Alice&Jo logo

Alice&Jo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alice&Jo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2873
Alice&Jo logo
Website
alicejo.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alice&Jo

Make-up, geurkaarsjes of een ander leuk cadeautje nodig? Of gewoon voor jezelf, natuurlijk. Je bent in ieder geval op zoek naar een webshop die voor jou deze leuke artikelen in het assortiment heeft. En dan heb je daar Alice & Jo. Een leuke site met heel veel fijne artikelen om cadeau te doen of om zelf van te genieten. Maar jij wilt vast weten of deze Alice & Jo ook wel doen wat ze beloven. Hoe gaat het in zijn werk en hoe tevreden anderen zijn. Nou, dat kan natuurlijk, want daar hebben we zoiets als reviews voor. En deze beoordelingen vind je dan ook hier. Net als meer informatie over Alice & Jo. Want dat hebben we ook direct even voor je opgezocht. Lekker handig, toch? En heb jij zelf ervaring met Alice & Jo? Dan stellen we het op prijs als ook jij jouw recensie hier wilt achterlaten!

Over Alice&Jo

Alice & Jo is een webshop waar je veel leuke artikelen kunt vinden die je niet zomaar overal zult vinden. Artikelen op het gebied van o.a. huidverzorging en make up, geurkaarsen, wax melts, geurstokjes, puzzels, kleurboeken en, nou ja, eigenlijk gewoon te veel om op te noemen. Leuke artikelen, van bijzondere merken, die je voor jezelf kunt kopen. Maar die zeker ook geschikt zijn om iemand mee te verrassen!

Waarom kiezen voor Alice&Jo

Alice & Jo biedt een groot assortiment aan, dus er is altijd wel iets voor jou te vinden. De mix tussen bekende merken en juist de minder bekende merken maakt het tot een verrassend aanbod. Omdat het assortiment niet gericht is op 1 enkel productcategorie, maar juist een heel veelzijdig aanbod is, kan je voor praktisch iedereen er wel een leuk presentje vinden. De levering is snel, binnen 1 tot 3 werkdagen heb je de bestelling meestal wel in huis (afhankelijk van de postbedrijven, die hier uiteraard ook hun invloed op hebben).

Is Alice&Jo betrouwbaar?

Alice & Jo komt heel positief naar voren bij beoordelingen. Kijk je bij veel gestelde vragen dan zie je een heel persoonlijke aanpak naar voren komen, wat al fijn overkomt. Betalen gaat gewoon via de bekende manieren, dus dat zit ook wel goed.

Klantenservice en klachten

De persoonlijke aanpak is een fijn gegeven van Alice & Jo. Zo zullen ze zelf al snel constateren als je iets bijvoorbeeld dubbel hebt besteld en zelf tot actie overgaan. Wil je nog iets veranderen en is het nog niet verzonden? Geen probleem, dan kunnen zij dit gewoon voor je aanpassen. Dit geldt zelfs ook voor annuleren van de bestelling. Dit kan je mailend doorgeven of via de telefoon. De klantenservice is aanwezig op iedere werkdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Na overleg kan er binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Is dit omdat je toch van de bestelling afziet, dan zijn de retourkosten voor jouw rekening. Door een fout van hun kant, betalen zij dit. Overigens kan je het pakket ook direct weigeren aan de deur, in dat geval zijn de kosten wel voor hun rekening! Is er een beschadiging? Dan willen ze hier graag een foto van zien als je deze klacht doorgeeft.

Wil jij ook beoordelen?

Alice & Jo biedt veel. En jij, heb jij daar al gebruik van gemaakt? Hoe was dit? Door jouw review hier achter te laten kan je andere mensen ook helpen om te bepalen of ze wel of niet bij Alice & Jo willen bestellen. Het zou fijn zijn als je jouw beoordeling duidelijk omschrijft. Waarom ben je wel of niet tevreden? Alleen een getalletje zegt immers niet zo veel. En wat voor jou een onoverkomelijke klacht is, kan voor een ander wel helemaal niets zeggen. Leg bijvoorbeeld uit hoe de zending verliep, wat de kwaliteit van de producten was, hoe de klantenservice werkte bij eventuele wijzigingen of klachten en bijvoorbeeld wat je van de prijs ten opzichte van het product vond. Hoe meer jij vertelt, hoe meer een ander eraan heeft! Bedankt!

Reviews over Alice&Jo

Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
7 beoordelingen
6
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Alice&Jo

Het bedrijf Alice&Jo is geverifieerd door ons. De webshop alicejo.com is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Alice&Jo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Alice&Jo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Alice&Jo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van alicejo.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Alice&Jo.

Geplaatst op: 15-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super snelle levering

Ik had hier een cadeautje besteld voor een vriendin van mij en alles was meteen goed verpakt zodat ik het direct kon geven. De levering was ook optijd binnen en ze was er erg blij mee.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicole L.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alice&Jo


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
7 beoordelingen
6
BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alice&Jo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Alice&Jo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alice&Jo actief?

Alice&Jo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Alice&Jo reviews? Dan kun je naar de website van Alice&Jo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie