Barefoot & More logo

Barefoot & More reviews, ervaringen en beoordelingen

Barefoot & More reviews, ervaringen en beoordelingen
2781
Barefoot & More logo
Website
Barefoot & More
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Barefoot & More

Op het internet vind je een ruim gamma aan verschillende soorten en types schoenen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook barefootschoenen. Dit type schoen sluit zich aan rond heel de voet en gaat uit van het principe dat je lijkt op blote voeten te lopen. Is dat iets voor jou? Dan is Barefoot & More misschien wel de winkel die je zoekt. Maar wat zeggen de klanten van Barefoot & More er eigenlijk over? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen zij dit bedrijf? Op deze pagina vind je reviews over Barefoot & More. Zo kan jij al die vragen beantwoorden zonder zelf eerst geld te investeren!

Over Barefoot & More

Barefoot & More is een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van barefootschoenen en ook teensokken. De website is de online tak van een fysieke winkel die je sinds 2017 terug kunt vinden in het centrum van Arnhem. Barefoot & More is opgericht door ondernemers Vincent en Esther die zelf een passie hebben voor barefoot lopen en alle producten die dit mogelijk maken. Dat is dan ook één van de pijlers van het bedrijf: het zijn producten waar de mensen achter de zaak echt vertrouwen in hebben. Naast barefootschoenen en teensokken vind je in de winkel van Barefoot & More ook heel wat informatie over barefootlopen en de impact op gezondheid. Ontvang je graag de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Barefoot & More? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Barefoot & More?

Bij Barefoot & More vind je een ruim assortiment aan barefootschoenen en aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: dames, heren, kids, teensokken, sale en accessoires. Op de website vind je producten van heel wat topmerken terug. Om daar maar een kleine greep uit te nemen: Vibram FiveFingers, Grangers, Freet, Tikki, Shamma, VivoBarefoot en ga zo maar door. Je vindt op de website ook een handige zoekbalk waar je trefwoorden in kunt vullen om te vinden wat je zoekt. Heb je een keuze kunnen maken? Dan worden bestellingen die voor 17 uur doorkomen reeds de volgende dag geleverd. Je geniet van gratis verzending vanaf 49 euro. Onder dat bedrag betaal je 6,95 euro verzendkosten voor pakketten. Heb je toch twijfels na je aankoop? Dan krijg je tot veertien dagen de tijd om jouw zending retour te sturen.

Is Barefoot & More betrouwbaar?

Er zijn heel wat goede redenen om aan te nemen dat Barefoot & More een betrouwbare website is. Zo kan je het bedrijf op social media terugvinden en is er ook de fysieke winkel in Arnhem. Op de website zelf vind je alle bedrijfs- en contactgegevens terug die je nodig kunt hebben. Barefoot & More beschikt ook over een eigen webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice en heeft een veilige verbinding met de website op basis van het SSL-certificaat. Ten slotte is Barefoot & More ook een website die voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops en geniet je van een onafhankelijke kopersbescherming. Dat betekent dat jouw aankopen tot 20 000 verzekerd zijn.

Klantenservice en klachten

Op de website van Barefoot & More vind je een sectie met veelgestelde vragen terug. Staat het antwoord op jouw vraag of probleem hier niet tussen? Dan kan je nog altijd de klantenservice van Barefoot & More contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt de klantenservice van Barefoot & More contacteren per telefoon, via mail, langs het contactformulier op de website of via één van de social media profielen van het bedrijf. Heb je een klacht voor Barefoot & More? Er kan natuurlijk altijd iets mislopen. In dat geval stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail op naar Barefoot & More. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de 14 dagen. Alternatief gezien kan je ook een klacht indienen bij het ODR-platform van de Europese Unie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de producten van Barefoot & More? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Schrijf op deze pagina jouw review over Barefoot & More en help toekomstige bezoekers een correcte mening vormen over de webwinkel. Helpt de klantenservice je bijvoorbeeld vlot verder bij problemen? Is de kwaliteit van de producten in het assortiment van een aanvaardbaar niveau? Hoe zit het met de levertijd? Zou je opnieuw kiezen voor Barefoot & More of net niet?

Reviews over Barefoot & More
Gerelateerde bedrijven
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Schoenenoutletonline logo
Schoenenoutletonline
2 beoordelingen
9
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Barefoot & More

Barefoot & More is geverifieerd door ons expert team. De webshop Barefoot & More bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Barefoot & More lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Barefoot & More. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Barefoot & More is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Barefoot & More te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer prettig geholpen bij mijn eerste barefoot schoenen. Veel keus, ervaren adviseurs.

Ik ben gisteren bij Barefoot en More geweest. Grote winkel, veel keus, Fijne sfeer, duidelijke uitleg, fijne verkopers. Kortom echt een aanrader.

Geplaatst op: 06-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-03-2023
Geschreven door: Irma K.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwaliteits schoenen

Ik bestel hier altijd mijn schoenen omdat ik gewoon merk dat het betere schoenen zijn die veel langer ook mee gaan. Ze zitten ook erg lekker en erg fijn. Ik kom hier zeker nog vaker!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank N.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Barefoot & More
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Schoenenoutletonline logo
Schoenenoutletonline
2 beoordelingen
9
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Barefoot & More een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Barefoot & More. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Barefoot & More actief?

Barefoot & More is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Barefoot & More reviews? Dan kun je naar de website van Barefoot & More gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie