die je hier leest zijn geschreven door mensen die al eerder naar Bellewaerde zijn geweest. Lees de reviews door en beslis daarna of je binnenkort ook een keer naar Bellewaerde wil gaan.

Over Bellewaerde

In 1954 is Bellewaerde, toentertijd met de naam Touristisch centrum Bellewaerde, opgericht door Albert Florizoone. Het is een pret-, aqua en dierenpark waar je onvergetelijke momenten beleeft. Het is zelfs het meest veelzijdige en authentieke pretpark van heel België. Het park is gelegen in Ieper, in het westen van België. De missie van Bellewaerde is om families en vrienden plezier en avontuur aan te bieden in een natuurlijke omgeving. Niet zo gek dat de slogan is ”˜Authentiek plezier voor het hele gezin’. Sinds 2006 is het park overgenomen door de Compagnie des Alpes. Compagnie des Alpes is een multinational met meerdere themaparken in diverse landen, waaronder Walibi.

Waarom kiezen voor Bellewaerde

De combinatie van een pretpark, een aquapark en een dierenpark maakt Bellewaerde uniek. Je kunt zowel in de meest spectaculaire attracties gaan als exotische dieren zien in een adembenemende groene omgeving of je uitleven in het zwembad. Dankzij deze combinatie kan iedereen er plezier beleven, van jong tot oud. In het attractiepark vind je diverse attracties, waaronder kinderattracties, achtbanen en waterattracties. In het dierenpark kun je de dieren van dichtbij bekijken. Breng een bezoekje aan de apen, diverse vogels, zebra’s en zelfs leeuwen. Daarna kun je afkoelen in het aquapark. Hier vind je niet alleen zwembaden, maar onder andere ook spannende glijbanen. Op het park vind je daarnaast een bloemenkasteel, verschillende restaurants en andere eetgelegenheden. De prijs van een ticket is afhankelijk van hoe oud je bent. Naast losse tickets kun je ook kiezen voor een abonnement.

Is Bellewaerde betrouwbaar?

Het bedrijf bestaat al lang, namelijk sinds 1954. Te lezen is dat het park per jaar gemiddeld maar liefst 800.000 mensen mag verwelkomen. Een drukbezocht park dus waar ontzettend veel te doen is. Bellewaerde heeft een totale oppervlakte van 54 hectare grond. Het park heeft een eigen app, deze is te downloaden voor zowel Android als iOS. Het park is te volgen op sociale media, waaronder Facebook, Twitter en Instagram, en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Dankzij de nieuwsbrief ontvang je als eerste het laatste nieuws en profiteer je van leuke aanbiedingen.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een vraag hebt, kun je het beste als eerste de veelgestelde vragen bekijken. Dit zijn vragen die al beantwoord voor je zijn en die gaan over onder andere hoe je een bezoek kunt reserveren, hoe je korting kunt krijgen als je een adventure pass hebt en of je een kinderwagen kunt huren. Voor al je andere vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Bellewaerde. Neem telefonisch contact met ze op, vul het online contactformulier in of stuur een mailtje. Op de website wordt niet benoemd hoelang het duurt voordat je een reactie van ze kunt verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij in het verleden al eens Bellewaerde hebt bezocht, kun jij als geen ander het park beoordelen. Hoe heb jij het park ervaren? Schrijf een review en deel jouw mening met andere mensen. Benoem in je review wat je leuk vond aan het park en misschien wil je ook wel benoemen wat je minder goed vond. Hierbij kun je denken aan de variatie van de attracties, de hoogte van de ticketprijzen en hoe druk het in het park was. De reviews kunnen mensen lezen die Bellewaerde nog niet kennen. Zij lezen graag wat jij van het park vindt.

Reviews over Bellewaerde

Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Bellewaerde

Het bedrijf Bellewaerde is geverifieerd door ons. De webshop Bellewaerde is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bellewaerde is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bellewaerde maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Bellewaerde is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bellewaerde te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bellewaerde


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bellewaerde een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bellewaerde. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bellewaerde actief?

Bellewaerde is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bellewaerde reviews? Dan kun je naar de website van Bellewaerde gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie