Aomei logo

Aomei reviews, ervaringen en beoordelingen

Aomei reviews, ervaringen en beoordelingen
3013

Reviews en Ervaringen Aomei

Aomei zorgt ervoor dat jij altijd een back-up hebt van jouw belangrijke data dankzij hun data verzekering. Het gebruiksvriendelijk UI-ontwerp en de eenvoudige bediening zorgt ervoor dat jouw digitale leven handiger, effectiever en productiever wordt. Jij profiteert van de eenvoudigste alles-in-één oplossingen voor gegevensback-up, herstel, synchronisatie en cloning. Jouw data is waardevol en je wilt er dan ook zeker van zijn dat je kunt vertrouwen op de oplossingen van Aomei. Lees de Aomei beoordelingen van echte gebruikers op deze pagina zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om gebruik te maken van deze oplossing. Wij hebben alle reviews voor je op een rij gezet. Besluit je om de data-oplossingen van Aomei te gaan gebruiken? Laat dan ook jouw Aomei recensie achter om een ander op weg te helpen.

Over Aomei

Aomei is toegewijd aan wereldwijde gegevensverzekering met de missie "Always Keep Global Data Safer". Het bedrijf spant zich al 10 jaar in om de gegevens van gebruikers te beschermen tegen verlies. Meer dan 50 miljoen mensen maken gebruik van de oplossingen van Aomei. Er is een enorm risico op gegevensverlies, zowel voor particulieren als bedrijven. Dit kan worden veroorzaakt door hardware- en softwarestoringen, menselijke fouten, malware, ransomware en meer. Net als bij andere verzekeringsproducten is de gegevensverzekering van Aomei ontworpen om klanten te helpen hun risico op gegevensverlies te elimineren en snel weer verder te gaan met hun leven. Aomei streeft ernaar jouw gegevens te herstellen in plaats van alleen een lage financiële vergoeding te bieden voor gegevensverlies zoals anderen in de markt. De Data Recovery-succespercentages kunnen gemakkelijk 98% bereiken, terwijl andere Data Recovery-serviceproviders amper 30% bereiken.

Waarom kiezen voor Aomei

Naarmate ons leven digitaler is geworden, slaan we steeds meer informatie op op onze elektronische apparaten. Foto's, video's, werkbestanden, records en andere belangrijke gegevens waar we niet zonder kunnen. Deze data wil je niet verliezen, want het kan niet opnieuw worden gemaakt. Met de verzekering van Aomei bescherm je jezelf tegen dataverlies. Aomei is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de gegevens van klanten te beschermen. Sinds de lancering van het eerste product in 2009 is dit bedrijf nooit gestopt met innoveren. Dit heeft een constante stroom van onderzoek en doorbraken op het gebied van gegevensbeveiligingstechnologie opgeleverd. Honderden medewerkers zetten zich in op het gebied van onderzoek en ontwerp voor gegevensback-up en -herstel. Dit zorgt ervoor dat klanten alleen de allerbeste producten ontvangen met de allernieuwste technologie.

Is Aomei betrouwbaar?

Je kunt gratis freeware van Aomei downloaden om kennis te maken met de software. Hierdoor weet je direct of het de moeite waard is om te gaan betalen voor de oplossingen. Aomei past 256-bit AES-coderingsbeveiligingstechnologieën toe voor SSL en bewaart nooit gebruikersgegevens of informatie op haar servers, zodat gebruikers de veiligste, meest complete en gemakkelijkste gegevensverzekeringsservice krijgen. De software wordt gebruikt door 50 miljoen klanten in meer dan 180 landen wereldwijd. Met meer dan 10 jaar ervaring, meer dan 300 gewonnen prijzen en meer dan 20 patenten op naam van Aomei kun je er vanuit gaan dat dit bedrijf erg betrouwbaar is. Lees ook zeker de Aomei beoordelingen om een compleet beeld te krijgen.

Klantenservice en klachten

Om antwoord te krijgen op jouw vragen kun je via de e-mail contact opnemen met Aomei. Ook vind je online het antwoord op veelgestelde vragen en is er een forum voor gebruikers. Plaats discussies of deel jouw ideeën op het forum om reactie te krijgen van bemiddelaars en andere gebruikers. Sluit je ook aan bij de online community op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de software van Aomei? Deel dan jouw beoordeling op deze pagina om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de gebruiksvriendelijkheid van de dataverzekering, of je op de software kunt rekenen en of het makkelijk is om een passend antwoord te vinden bij vragen. Het kost je slechts een paar minuten om een beoordeling te schrijven en is zeer waardevol voor een ander.

Reviews over Aomei
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Aomei

Het bedrijf Aomei is geverifieerd door ons. De webshop Aomei is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Aomei is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Aomei maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Aomei is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Aomei. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Aomei.

Geplaatst op: 21-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programmatje

Ik heb jaren geleden dit programma aangeschaft om backups te maken van voor de zekerheid en ik dacht dat ik ze nooit zou gebruiken maar niks is minder waar. Ben er erg blij mee dat ik het had!

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maud H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Aomei
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aomei een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Aomei. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aomei actief?

Aomei is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aomei reviews? Dan kun je naar de website van Aomei gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie