ANWB Zakelijke Lease logo

ANWB Zakelijke Lease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ANWB Zakelijke Lease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4161
ANWB Zakelijke Lease logo
Website
ANWB Zakelijke Lease
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen ANWB Zakelijke Lease

Als je een zaak hebt is het wel zo handig dat je ook een auto hebt om mee rond te rijden. Ben jij op zoek naar een nieuwe wagen voor de zaak of heb je bijvoorbeeld een bestelbus nodig om jouw activiteiten uit te voeren? Dan kan je kiezen voor een zakelijke lease. Een dergelijke constructie laat je vaak toe om een leukere wagen of bestelbus op de kop te tikken voor een vast bedrag. Bij ANWB Zakelijke Lease kan je een dergelijke lease tekenen. Ben jij benieuwd naar de opties bij ANWB Zakelijke Lease? Of wat extra informatie over de werkwijze of de keuzes? Dan kan je op deze pagina de reviews en ervaringen van echte klanten van ANWB Zakelijke Lease nalezen. Zo weet je op basis van die beoordelingen alvast waar je aan toe bent.

Over ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease is een product van ANWB. ANWB is een begrip binnen de sector en is de Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. Dat er sprake is van een schatkamer aan ervaring is bij ANWB geen overstatement. Het bedrijf werd immers opgericht in 1883 door Edo Johannes Bergsma en Dirk ter Haar. Vandaag de dag biedt de ANWB een ruim scala aan diensten aan. Zo kan je erbij terecht voor hulpverlening bij pech, is het een alarmcentrale, beschikken ze over traumahelikopters, bieden ze rechtshulp aan, zijn er rijopleidingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat betekent ook dat als je gaat voor een ANWB Zakelijke Lease je meteen tal van andere voordelen erbij kunt krijgen. Lekker handig!

Waarom kiezen voor ANWB Zakelijke Lease?

Een ANWB Zakelijke Lease zakelijke lease brengt tal van voordelen met zich mee. Zo heb je in de eerste plaats meteen beschikking over een wagen naar keuze en dat voor een vast maandbedrag. Je staat dus nooit voor een onaangename verrassing wat de kostprijs betreft. Daarnaast geniet je ook nog van enkele extra voordelen bij ANWB Zakelijke Lease. Zo krijg je er gratis de Wegenwacht Nederland Standaard bij en kan je ook jouw leasejaren laten meetellen in de opgebouwde schadevrije jaren. Bovendien krijg je een volledige WA- en Cascoverzekering en is er een gratis haal- en brengservice bij onderhoud. Kortweg gezegd: als je kiest voor ANWB Zakelijke Lease hoef je zelf bitter weinig te doen. Op de website vind je heel wat extra informatie terug over het proces van het leasen en over de modellen in het assortiment.

Is ANWB Zakelijke Lease betrouwbaar?

Er is absoluut geen enkele reden om geen vertrouwen te hebben in de ANWB Zakelijke Lease. Het is immers een product van ANWB dat niet alleen al meer dan 130 jaar bestaat maar bovendien ook een overheidsbedrijf is. Dat betekent dat je altijd zeker kunt zijn van de beloofde service. Daarnaast beschikt ANWB Zakelijke Lease ook over een eigen klantendienst en vind je op de website van ANWB heel wat belangrijke informatie terug. Je vindt er onder andere het adres van de hoofdzetel en hoe je in contact kunt komen bij vragen en/of problemen. Ook op sociale media vind je ANWB Zakelijke Lease op heel wat kanalen terug zoals Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn.

Klantenservice en klachten

Een vraag voor de klantendienst? Dan hoef je bij ANWB Zakelijke Lease nooit lang op een antwoord wachten. In de regel ontvang je binnen de werkdag meteen een antwoord op vragen en bij problemen. De klantenservice van ANWB Zakelijke Lease kan je contacteren door tijdens de werkuren te bellen, door een mail te sturen, door de live chat te gebruiken, door op sociale media een berichtje te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Heb je geen vraag voor ANWB Zakelijke Lease maar wel een klacht? Dan kan je best een mail sturen met daarin alle relevante informatie over jouw probleem. Bij klachten ontvang je eerst een ontvangstbevestiging en meestal binnen enkele werkdagen een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Een belangrijke bron van informatie over de kwaliteit en de voorwaarden van een zakelijke lease is een review geschreven door een echte klant met ervaring. Ben jij die klant van ANWB Zakelijke Lease? Dan kan je ons en onze bezoekers helpen door op deze pagina jouw review en beoordeling van ANWB Zakelijke Lease neer te pennen. Zijn de voorwaarden van de zakelijke lease goed? Krijg je effectief de beloofde extra’s? Zou je opnieuw kiezen voor ANWB Zakelijke Lease of net niet?

Reviews over ANWB Zakelijke Lease

Gerelateerde bedrijven

Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
14 beoordelingen
8,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease is geverifieerd door ons expert team. De webshop ANWB Zakelijke Lease bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ANWB Zakelijke Lease lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ANWB Zakelijke Lease. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ANWB Zakelijke Lease is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ANWB Zakelijke Lease te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ANWB Zakelijke Lease


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
14 beoordelingen
8,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ANWB Zakelijke Lease een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ANWB Zakelijke Lease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ANWB Zakelijke Lease actief?

ANWB Zakelijke Lease is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ANWB Zakelijke Lease reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Zakelijke Lease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie