Auspiteurope logo

Auspiteurope reviews, ervaringen en beoordelingen

Auspiteurope reviews, ervaringen en beoordelingen
1116
Auspiteurope logo
Website
Auspiteurope
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Auspiteurope

Hou je ook zo van de BBQ aanzetten en gezellig genieten met je vrienden en familie? Samen nog even napraten over de gezellige vakantiedag of juist gewoon thuis omdat er wat te vieren valt? Misschien ben je wel zo’n BBQ-fan dat je ieder weekend losgaat. Hoe dan ook: je bent op zoek naar producten voor je barbecue. Dus was je aan het rond kijken op internet en zo kwam je uit bij Auspiteurope. Je BBQ-hart ging sneller kloppen, alleen je hoofd heeft nog even een aantal vragen. Die wil graag eerst even weten of Auspiteurope wel te vertrouwen is. Wat zijn de ervaringen van anderen? Hoe goed of slecht zijn de beoordelingen over deze webshop? Gelukkig ben je hier aangekomen, zodat je rustig reviews kunt lezen. En om alles een beetje extra compleet te maken, hebben wij nog wat meer info voor je opgezocht over Auspiteurope. En als je nu zelf klant bent (of wordt) van dit bedrijf: mogen wij dan ook op jouw recensie rekenen?

Over Auspiteurope

Auspiteurope is een webshop welke producten verkoopt voor de echte BBQ liefhebber. Auspit is niks anders dan BBQ, alleen dan op zijn Australisch. Toekijken hoe het eten langzaam gaart en ondertussen rustig met elkaar in gesprek zijn. Rhett Thompson heeft Auspit ontwikkeld en was op zoek naar een product wat zowel effectief als makkelijk in gebruik was. En het moest voor veel producten en gerechten te gebruiken zijn. Dat is gelukt! Zo wordt een barbecue meer dan alleen maar vlees eten en kunnen ook vegetarische gerechten bereid worden!

Waarom kiezen voor Auspiteurope

Kiezen voor Auspit is kiezen voor een manier van BBQ’en waarbij er heel veel mogelijkheden zijn. Zo is er de Spitmate die het mogelijk maakt om gerechten te bereiden die op een gewone BBQ nooit lukten. Het is een roestvrijstalen korf die ronddraait om zijn as. Hierdoor kan het producten garen als groentes, koffiebonen(!), noten, maar ook Grieks lamsvlees. Hierdoor krijg je dus veel meer mogelijkheden en wordt een BBQ meer dan alleen een stuk vlees eten. Met een Auspit kan je de BBQ tot wel 20 personen uitbreiden en je bereidt echt van alles ermee. Gewoon je stukje vlees, een grote kalkoen of toch liever mosselen? Of ga je liever voor vegetarisch?! Omdat de Auspit zo grandioos werkt, kan ook jij gewoon heerlijk genieten van een avond met je vrienden. En kan je gewoon toekijken hoe jouw eten door de Auspit wordt gegaard tot een heerlijke krokante maaltijd.

Is Auspiteurope betrouwbaar?

Auspiteurope draagt het Webshop Keurmerk. Reviews zijn gigantisch positief. Waarbij ook de service steeds wordt geroemd. Betalen doe je veilig via methoden als iDEAL, PayPal, Maestro en Visa. Vanaf de hele site spat de passie af voor het BBQ’en. Dus daarmee zit het ook wel goed.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen altijd voor komen. Of je hebt gewoon een vraag over de levering of misschien wil je iets anders weten? IN ieder geval is het fijn als een bedrijf goed bereikbaar is. Auspiteurope kan je bereiken via het formulier op de site. Of je mailt of belt ze gewoon. Wil je iets retour zenden dan dien je dit aan te vragen via mail. Hierbij geef je het bestelnummer en het serienummer door en jouw probleemomschrijving. Je krijgt dan een nummer welke je op de doos moet schrijven. Hiermee zal alles sneller afgewikkeld kunnen worden. Uiteraard heb je 14 dagen de tijd om je herroepingsrecht te benutten. Vanzelfsprekend mag het product dan nog niet gebruikt zijn én moet het in de originele verpakking retour gezonden worden. De retourkosten zijn voor jou. Gaat het om een fout van de leverancier, dan nemen zij de retourkosten uiteraard op zich.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al blij met je nieuwe BBQ-onderdelen of je Auspit Set? Zou je ons dan willen vertellen wat je ervan vindt? Hoe verliep de bestelling? Als je advies nodig had of bij eventuele problemen: hoe was het contact met de klantenservice? Wat vind je van de kwaliteit ten opzichte van de prijs? Hoe snel was de levering? Maar je kunt natuurlijk ook prima vertellen wat je ervaringen zijn met het product op zich. Kan je inderdaad ook je groenten op deze manier heerlijk bereiden, bijvoorbeeld? Hoe duidelijker jij je beoordeling uitlegt, hoe meer een ander er iets aan heeft. Want alleen maar de term ”˜alles goed’, daar kan je toch eigenlijk weinig mee”¦ Alvast bedankt voor jouw review, namens alle anderen die ook meer willen weten over Auspiteurope.

Reviews over Auspiteurope
Gerelateerde bedrijven
Gardentrail.nl logo
Gardentrail.nl
2 beoordelingen
9
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima service

Goede service en ze zijn erg vriendelijk. Ik heb een rooster besteld waar iets fout aan was. Na een mailtje kreeg ik de volgende dag meteen weer een nieuwe toe gestuurd.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jim B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Auspiteurope
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gardentrail.nl logo
Gardentrail.nl
2 beoordelingen
9
Tuinbankje.nl logo
Tuinbankje.nl
2 beoordelingen
8,5
Verticaletuinen.nl logo
Verticaletuinen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Auspiteurope een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Auspiteurope. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Auspiteurope actief?

Auspiteurope is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Auspiteurope reviews? Dan kun je naar de website van Auspiteurope gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie