Arkive logo

Arkive ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 7,0
Bezoek de website
Arkive logo
Arkive ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 7,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
7
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
8
8
6
6

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo Hulpmiddelwereld
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
1 beoordelingen
8
Hennepolie.nl logo Hennepolie.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Arkive

Dat schoonheid en duurzaamheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan, dat bewijst wel Arkive. Om je een duidelijk beeld te geven van wat Arkive doet en kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hebben we de belangrijkste aspecten er voor je uitgehaald. Zo kun je snel zien of Arkive ook echt iets voor jou is.

Over Arkive

Arkive geldt als een onafhankelijk schoonheidsplatform waar je de beste huidverzorgingscosmetica en haarverzorgingsdeals kunt vinden. Arkive is een specialist met een verhaal. Het biedt huidverzorgingscosmetica en haarverzorgingsproducten die normaliter worden vernietigd vanwege overproductie, omdat het uit de productie gehaald is of omdat er sprake is van verpakkingsfouten. Het biedt honderden schoonheidsproducten een tweede kans op leven. Dit is de overtuiging dat schoonheid niet ten koste mag gaan van de planeet. Arkive staat dan ook nadrukkelijk voor duurzaamheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid.

Waarom kiezen voor Arkive?

Als jij duurzaamheid ook zo hoog in het vaandel hebt, dan kies je voor Arkive. Je kiest voor deze specialist omdat je er de beste deals voor cosmetica, huidverzorging en haarproducten vindt en omdat je zo de merken helpt de stap naar zero-waste te maken. Bovendien gaat het steeds om producten van de beste kwaliteit, want aan kwaliteit wordt niet getornd. Je kiest ook voor Arkive vanwege het ondertussen brede aanbod en als jij net als deze specialist circulariteit, transparantie en eerlijkheid voorstaat.

Is Arkive betrouwbaar?

We wisten het al maar ook uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten laat geen ruimte voor twijfel. Arkive is een zeer betrouwbare partner die het beste met de aarde voor heeft en daar ook naar handelt. Veelzeggend is dat door de inzet van Arkive de jaarlijkse vernietiging van producten in de beauty sector met 30 procent vermindert. Betrouwbaar is de geleverde kwaliteit en bij Arkive weet je bovendien zeker dat als je voor tenminste 50 euro bestelt er altijd sprake is van gratis verzending. Ook de transparantie die het biedt, zo vind je echt alle gegevens over Arkive op de website, zegt veel over de mate van betrouwbaarheid van Arkive.

Klantenservice en klachten

Het kost geen enkele moeite om in contact te treden met Arkive, bijvoorbeeld als je een klacht in wilt dienen. Voor je dit doet doe je er zeer verstandig aan om eerst altijd de veel gestelde vragen door te nemen. Soms worden zaken je dan al meteen duidelijk. Wil je alsnog een klacht indienen, dan kun je dat schriftelijk doen, terwijl je dit ook via e-mail kunt doen. Omdat Arkive ook actief is op social media als Instagram, Facebook en Pinterest, zou je ook via die weg nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Vaak geven de beoordelingen van mensen die al zaken deden met een merk of bedrijf je extra inzicht en helpen ze je echt bij het nemen van de enige juiste beslissing. Dat komt omdat het praktische informatie uit de eerste hand is. De beoordelingen helpen je om wel of om juist geen zaken te doen met een bepaalde aanbieder. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook helpen als er lastige keuzes gemaakt moeten worden.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Arkive

profielfoto van Marjolein H.
Marjolein H.
03-06-2021
7 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Werkt goed

Ik heb hier wat producten voor mijn huid besteld en na veel andere alternatieve producten geprobeerd te hebben was deze eindelijk de gene die heeft gewerkt. De spullen waren snel geleverd en de prijs viel reuze mee.

Schrijf een review over Arkive

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo Hulpmiddelwereld
0 beoordelingen
10
BigGreenSmile.nl logo BigGreenSmile.nl
1 beoordelingen
8
Hennepolie.nl logo Hennepolie.nl
0 beoordelingen
10