Bastiaans Schoenmode logo

Bastiaans Schoenmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bastiaans Schoenmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3762
Bastiaans Schoenmode logo
Website
Bastiaans Schoenmode
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Bastiaans Schoenmode

Schoenen: je hebt ze elke dag nodig. En natuurlijk heb je dan het liefst een kwaliteitsvol en als het even kan exclusief paar schoenen om jouw voeten. Ben jij op zoek naar dat ene paar schoenen die jouw outfit helemaal af maken? Dan kan je bij Bastiaans Schoenmode schoenen terecht. Maar wat vertellen de klanten van Bastiaans Schoenmode eigenlijk? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen zij het aanbod en de kwaliteit van de schoenen? Op deze pagina vind je alle reviews van Bastiaans Schoenmode terug. Zo heb jij meteen een beter inzicht in deze webwinkel!

Over Bastiaans Schoenmode

Bij Bastiaans Schoenmode vind je een ruim assortiment aan exclusieve en opvallende schoenen. De webwinkel van Bastiaans Schoenmode is de online tak van een fysieke winkel die je in hartje Maastricht terug kunt vinden. De geschiedenis van de winkel gaat terug tot 1946 wanneer de winkel in Maastricht wordt opgericht. Sindsdien is het bedrijf een echte familiezaak gebleven met vandaag de dag de derde generatie aan het hoofd. Bij Bastiaans Schoenmode mikt men vooral op het buitengewone. Dagdagelijkse en saaie schoenen vind je in het assortiment niet terug. Wel ligt de focus compleet op bijzondere designs van topmerken. Bastiaans Schoenmode zoekt die schoenen die jouw outfit compleet af maken. Je vindt er dan ook ontwerpen van Italiaanse klasse, van de beste Italiaanse merken en als het even kan ook van Nederlandse bodem. Om maar even een greep te nemen uit de merken in de collectie: Liu Jo, Alberto Guardiani, Primabase, Mason Garments, Philipp Plein, Hugo Boss, Pertini en ga zo maar door. Meer informatie? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Bastiaans Schoenmode?

Bij Bastiaans Schoenmode vind je een ruim assortiment aan bijzondere en exclusieve schoenen. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: heren schoenen, dames schoenen, tassen, designers en nieuw. Elke categorie is op zijn beurt weer onderverdeeld in subcategorieën zoals sneakers, instappers, veterschoenen, booties, slippers en ga zo maar door. Ben je op zoek naar een specifiek merk of een bepaald type? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Bastiaans Schoenmode betalen op verschillende manieren in een veilige betaalomgeving. Je kunt onder andere betalen met iDeal, kredietkaart, Bancontact en PayPal. Bestel je jouw pakketje voor 15 uur 30? Dan mag je de levering verwachten de volgende dag. Bovendien is verzending bij Bastiaans Schoenmode altijd gratis! Ten slotte krijg je bij Bastiaans Schoenmode altijd 14 dagen de tijd om een bestelling retour te sturen.

Is Bastiaans Schoenmode betrouwbaar?

Bastiaans Schoenmode is een winkel die al sinds 1946 bestaat. Het spreekt dan ook voor zich dat er in die periode een goede reputatie is opgebouwd. Daarenboven is er een fysieke locatie waar je voor klachten/vragen en aanverwanten terecht kunt en beschikt het bedrijf over een eigen klantenservice. Ook op sociale media is er een grote aanwezigheid van Bastiaans Schoenmode. Op de website van Bastiaans Schoenmode kan je veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving. De verbinding met de website zelf is een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Ten slotte vind je op de website ook heel wat bedrijfs- en contactgegevens van Bastiaans Schoenmode terug.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald product of zit je met een probleem? Dan kan je de klantenservice van Bastiaans Schoenmode contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je mailen, kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen of kan je in de winkel op bezoek komen. Daarnaast is het ook mogelijk om op sociale media een bericht te posten. De klantenservice van Bastiaans Schoenmode reageert in de regel binnen de werkdag op vragen. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail door vergezeld van alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld bestelnummer. Je krijgt ten laatste 14 dagen later een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een paar schoenen van Bastiaans Schoenmode om de voeten? Of kocht je er ooit jouw grootste miskoop? Wij zijn in ieder geval op zoek naar reviews en beoordelingen van Bastiaans Schoenmode. Wat vond je van het aanbod? Hoe heb je de kwaliteit van de producten ervaren? Helpt de klantenservice je vriendelijk verder bij vragen? Hoe zit het met de levertijd? Schrijf op deze pagina jouw review en vertel mensen op zoek naar meer informatie iets over Bastiaans Schoenmode.

Reviews over Bastiaans Schoenmode

Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7
Red-Rag logo
Red-Rag
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Bastiaans Schoenmode

Ons team van experts heeft Bastiaans Schoenmode geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bastiaans Schoenmode bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bastiaans Schoenmode is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bastiaans Schoenmode is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bastiaans Schoenmode te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bastiaans Schoenmode


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7
Red-Rag logo
Red-Rag
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bastiaans Schoenmode een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bastiaans Schoenmode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bastiaans Schoenmode actief?

Bastiaans Schoenmode is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bastiaans Schoenmode reviews? Dan kun je naar de website van Bastiaans Schoenmode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie