Autobandenmarkt.be logo

Autobandenmarkt.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Autobandenmarkt.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3230
Autobandenmarkt.be logo
Website
Autobandenmarkt.be
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Autobandenmarkt.be

Autobanden zijn een product dat in grote mate de veiligheid van jouw wagen op het wegdek bepalen. Ze moeten dan ook geregeld vervangen worden door een nieuw exemplaar. Ben jij op zoek naar autobanden aan een goede prijs? Dan kom je misschien bij Autobandenmarkt.be terecht. Maar is dit wel een slimme zet? Zijn de ervaringen van hun klanten positief of negatief? Wat zeggen de beoordelingen? Op deze pagina vind je reviews terug over Autobandenmarkt.be. Zo kan jij een antwoord krijgen op heel wat vragen die je misschien hebt over Autobandenmarkt.be.

Over Autobandenmarkt.be

Autobandenmarkt.be is een Duitse website die gespecialiseerd is in de verkoop van autobanden van een breed assortiment aan merken. Het bedrijf biedt een ruim aanbod aan A-merken en budgetopties aan. Je vindt er onder andere banden van de volgende merken: Bridgestone, Goodride, Michelin, Vredestein, Continental, Firestone, UniRoyal, Kleber en ga zo maar door. Naast de ruime selectie en het leveren van banden kan je bij Autobandenmarkt.be ook terecht voor de montage van jouw bestellign. Het bedrijf werkt immers met meer dan 550 servicepartners die met plezier jouw autobanden monteren. Autobandenmarkt.be draagt daarbij kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel. Niet toevallig is de webshop TÃœV gecertificeerd. Dat betekent dat de banden bij Autobandenmarkt.be voldoen aan strengen kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Wat de service betreft kan je bestellingen bij Autobandenmarkt.be laten afleveren aan jouw adres of bij de dichtstbijzijnde service partner waar montage meteen kan geregeld worden.

Waarom kiezen voor Autobandenmarkt.be?

Autobandenmarkt.be is dus een webshop waar je een ruim assortiment aan autobanden terug kunt vinden. Dat is echter verre van alles. Op de website vind je bijvoorbeeld de volgende categorieën terug: autobanden, wielen & velgen, velgen, vrachtwagen & industrieel en ten slotte motor. Elk van deze categorieën is op zijn beurt nog eens onderverdeeld in subcategorieën zoals zomerbanden, winterbanden, banden voor oldtimers, banden voor racewagens en ga zo maar door. Op de website zelf kan je overigens op een handige manier zoeken naar de juiste banden voor jouw wagen. Je geeft de breedte, de hoogte en de diameter in. Je selecteert het type banden en je vindt in één klik alle opties voor jouw bolide. Heb je een keuze kunnen maken? De gemiddelde levertijd naar België en Nederland is tussen de 2 à 5 werkdagen. Meer dan 80% van de leveringen worden voltooid binnen de drie dagen na bestelling. Bij Autobandenmarkt.be kan je betalen meet de kredietkaart, met Sofort, via een bankoverschrijving en ook via PayPal.

Is Autobandenmarkt.be betrouwbaar?

Autobandenmarkt.be is een bedrijf dat gevestigd is in Duitsland maar ook honderden service partners in België en Nederland heeft. Bovendien vind je op de website ook alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug die je ook maar nodig kunt hebben. Autobandenmarkt.be beschikt tevens over een eigen klantenservice en je vindt op de website zelf reviews terug van echte klanten. Daarenboven is Autobandenmarkt.be een approved dealer van Continenal en Michelin banden wat toch ook een zeker niveau van betrouwbaarheid suggereert. Ten slotte kan je bij Autobandenmarkt.be veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is de verbinding met de website een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Er is dus geen reden om Autobandenmarkt.be te wantrouwen!

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een zeer uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen terug. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Dan kan je nog altijd de klantenservice van Autobandenmarkt.be contacteren. Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen of je kan op eender welk moment een mail sturen. De klantenservice van Autobandenmarkt.be tracht op elke vraag binnen een werkdag een antwoord te bieden. Is er iets misgelopen en heb je een klacht? Dan kan je de klacht doorgeven per mail of via het ODR-platform van de Europese Unie. Dit platform werd in 2016 opgericht met als doel een neutraal geschillenregelingscentrum voor online aankopen in voege te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw banden bij Autobandenmarkt.be? Of heb je op de website ooit iets anders gekocht? Dan zijn jouw ervaringen en beoordelingen van Autobandenmarkt.be van goudwaarde voor toekomstige bezoekers. Schrijf op deze pagina een review over de webshop en help hen verder. Is de prijs-kwaliteitsverhouding van de autobanden goed? Viel de levertijd mee? Kon je de website vlot gebruiken? Heb je enig contact gehad met de klantenservice? En hielpen ze je vlot en vriendelijk verder? Zou je opnieuw bij Autobandenmarkt.be kopen of net niet?

Reviews over Autobandenmarkt.be

Gerelateerde bedrijven

Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
8 beoordelingen
5,6
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Autobandenmarkt.be

Het bedrijf Autobandenmarkt.be is geverifieerd door ons. De webshop Autobandenmarkt.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Autobandenmarkt.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Autobandenmarkt.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Autobandenmarkt.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Autobandenmarkt.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Autobandenmarkt.be.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Autobandenmarkt.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
8 beoordelingen
5,6
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autobandenmarkt.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Autobandenmarkt.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autobandenmarkt.be actief?

Autobandenmarkt.be is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autobandenmarkt.be reviews? Dan kun je naar de website van Autobandenmarkt.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie