Belgisch-mondkapje.be logo

Belgisch-mondkapje.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Belgisch-mondkapje.be reviews, ervaringen en beoordelingen
3764
Belgisch-mondkapje.be logo
Website
Belgisch-mondkapje.be
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Belgisch-mondkapje.be

Het mondmasker, ook wel mondkapje genoemd, is jammer genoeg een deel van onze samenleving geworden. Het ziet er ook niet naar uit dat dit product uit het straatbeeld zal verdwijnen de komende tijd. Natuurlijk wil je zo veilig mogelijk over straat rondlopen en als het even kan nog modieus ook. Bij Belgisch-mondkapje.be kan je comfortabele, veilige en mooie mondkapjes op de kop tikken. Maar is de kwaliteit van de mondmaskers van Belgisch-mondkapje.be echt goed? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen Belgisch-mondkapje.be? Op deze pagina vind je alle reviews over Belgisch-mondkapje.be terug. Zo kan jij een gefundeerde mening over deze webwinkel vormen.

Over Belgisch-mondkapje.be

Belgisch-mondkapje.be is een vrij recente webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige mondmaskers. Zo verkopen ze een groot assortiment aan premium mondmaskers die bestaan uit drie lagen en met een hoge graad aan bacterial filtration. Daarnaast beschikken alle mondkapjes ook over het Europees certificaat EN14683. Belangrijke waarden bij Belgisch-mondkapje.be zijn naast veiligheid en een goede service ook lokaal ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo maakt Belgisch-mondkapje.be de belofte dat hun producten van Belgische bodem komen. Daarenboven werkt Belgisch-mondkapje.be samen met een organisatie als BEWEL. Deze organisatie legt de focus op mensen tewerk te stellen die in andere omstandigheden een grote afstand tot de arbeidsmarkt voelen. Lokaal produceren met lokale medewerkers: dat is de visie van Belgisch-mondkapje.be.

Waarom kiezen voor Belgisch-mondkapje.be?

Bij Belgisch-mondkapje.be vind je dus een groot assortiment aan mondkapjes terug aan een verzekerde kwaliteit. Op de webshop vind je heel wat verschillende patronen, kleuren en modellen terug. Of je nu op zoek bent naar mondmaskers voor volwassenen, voor kinderen of in aangepaste maten: je vindt het bij Belgisch-mondkapje.be wel terug. Ook als onderneming kan je bij Belgisch-mondkapje.be terecht voor B2B verkoop van mondkapjes. Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Belgisch-mondkapje.be van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 35 euro. De levertijd ligt in de regel tussen de drie en de vijf dagen na bestelling. De mondkapjes worden ingepakt per 10 mondkapjes en worden geleverd in doosjes die telkens drie pakjes van 10 mondkapjes bevatten bij grotere bestellingen. Betalen kan bij Belgisch-mondkapje.be op verschillende manieren zoals per kredietkaart, met bancontact en meer.

Is Belgisch-mondkapje.be betrouwbaar?

Belgisch-mondkapje.be is een recente onderneming. Dat betekent echter niet dat ze niet betrouwbaar zijn. Zo beschikt de webshop over heel wat certificaten die de kwaliteit van de producten waarborgt. Zo beschikken ze over het “ik koop Belgisch”-label en een Made in Belgium certificaat. Op de website vind je ook alle nodige bedrijfs- en contactgegevens van Belgisch-mondkapje.be terug. Zo lees je er onder andere het adres van de hoofdzetel. Bovendien beschikt Belgisch-mondkapje.be ook over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen en kan je op de website veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is ook de website zelf veilig verbonden op basis van het zogenaamde SSL-protocol. Je hoeft dus ook geen schrik te hebben van derden die jouw betaal- of persoonsgegevens stelen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Heb je advies nodig? Ben je op zoek naar een offerte voor een grote bestelling? Dan kan je bij de klantenservice van Belgisch-mondkapje.be terecht. Dat kan via de website door het contactformulier in te vullen. De klantendienst van Belgisch-mondkapje.be reageert op vragen in de regel binnen de werkdag. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat er jammer genoeg iets misloopt met een bestelling. In dat geval kan je klacht indienen bij de klantenservice via het contactformulier. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en ten laatste veertien dagen later een inhoudelijk antwoord. Een alternatieve manier om klacht in te dienen is om dit te doen via het speciaal daarvoor opgerichte ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar beoordelingen, reviews en ervaringen met webshops en dat geldt dus ook voor Belgisch-mondkapje.be. Heb jij hier ooit al eens mondmaskers aangekocht? Dan ben jij de geknipte persoon om ons en onze bezoekers daar meer over te vertellen. Wat vond je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de maskers? Hoe zou je het design beoordelen? Wat is jouw ervaring met de klantendienst van Belgisch-mondkapje.be? Ben je tevreden over de variatie in het aanbod op de webwinkel? Schrijf op deze pagina jouw review over Belgisch-mondkapje.be en help onze bezoekers een mening vormen over Belgisch-mondkapje.be. Een goede daad voor heel weinig moeite!

Reviews over Belgisch-mondkapje.be

Gerelateerde bedrijven

Farmaline logo
Farmaline
24 beoordelingen
5,8
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Arkive logo
Arkive
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Belgisch-mondkapje.be

Belgisch-mondkapje.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Belgisch-mondkapje.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Belgisch-mondkapje.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Belgisch-mondkapje.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Belgisch-mondkapje.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Belgisch-mondkapje.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Belgisch-mondkapje.be.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Belgisch-mondkapje.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Farmaline logo
Farmaline
24 beoordelingen
5,8
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Arkive logo
Arkive
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belgisch-mondkapje.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Belgisch-mondkapje.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belgisch-mondkapje.be actief?

Belgisch-mondkapje.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Belgisch-mondkapje.be reviews? Dan kun je naar de website van Belgisch-mondkapje.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie