Beconfident logo

Beconfident reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Beconfident reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2780
Beconfident logo
Website
Beconfident
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Beconfident

Hoe heerlijk is een stralende lach met witte tanden. Soms krijg je dit alleen voor elkaar door je tanden te bleken. Om je gebit goed schoon te houden, kan een elektrische tandenborstel je uitstekende diensten bewijzen. Zoek je online naar mondverzorgingsproducten? Of lijkt het je geweldig als er een middel verkrijgbaar is waardoor je acne vermindert? Je zou dan maar zo uit kunnen komen bij Beconfident. Je wilt hier bestellen? Voordat je dat daadwerkelijk doet, ben je nog benieuwd naar reviews? Wat zeggen andere consumenten over Beconfident? Is dit een betrouwbare shop? Hoe staat het met de kwaliteit van de producten? Dat lees je allemaal in recensies van anderen. Deze beoordelingen hebben wij voor je verzameld en je vindt ze op deze pagina.

Over Beconfident

Beconfident verkoopt innovatieve producten op het gebied van professioneel tanden bleken, mondverzorging en huidverzorging. Ze combineren de nieuwste bevindingen met gezondheidsbevorderende ingrediënten en resultaatgerichte technologie. Zo is het hun ambitie om producten te ontwikkelen die echt merkbaar resultaat en een betere gezondheid opleveren. En daarbij ook nog meer zelfvertrouwen. De ontwikkeling van deze producten vindt plaats in Zweden. Er is een samenwerking met toonaangevende onderzoekspartners in de VS. De producten die verkocht worden, zijn getest en goedgekeurd door tandartsen. Het is de bedoeling van dit bedrijf om de beste en meest betaalbare tanden bleken middel op de markt aan te bieden voor mensen die dit zelf thuis willen doen. Verder is er aan de universiteit van Lund 20 jaar onderzoek gedaan en het gevolg is een huidverzorgingsassortiment dat helpt om acne te verminderen. Door deze producten te verkopen is het de wens van de mensen achter Beconfident dat hun klanten gelukkiger en zelfverzekerder door het leven kunnen gaan. Vandaar ook de naam Beconfident. Er wordt ook geleverd aan apotheken en klinieken in heel Scandinavië.

Waarom kiezen voor Beconfident

Beconfident is een handig adres als je zelf thuis je tanden wilt bleken. Ook voor de verzorging van je mond en je huid kun je in deze shop allerlei producten vinden. Het is mogelijk om te zoeken op de verschillende categorieën. Wil je zelf je tanden bleken, dan vind je in deze webwinkel alles wat je daarvoor nodig hebt. Ook is er advies te vinden. Kijk je bij mondverzorging, dan zie je tandenborstels en verschillende soorten tandpasta. Voor de verzorging van je huid vind je ook verschillende producten. Kijk je bij het laatste kopje welzijn, dan zie je dat je daar gebitsbescherming kunt bestellen. Benconfident belooft een snelle bezorging en boven een bepaald bedrag betaal je geen verzendkosten.

Is Beconfident betrouwbaar?

Beconfident verkoopt haar producten al meer dan 20 jaar in heel wat verschillende landen. Je kunt dus wel zeggen dat de betrouwbaarheid inmiddels bewezen is. Bestel je bij deze shop, dan geniet je van een kopersbescherming en je betaalt in een veilige omgeving. Het is mogelijk om een berichtje te sturen naar de klantenservice. Als je tenslotte leest hoe tevreden andere consumenten zijn over de producten van deze webwinkel, dan is de betrouwbaarheid zeker bewezen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Beconfident staat graag klaar voor haar klanten. Heb je een vraag over de producten of over je bestelling? Dan kun je bellen of e-mailen. Stuur je een mailtje, dan mag je erop vertrouwen dat je binnen 48 uur een reactie terugkrijgt.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij Beconfident beoordelen? Jij hebt hier weleens producten besteld? Ben je tevreden over dit bedrijf? Laat het weten in je review. Mensen die voor het eerst iets in deze shop willen bestellen, zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Als jij in je recensie aangeeft of je wel of niet tevreden bent, dan help je andere mensen. Doen de producten wat ze beloven? Ben je tevreden over de levering en over de klantenservice? Vertel het door middel van een persoonlijke beoordeling. Zo help je een ander weer een stapje verder.

Reviews over Beconfident

Gerelateerde bedrijven

Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Beconfident

Het bedrijf Beconfident is geverifieerd door ons. De webshop Beconfident is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Beconfident is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Beconfident maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Beconfident is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Beconfident te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beconfident.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Heb de producten nu een week getest - zeer tevreden met het resultaat en was van plan ze ook in de toekomst te gebruiken! Ook zeer goede en snelle hulp gekregen bij vragen die ik had over de producten.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabella V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beconfident


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beconfident een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beconfident. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beconfident actief?

Beconfident is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beconfident reviews? Dan kun je naar de website van Beconfident gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie