Arkive logo

Arkive reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Arkive reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2836
Arkive logo
Website
arkive.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Arkive

Dat schoonheid en duurzaamheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan, dat bewijst wel Arkive. Om je een duidelijk beeld te geven van wat Arkive doet en kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hebben we de belangrijkste aspecten er voor je uitgehaald. Zo kun je snel zien of Arkive ook echt iets voor jou is.

Over Arkive

Arkive geldt als een onafhankelijk schoonheidsplatform waar je de beste huidverzorgingscosmetica en haarverzorgingsdeals kunt vinden. Arkive is een specialist met een verhaal. Het biedt huidverzorgingscosmetica en haarverzorgingsproducten die normaliter worden vernietigd vanwege overproductie, omdat het uit de productie gehaald is of omdat er sprake is van verpakkingsfouten. Het biedt honderden schoonheidsproducten een tweede kans op leven. Dit is de overtuiging dat schoonheid niet ten koste mag gaan van de planeet. Arkive staat dan ook nadrukkelijk voor duurzaamheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid.

Waarom kiezen voor Arkive?

Als jij duurzaamheid ook zo hoog in het vaandel hebt, dan kies je voor Arkive. Je kiest voor deze specialist omdat je er de beste deals voor cosmetica, huidverzorging en haarproducten vindt en omdat je zo de merken helpt de stap naar zero-waste te maken. Bovendien gaat het steeds om producten van de beste kwaliteit, want aan kwaliteit wordt niet getornd. Je kiest ook voor Arkive vanwege het ondertussen brede aanbod en als jij net als deze specialist circulariteit, transparantie en eerlijkheid voorstaat.

Is Arkive betrouwbaar?

We wisten het al maar ook uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten laat geen ruimte voor twijfel. Arkive is een zeer betrouwbare partner die het beste met de aarde voor heeft en daar ook naar handelt. Veelzeggend is dat door de inzet van Arkive de jaarlijkse vernietiging van producten in de beauty sector met 30 procent vermindert. Betrouwbaar is de geleverde kwaliteit en bij Arkive weet je bovendien zeker dat als je voor tenminste 50 euro bestelt er altijd sprake is van gratis verzending. Ook de transparantie die het biedt, zo vind je echt alle gegevens over Arkive op de website, zegt veel over de mate van betrouwbaarheid van Arkive.

Klantenservice en klachten

Het kost geen enkele moeite om in contact te treden met Arkive, bijvoorbeeld als je een klacht in wilt dienen. Voor je dit doet doe je er zeer verstandig aan om eerst altijd de veel gestelde vragen door te nemen. Soms worden zaken je dan al meteen duidelijk. Wil je alsnog een klacht indienen, dan kun je dat schriftelijk doen, terwijl je dit ook via e-mail kunt doen. Omdat Arkive ook actief is op social media als Instagram, Facebook en Pinterest, zou je ook via die weg nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Vaak geven de beoordelingen van mensen die al zaken deden met een merk of bedrijf je extra inzicht en helpen ze je echt bij het nemen van de enige juiste beslissing. Dat komt omdat het praktische informatie uit de eerste hand is. De beoordelingen helpen je om wel of om juist geen zaken te doen met een bepaalde aanbieder. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook helpen als er lastige keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Arkive

Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
BigGreenSmile.nl logo
BigGreenSmile.nl
2 beoordelingen
9
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Arkive

Arkive is geverifieerd door ons expert team. De webshop Arkive bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Arkive lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Arkive. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Arkive is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van arkive.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Arkive.

Geplaatst op: 03-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt goed

Ik heb hier wat producten voor mijn huid besteld en na veel andere alternatieve producten geprobeerd te hebben was deze eindelijk de gene die heeft gewerkt. De spullen waren snel geleverd en de prijs viel reuze mee.

Geplaatst op: 03-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjolein H.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Arkive


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
BigGreenSmile.nl logo
BigGreenSmile.nl
2 beoordelingen
9
Hims logo
Hims
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Arkive een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Arkive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Arkive actief?

Arkive is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Arkive reviews? Dan kun je naar de website van Arkive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie