Agrispeelgoed.nl logo

Agrispeelgoed.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Agrispeelgoed.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3906
Agrispeelgoed.nl logo
Website
Agrispeelgoed.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Agrispeelgoed.nl

Kinderen en speelgoed: het is een gouden combinatie. Een kind kan zich dan ook met heel wat verschillende zaken bezig houden. Dat gezegd zijnde heeft elk kind natuurlijk ook wel een favoriet thema speelgoed. Ben jij op zoek naar speelgoed in het thema landbouw? Dan vind je wat je zoekt bij Agrispeelgoed.nl. Hier vind je speelgoedtractors, aanhangers, trekkers en nog veel meer. Maar wat is de kwaliteit van de producten? Hoe zit het met de service? Is de website handig in gebruik? Door de reviews en beoordelingen op deze pagina, geschreven door echte klanten, te lezen ontdek jij het.

Over Agrispeelgoed.nl

Agrispeelgoed.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van speelgoed in het thema boerderij. Je vindt er heel wat verschillende types speelgoed van echte A-merken. Agrispeelgoed.nl is een onderdeel van Elephant B.V. en kan zich met recht en reden een specialist in het genre noemen. Om maar een kleine greep te nemen uit het aanbod merken dat je op de website terug kunt vinden: Caterpillar, Collecta, Case, Claas, Bworld, Challenger, Brantner en ga zo maar door. Ook voor een leuke cadeaubon ben je bij Agrispeelgoed.nl aan het juiste adres. Naast een ruim aanbod steunt Agrispeelgoed.nl vooral op een goede service en een snelle levering. Zo kan je voor vragen of voor advies altijd terecht bij de klantendienst en vind je ook een leuke blogpagina op de website. De laatste nieuwtjes van Agrispeelgoed.nl volgen? Dan kan je de accounts op sociale media in de gaten houden.

Waarom kiezen voor Agrispeelgoed.nl?

Bij Agrispeelgoed.nl vind je het grootste aanbod aan agrarisch speelgoed dat je in Nederland terug kunt vinden. De website is onderverdeeld in categorieën als speelgoed en miniaturen, traptrekkers, trekkers, landbouwmachines, aanhangers, vrachtwagens, figuurtjes en ga zo maar door. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je het juiste trefwoord intikken in de zoekbalk op de website. Heb je het stukje landbouwspeelgoed van je dromen gevonden? Dan geniet je bij Agrispeelgoed.nl van gratis levering bij aankopen vanaf 75 euro. Onder dit bedrag betaal je in Nederland 4,95 euro verzendkosten. Alle bestellingen bij Agrispeelgoed.nl worden verzonden via DPD. De levertijd ligt afhankelijk van het product tussen de één en de drie werkdagen. Meestal ontvang je jouw pakketje reeds de volgende dag. Ten slotte krijg je van Agrispeelgoed.nl altijd dertig dagen bedenktijd na het ontvangen van de bestelling. Binnen deze periode kan je jouw pakketje zonder opgave van reden retour sturen.

Is Agrispeelgoed.nl betrouwbaar?

Agrispeelgoed.nl is absoluut een betrouwbare website. Zo is het bedrijf niet alleen al enkele jaren actief in de sector, maar vind je ook een weelde aan informatie op de webshop terug. Je vindt er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer, het adres van de hoofdzetel en ook een eigen klantenservice terug. Ook de verbinding met de website zelf is een secure SSL-verbinding en je kunt veilig betalen via onder andere iDeal, bancontact, kredietkaart, PayPal en meer. Daarenboven zijn aankopen bij Agrispeelgoed.nl altijd tot 100 euro gratis verzekerd. Ten slotte voldoet Agrispeelgoed.nl aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Je kunt dus op je beide oren slapen.

Klantenservice en klachten

Bij vragen over één van de producten, advies, problemen of bij een klacht staat de klantendienst van Agrispeelgoed.nl voor je klaar. De klantenservice kan je contacteren via het contactformulier op de website, door een mail te sturen, door een brief te sturen of door te bellen. Alternatief kan je ook via sociale media een berichtje sturen. De klantenservice van Agrispeelgoed.nl reageert meestal binnen de 1 à 2 werkdagen op vragen. Bij klachten ontvang je binnen de werkdag een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord. Een andere optie om klacht in te dienen is je te wenden tot het ODR-platform van de Europese Commissie. Hier kan je sinds 2016 klachten over online aankopen aanmelden.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar meer beoordelingen en reviews van Agrispeelgoed.nl. Kocht jij ooit al eens een product op deze website? Dan weet jij ons vast iets meer over de webwinkel te vertellen. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring met de kwaliteit van het speelgoed? Is het aanbod op de website groot genoeg? Was je tevreden over de levertijd? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op Agrispeelgoed.nl of niet? Stuur jouw verhaal in de vorm van een review de wereld in en help zowel ons als onze bezoekers!

Reviews over Agrispeelgoed.nl

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
11 beoordelingen
5,1
De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Crazy-toys.nl logo
Crazy-toys.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Agrispeelgoed.nl

Agrispeelgoed.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Agrispeelgoed.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Agrispeelgoed.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Agrispeelgoed.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Agrispeelgoed.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Agrispeelgoed.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Agrispeelgoed.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
11 beoordelingen
5,1
De-speelgoedwinkel.nl logo
De-speelgoedwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Crazy-toys.nl logo
Crazy-toys.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Agrispeelgoed.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Agrispeelgoed.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Agrispeelgoed.nl actief?

Agrispeelgoed.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Agrispeelgoed.nl reviews? Dan kun je naar de website van Agrispeelgoed.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie