Babypark logo

Babypark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Babypark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Babypark logo
Website
babypark.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Babypark.nl

Babypark.nl is een bekende en grote babywebshop. Ze hebben meer dan 50.000m2 aan winkeloppervlakte en 9 vestigingen. Het aanbod voor baby en peuter is zeer ruim te noemen. Er is dus altijd wel voldoende keus. Zelfs complete kamers kun je bij Babypark.nl aanschaffen en alles is altijd direct vanuit voorraad leverbaar, dus hoef je niet lange tijd te wachten op een mogelijke order van Babypark.nl. Mocht je een vraag hebben zijn er altijd medewerkers bereid je te woord te staan. Heb je door omstandigheden geen tijd om naar een van de vestigingen te komen? Ook via de site is vrijwel alles wat met baby’s te maken heeft wel te bestellen. Daarnaast bieden zij altijd de laagste prijsgarantie. Handig als je de koopjes wilt meepakken die er op het vlak van baby en peuter worden aangeboden. Elke dag is er een team prijsmeters actief om de prijzen met andere babywinkels te vergelijken en eventueel de prijzen aan te passen. Vind je als klant van Babypark alsnog een product ergens goedkoper, dan kun je met dit product naar een van de vestigingen komen en Babypark past vervolgens de prijs aan en jij krijgt het product voor deze prijs mee.

Babypark.nl reviews

Iedere dag worden er over heel de wereld wel duizenden baby’s geboren. Hiervoor moeten natuurlijk verschillende producten worden aangeschaft. Babypark.nl is een van de webshops waar je terecht kunt voor kinder gerelateerde artikelen. Zij zijn echter niet de enige aanbieder op dit gebied. Waarom is Babypark.nl de juiste keuze? Door de Babypark.nl ervaringen te lezen kun je verzekerd worden van de juiste keuze.

Babypark.nl ervaringen

Ben jij al eens klant geweest bij Babypark.nl? Wij zouden graag horen wat jouw Babypark.nl ervaringen waren. Waren deze positief, of misschien wel negatief? Door jouw ervaring te beschrijven kunnen we andere mensen helpen bij het maken van hun keuze. Het lezen van Babypark.nl ervaringen is erg nuttig om te bekijken of een webshop betrouwbaar is, of de verzending goed is, of de artikelen van goede kwaliteit zijn enzovoort.

Gerelateerde bedrijven

Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Hoopo.eu logo
Hoopo.eu
2 beoordelingen
8,5
Horecavoordeelshop logo
Horecavoordeelshop
2 beoordelingen
8,5
8
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Babypark

Het bedrijf Babypark is geverifieerd door ons. De webshop babypark.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Babypark is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Babypark maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van babypark.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van babypark.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super slecht niet meedenkend!

Wat een slechte zaak!
Een half jaar wachten op een product wat ze uiteindelijk nog niet kunnen leveren.
Vijf weken voor de uitgerekende datum dit te horen krijgen ze denken niet eens mee voor een oplossing!! Schandalig.
En dan kom je zelf met een oplossing maar ze komen je niet eens tegemoed slecht slecht slecht nooit weer bij dit bedrijf.

Geplaatst op: 11-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige winkel

Heerlijk geshop in de grote winkel in kesteren. We hebben alles gevonden wat we zochten.

Geplaatst op: 22-10-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Deskundig personeel en netjes geholpen

Als het om ons kindje gaat dan zijn wij altijd een beetje voorzichtig. Bij babypark zjin wij dan ook keurig geholpen en viel vooral de ontzettende toewijding van het personeel op. De prijs is dan misshien wel wat aan de hogere kant (ook weer niet extreem duur), maar de service maakt dit meer dan goed. Wij zjin dan ook uitermate tevreden!

Geplaatst op: 11-03-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kast beschadigd geleverd en klacht niet opgelost

Wij hadden een kast besteld, deze was geleverd maar kwam beschadigd aan. Babypark is hiervoor nog 2 keer teruggekomen maar steeds ontbraken er onderdelen. Uiteindelijk is babypark al 2 hele middagen in ons huis geweest, zonder het goed op te lossen. Bij het zelf controleren bleken uiteindelijk ook nog schroeven te ontbreken waardoor de kast verder uit zijn verband is gaan staan. Het was een kast van meer dan 1200 EUR. We hebben de buik er helemaal van vol en krijgen hebben na 4 maanden nog steeds geen goed kast. De kast zal niet in orde zijn voordat onze baby er al is wat voor mijn vrouw erg onrustig is. Babypark probeert er nu onderuit te draaien en met een klein bedrag wat niet representatief is het af te kopen.

Geplaatst op: 12-10-2016
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Belachelijke service

Wat een belachelijke service bieden ze. Zit thuis in een moeilijke situatie met zieke baby die alleen gevoed kan worden door te kolven. Dit maakt het lastig/bijna onmogelijk om naar de winkel te gaan. Maar ik moest persé naar de winkel van ze ook al had ik een video gestuurd van het defect omdat zogenaamd de motor vervangen moest worden. Vervolgens kom ik daar krijg ik een nieuwe kolf apparaat maar niet alle onderdelen. Bedankt dit had dus ook op afstand kunnen gebeuren en mij een hoop stress gescheeld. Van een winkel die baby spullen verkoopt verwacht ik wat meer empathie tegen over een moeder in een moeilijke situatie. Het nieuwe product blijkt ook nog is defect te zijn!!! *na plaatsen review babypark gesproken ik zou een geheel nieuw product krijgen incl alle onderdelen maar wel weer naar de winkel moeten nou prima mijn man weer gegaan komt hij daar krijgt een bijdehande medewerker voor zich die hem niet wilt helpen de manager werd er helemaal bij gehaald uiteindelijk hebben we weer alleen het onderdeel gekregen, thuis weer geprobeerd en het defect is er nog het kan dus aan wat anders liggen dan de motor. Wat is dit voor een organisatie zeg ik heb er geen woorden voor wat een belabberde service. Zogenaamd hadden ze mij geholpen en ook nog het verzoek of ik mijn review kan verwijderen bij trustpilot zorg maar eerst dat het product werkt en je je klanten helpt moet ik ook nog is van ze liegen!

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: Ol T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Babypark


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9
Hoopo.eu logo
Hoopo.eu
2 beoordelingen
8,5
Horecavoordeelshop logo
Horecavoordeelshop
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Babypark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Babypark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Babypark actief?

Babypark is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Babypark reviews? Dan kun je naar de website van Babypark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie