Barbecue.nl logo

Barbecue.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Barbecue.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2963
Barbecue.nl logo
Website
Barbecue.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Barbecue.nl

Organiseer jij binnenkort een barbecue en ben je benieuwd welke reviews er worden geschreven over Barbecue.nl? Alle reviews van Barbecue.nl hebben wij op een rij gezet voor je. Lees, voordat je iets bij het bedrijf bestelt, de reviews door. Op basis daarvan kun je beslissen of je iets bij Barbecue.nl wilt bestellen.

Over Barbecue.nl

Barbecue.nl is opgericht in 1986 door Jack Willems. Het begon als een uit de hand gelopen hobby, terwijl het door de tijd heen een groot bedrijf is geworden. Jack heeft het slagers-vakonderwijs gevolgd. Na een paar keer de plaatselijke barbecue op de voetbalclub te hebben verzorgd, kwamen de aanvragen één voor één binnen. Ieder weekend was hij barbecues aan het voorbereiden, niet alleen bij bekenden maar juist ook steeds meer daarbuiten. Het bedrijf werd dus steeds groter. Het enthousiasme van Jack en zijn handelsgeest speelden daar een grote rol in. Het motto van Jack is ‘Alles geregeld van A tot Z’. Dat betekent dat Barbecue.nl niet alleen voor het eten zorgt, maar bijvoorbeeld ook de vuile vaat weer meeneemt. Dankzij jarenlange ervaring weet je dat je bij Barbecue.nl een perfecte barbecue hebt.

Waarom kiezen voor Barbecue.nl

Zin in een barbecue maar geen zin in al dat geregel en uren in de keuken staan? Dankzij Barbecue.nl hoef je niets meer zelf te doen. Je kunt kiezen uit meerdere menu’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zomer barbecue menu met onder andere kogelbief, varkenssteak en burgers of het deluxe barbecue menu. In dit menu zitten varkenshaasspiesjes, saucijzen, kip medaillons en meer. Er is ook een vismenu, een vegetarisch menu en zelfs een kindermenu. Aan iedereen is gedacht dus. Naast de barbecue menu’s worden er onder andere ook sauzen, salades, gasbarbecues, bestek en servies meegeleverd. Hierbij kun je ook weer kiezen uit een standaard optie, de bewuste keuze of de royal optie. Kies dus voor het menu dat jij en je gasten het lekkerste vinden. Bestel voor 13.00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

Is Barbecue.nl betrouwbaar?

Ieder jaar genieten er honderdduizenden mensen van een heerlijke barbecue van Barbecue.nl. Naast barbecues voor privégebruik, heeft het bedrijf ook een aantal grote bedrijven als vaste klant. Enkele voorbeelden hiervan zijn ABN AMRO, Mercedes Benz, 100% NL en PostNL. Het hoofdkantoor van Barbecue.nl is in Kronenberg. Online kun je veilig betalen met bijvoorbeeld iDeal, Klarna, Sofort of Mastercard. Mocht je het fijner vinden, dan kun je ook per pin betalen wanneer de chauffeur je bestelling komt bezorgen. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief of een account aanmaken. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kun je je bestelling volgen.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of advies kun je tijdens de openingsuren contact met de klantenservice van Barbecue.nl opnemen. Van maandag tot en met vrijdag zijn ze bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Deze openingstijden kunnen overigens per maand iets verschillen. Zo zijn ze tijdens het hoogseizoen iets meer beschikbaar, zelfs op zondag. Het is mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen, maar je kunt ze ook een mail sturen, het online contactformulier invullen of een chatbericht sturen. Op de website zijn de veelgestelde vragen al voor je beantwoord. Bekijk deze vragen zeker eens wanneer je een vraag hebt. Grote kans dat hier je vraag al beantwoord wordt. Het bedrijf is ook actief op Facebook en Instagram. Via die kanalen kun je ze ook een berichtje sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens iets bij Barbecue.nl besteld? Deel jouw ervaring met andere mensen en schrijf hier een review over. Mensen die het bedrijf nog niet kennen, kunnen op basis van jouw review bepalen of ze ook iets bij het bedrijf willen bestellen. Laat weten wat de kwaliteit van het eten was, wat je vond van de geleverde service en of je nog vaker iets bij ze gaat bestellen. Het kost niet veel tijd om een review te schrijven en je helpt er veel mensen mee.

Reviews over Barbecue.nl

Gerelateerde bedrijven

Kwalitaria logo
Kwalitaria
1 beoordeling
10
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Barbecue.nl

Het bedrijf Barbecue.nl is geverifieerd door ons. De webshop Barbecue.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Barbecue.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Barbecue.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Barbecue.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Barbecue.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Barbecue.nl.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne bbq

We hebben hier net voor ons weekendje weg een bbq besteld en deze was netjes op tijd geleverd voor dat we waren vertrokken. De bbq werkt ook erg fijn en het vlees smaakte goed.

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Barbecue.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kwalitaria logo
Kwalitaria
1 beoordeling
10
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Barbecue.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Barbecue.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Barbecue.nl actief?

Barbecue.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Barbecue.nl reviews? Dan kun je naar de website van Barbecue.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie