Bakker Bart logo

Bakker Bart reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bakker Bart reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4747
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Bakker Bart

Ons team van experts heeft Bakker Bart geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bakker Bart bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bakker Bart is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bakker Bart is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bakkerbart.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bakker Bart.

Geplaatst op: 09-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bakker Bart


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bakker Bart een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bakker Bart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bakker Bart actief?

Bakker Bart is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bakker Bart reviews? Dan kun je naar de website van Bakker Bart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie