AustralianBodycare logo

AustralianBodycare reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AustralianBodycare reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2080
AustralianBodycare logo
Website
australian-bodycare.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AustralianBodycare

Wil je graag meer weten over de beoordelingen van AustralianBodycare? Op deze pagina hebben wij de reviews van AustralianBodycare op een rij gezet. Lees hier de positieve en negatieve ervaringen van andere kopers en neem een weloverwogen beslissing om bij AustralianBodycare te kopen.

Over AustralianBodycare

Sinds 1992 is AustralianBodycare een pionier op het gebied van verzorgingsproducten voor de huid. Met hun producten bieden ze de beste oplossingen voor huidverzorging en zorgen ze er zo voor dat mensen een betere levenskwaliteit krijgen.

Waarom kiezen voor AustralianBodycare

AustralianBodycare ontwikkelt kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten voor de probleemhuid. De producten bevatten natuurlijke actieve ingrediënten, met elk hun eigen krachtige, positieve effect op de huid. De ster van alle producten is de pure Australische Tea Tree olie. Deze etherische olie, die je in de exotische bossen van Australië vindt, is al generaties lang beroemd en geroemd bij de Australische Aborginals en met reden! Deze natuurlijke olie behandelt efficiënt vele huidproblemen, zoals puistjes, luizen en likdoorns, en voorkomt huidirritatie, zoals rode bultjes na het scheren en jeuk. De olie werkt eveneens herstellend en reinigend voor huid en haar. De Tea Tree Olie wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca Alternifolia en is van farmaceutische kwaliteit. Dagelijks gebruik van de producten van AustralianBodycare zorgt voor een gezonde huid en een huidflora die in balans is.

Is AustralianBodycare betrouwbaar?

Alle producten van AustralianBodycare zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. De producten worden getest in een onafhankelijk onderzoeksinstituut, zoals vermeld in de eisen van Cosmetics Europe die door de EU werden goedgekeurd. Daarnaast werden alle producten recent door een extern instituut en vijftig vrijwilligers getest op bijwerkingen. De test had een positief resultaat voor alle vrijwilligers. De haarverzorgingsproducten voor hoofdhuidproblemen werd in Polen klinisch getest door 25 vrijwilligers. Meer dan 80% van de proefpersonen was na afloop van zijn hoofdhuidprobleem verlost. Op Trusted Shops krijgt de webshop van AustralianBodycare een score van 4,4 op 5 van 188 klanten. De frisse geur en de goede kwaliteit van de producten wordt hier veelvuldig genoemd. De klantenservice doet zijn uiterste best om elke review van een antwoord te voorzien.

Klantenservice en klachten

De hoofdzetel van AustralianBodycare is gevestigd in Denemarken maar dat hoeft je niet tegen te houden om bij de webshop te bestellen. Hun Nederlandse klantenservice werkt namelijk heel goed. Je contacteert hen telefonisch van maandag tot donderdag tussen 8u en 15u en op vrijdag tussen 8u en 14u. Wil je hen liever schrijvend contacteren? Dat kan via de mail of via het contactformulier op de website. Voor klachten is er een aparte pagina op de website voorzien. Als je niet tevreden bent van de producten van AustralianBodycare, kun je binnen 45 dagen na ontvangst je geld terug vragen. Ongebruikte producten kun je ongelimiteerd ruilen of retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met AustralianBodycare? Vertel er ons alles over! Laat hieronder jouw review over AustralianBodycare achter en help andere kopers een weldoordachte beslissing maken om te kopen. Jouw beoordeling is belangrijk voor andere kopers! Reviews over AustralianBodycare
Gerelateerde bedrijven
Salontopper logo
Salontopper
3 beoordelingen
9,8
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Oslo Skin Lab logo
Oslo Skin Lab
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg goede site

De site zit erg goed in elkaar. De Etos verkoopt ook een aantal van jullie producten maar niet allemaal. Daarvoor kon ik goed terecht op de website. De producten en de service waren uitstekend. Veel dank!

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joep B.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AustralianBodycare
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Salontopper logo
Salontopper
3 beoordelingen
9,8
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Oslo Skin Lab logo
Oslo Skin Lab
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AustralianBodycare een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AustralianBodycare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AustralianBodycare actief?

AustralianBodycare is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AustralianBodycare reviews? Dan kun je naar de website van AustralianBodycare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie