Bagageonline.nl logo

Bagageonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bagageonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1541
Bagageonline.nl logo
Website
Bagageonline.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Bagageonline.nl

Goede rugzakken zijn soms onmisbaar. Bijvoorbeeld voor de kinderen naar school of voor je zelf tijdens het maken van een lange wandeling. Bagageonline.nl heeft een groot assortiment. Bij rugtassen is het best belangrijk om te letten op kwaliteit. Dit verhoogt het draagcomfort en de tas gaat vaak ook veel langer mee. Bagageonline, wat is dat voor bedrijf? Zijn de tassen die zij verkopen van hoogwaardige kwaliteit? En hoe zit het met de klantenservice? Retourneren van producten, werkt dat een beetje eenvoudig of is dat helemaal niet mogelijk? Veel informatie vind je bij Bagageonline.nl zelf op de site, maar eerlijke beoordelingen lees je natuurlijk alleen als je kijkt naar reviews. Je bent daarvoor precies op de juiste plek aangekomen. Hier vind je recensies van andere klanten handig voor je op een rijtje gezet.

Over Bagageonline.nl

Bagageonline.nl verkoopt zeer veel koffers, reistassen en rugtassen. In het assortiment zie je topmerken zoals onder meer American Tourister, Samsonite, Eastpak en Titan. Verder is er van alles te vinden op het gebied van accessoires. Denk hierbij onder andere aan paraplu’s, wallets, cameratassen etc.

Waarom kiezen voor Bagageonline.nl

De voordelen van shoppen bij Bagageonline.nl zijn heel divers. Allereerst kun je kiezen uit een groot assortiment. De zoekfuncties zijn optimaal, dus je vindt snel wat je nodig hebt. Er is gekozen voor topmerken, zodat je ervan uit mag gaan dat je een product van hoogwaardige kwaliteit bestelt. Het verzenden van de tassen, koffers en andere producten is gratis vanaf een vrij laag bedrag, dus dat is heel mooi. Vaak moet je voor een aardig hoog bedrag bestellen en dat kan mensen nog weleens tegenhouden om online een bestelling te doen. Bij Bagageonline.nl is dat dus niet het geval. Je mag de producten verder 14 dagen gratis op zicht houden en kunt ze dus retourneren als je toch niet tevreden bent. Er zijn regelmatig acties en aanbiedingen, dus als je een rugtas of een ander artikel niet direct nodig hebt, zou je even een geschikte kans kunnen afwachten.

Is Bagageonline.nl betrouwbaar?

Bagageonline.nl is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat, dus dat vertelt je al veel over de betrouwbaarheid. Er zijn uitstekende opties om contact op te nemen met de klantenservice. Verder zie je dat dit bedrijf al duizenden keren is beoordeeld door andere klanten. Mensen geven aan dat ze zeer positieve ervaringen hebben met Bagageonline.nl. De producten zijn snel in huis en de kwaliteit is uitstekend.

Klantenservice en klachten

Bagageonline.nl stelt het op prijs als klanten hun klachten zo snel mogelijk melden. Er wordt dan alles aan gedaan om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Stuur je een mail, dan probeert een medewerker je nog dezelfde dag terug te mailen. Wil je iets vragen aan de klantenservice, dan kun je bellen. Ook chatten of e-mailen behoort tot de mogelijkheden. Neem je graag contact op via een van de kanalen van de social media, dan is dat ook mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Bagageonline.nl? Kocht je er de schooltassen voor je kinderen? Ben je tevreden over de kwaliteit? Heb je bij deze shop ooit een paraplu besteld en doet hij het nog steeds perfect? Schrijf een beoordeling over deze winkel en help op die manier andere consumenten. Zij krijgen door middel van jouw recensie een beter beeld van dit bedrijf. Dit helpt ze om een weloverwogen keuze te maken om wel of niet bij Bagageonline.nl te kopen.

Reviews over Bagageonline.nl
Gerelateerde bedrijven
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8
FARFETCH logo
FARFETCH
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Bagageonline.nl

Bagageonline.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bagageonline.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bagageonline.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bagageonline.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bagageonline.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Bagageonline.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bagageonline.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Namaak

Castelijn en Beerends portemonnee besteld voor 60 euro. Ontving een namaakportemonnee . Nog geen 5 euro waard. Oplichterij.

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Romy W.

6 / 10
4/5 3/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Precies wat ik verwacht had

De koffer was precies zoals ik verwacht had. Deze had een hardcase met wieltjes. Het was even uitzoeken hoe we de code moesten aanpassen van de koffer. Maar dit hebben we uiteindelijk wel uitgevonden. Ook een mooie kleur!

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bagageonline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8
FARFETCH logo
FARFETCH
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bagageonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Bagageonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bagageonline.nl actief?

Bagageonline.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen en lederwaren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bagageonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Bagageonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie