Altrady logo

Altrady reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Altrady reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4820
Altrady logo
Website
altrady.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Altrady

De huidige rentevoeten doen je spaarcenten geen goed, zoveel is zeker. Op zoek gaan naar alternatieve manieren om je geld toch te laten opbrengen, is dus meer dan ooit aan de orde en dan komt het handelen in cryptomunten zeker om de hoek kijken. In die zoektocht ben je online op Altrady terecht gekomen en hoewel het je wel aanspreekt, wil je toch even weten hoe anderen deze website ervaren hebben. De reviews en beoordelingen over Altrady kun je hier allemaal netjes terugvinden en geven je een goed beeld van hoe de site werkt en wat je er kunt van verwachten. Anderen die al gebruik maakten ervan delen graag hun mening met jou zodat ook jij een weloverwogen keuze kunt maken om voor Altrady te kiezen of niet.

Over Altrady

Altrady, dat in 2017 opgericht werd door Benoit Claasen, wil het handelen in cryptomunten voor iedereen toegankelijk maken door middel van een gebruiksvriendelijk platform dat transparant en duidelijk is. Niet alleen het handelen op zich moet volgens het bedrijf mogelijk zijn, nee het platform moet mensen ook de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige manier kennis op te doen die hen in staat stelt te handelen op een doordachte en verantwoorde manier.

Waarom kiezen voor Altrady?

Uiteraard, zoals het een platform in cryptomunten betaamt, kun je op Altrady cryptomunten kopen en verkopen, maar dat is niet alles. De Altrady Academy geeft iedereen, ook de beginnende handelaar, toe om voldoende kennis op te doen om doelgericht en met succes te kunnen handelen. De live crypto-waarschuwingen geven je vervolgens duidelijke signalen van tendensen op de markt die je in staat stellen om op het juiste moment munten aan te kopen of net te verkopen, iets wat je trouwens niet alleen via de website, maar ook via een mobiele app kunt doen. Omdat je kunt instellen op welke koersen je wil aankopen en verkopen, doet de website ook een deel van het werk voor jou. De beschikbare handelsanalyses tenslotte geven je op ieder moment inzicht in wat het handelen je tot dan opbracht of deed verliezen. Door deze laatste functie kun je makkelijk weten of je dezelfde strategie kunt blijven volgen of dat je beter even een andere manier zoekt.

Is Altrady betrouwbaar?

Op de website van Altrady kun je een groot aantal beoordelingen vinden die gebruikers plaatsten op Trustpilot. Deze geven je al een duidelijk beeld van hoe betrouwbaar de website is en hoe het andere beleggers en investeerders ermee vergaan is. Door het aanbieden van een gratis proefperiode wil Altrady bovendien nieuwe gebruikers de kans geven zelf te ervaren hoe de website werkt en wat de mogelijkheden zijn alvorens een keuze te maken om er wel of niet mee door te gaan. Dit op zich is al een duidelijk signaal dat Altrady de tevredenheid van haar klanten belangrijk vindt.

Klantenservice en klachten

De 24/7 support wil gebruikers van Altrady de kans geven om op ieder gewenst moment met iemand van de het team in contact te brengen over het gebruik van de website en alle handelsgerelateerde vragen. De aanwezigheid op Facebook en Twitter beiden eveneens contactmogelijkheden op een laagdrempelige manier. De algemene voorwaarden staan makkelijk vindbaar op de website en bieden een erg volledig overzicht van alle gangbare voorwaarden voor wie met Altrady in zee wil gaan voor het handelen in cryptomunten.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat jouw kennis en ervaringen met Altrady voor anderen belangrijk zijn, stellen we het erg op prijs als je jouw mening met ons zou willen delen. Het neerschrijven van een review en beoordeling helpt andere mensen, die net als jij op zoek zijn naar een alternatieve manier van beleggen en investeren, een goede keuze te maken als het over Altrady gaat. Een keuze waar jij je steentje aan kunt bijdragen. Iedere beoordeling is waardevol, we wachten dus graag op die van jou.

Reviews over Altrady

Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Altrady

Het bedrijf Altrady is geverifieerd door ons. De webshop altrady.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Altrady is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Altrady maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van altrady.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van altrady.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Altrady.

Geplaatst op: 27-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Altrady


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Altrady een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Altrady. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Altrady actief?

Altrady is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Altrady reviews? Dan kun je naar de website van Altrady gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie