AVS4You logo

AVS4You reviews, ervaringen en beoordelingen

AVS4You reviews, ervaringen en beoordelingen
463

Reviews en Ervaringen AVS4You

Overweeg je een aankoop te plaatsen bij AVS4You, maar weet je nog niet zeker welke kwaliteit je mag verwachten? Dan kunnen de ervaringen van voorgaande klanten je misschien wel helpen om een beter beeld te scheppen over AVS4You. Om je te helpen bij je aankoop zijn we op zoek gegaan naar belangrijke informatie over het bedrijf en de beoordelingen en reviews van klanten omtrent hun service en producten.

Over AVS4You

AVS4YOU.com is een project van Online Media Technologies Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is opgericht in 2004 en een ontwikkelaar van software voor digitale video- en multimediaverwerking. Met AVS4YOU-tools kun je eenvoudig audio-/videobestanden rippen, converteren en bewerken, dvd's branden, beltonen maken, video uploaden naar mobiele telefoons, draagbare spelers en nog veel meer.

Je koopt een product door je te registreren op AVS4You. Tegelijk krijg je ook gratis toegang tot alle andere producten. Dat betekent dat je alle andere software met hetzelfde serienummer kunt installeren en gebruiken zonder extra kosten en beperkingen.

Waarom kiezen voor AVS4You

AVS4You verkoopt hun producten in de vorm van twee soorten abonnementen. Een jaarabonnement houdt in dat je een jaar lang onbeperkt gebruik kunt maken van alle AVS4YOU-software. Als de periode voorbij is, is het aan jou om te beslissen of je je licentie verlengt of stopt. Op dit moment bieden ze dit abonnement aan voor $39 in plaats van de normale prijs van $69.

Een onbeperkt abonnement betekent dat je het abonnementslidmaatschap eenmalig betaalt en niet hoeft te betalen voor eventuele verlengingen. Een dergelijke licentie kost $ 59 in plaats van een normale prijs van $ 199.

Is AVS4You betrouwbaar?

AVS4YOU scoort vaak erg hoog bij hun consumenten, wat aangeeft dat de meeste klanten over het algemeen tevreden zijn met hun aankopen. Consumenten die tevreden zijn over AVS4YOU raden de video-editor, ondersteuningsteam vaak aan. AVS4YOU wordt wel eens beschouwd als de beste op het vlak van Audio Converter-sites. Doorheen de jaren hebben ze dan ook al verschillende awards gewonnen voor hun software.

Klantenservice en klachten

AVS4You biedt een klantenservice aan al zijn klanten. Hier kunnen ze terecht voor het stellen van vragen of met opmerkingen. Wanneer je je vraag voor het eerst plaatst met behulp van het Online Support Systeem, wordt je daarin geregistreerd en genereert het systeem automatisch een wachtwoord voor je. Het gegenereerde wachtwoord wordt naar het door jou opgegeven e-mailadres verzonden. Gebruik dit e-mailadres en wachtwoord elke keer dat je toegang krijgt tot het online ondersteuningssysteem.

De ondersteuning is absoluut gratis voor de geregistreerde gebruikers van de AVS4YOU-programma's gedurende de hele duur van de gekochte licentie - 1 jaar of onbeperkt. De niet-geregistreerde gebruikers kunnen ook hun vragen stellen over de software-aankoop en andere zaken.

Wil jij ook beoordelen?

Beschik je reeds over een abonnement bij AVS4You voor het gebruik van een van hun software programma´s? Heel wat mensen willen ongetwijfeld horen over je ervaring met de software en hun service. Schrijf daarom een beoordeling.

Reviews over AVS4You
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over AVS4You

Het bedrijf AVS4You is geverifieerd door ons. De webshop AVS4You is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. AVS4You is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AVS4You maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

AVS4You is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van AVS4You. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van AVS4You.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eenvoudig te gebruiken

Deze software is zeer eenvoudig te gebruiken, maar toch zeer effectief. En voor alle mensen die klagen over het moeten kopen van een nieuwe onbeperkte licentie op een nieuwe computer, als u de gebruikerslicentieovereenkomst had gelezen, had u dit geweten. dus het is echt jouw schuld.

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AVS4You
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AVS4You een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AVS4You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AVS4You actief?

AVS4You is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AVS4You reviews? Dan kun je naar de website van AVS4You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie