Activity International logo

Activity International reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Activity International reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1512
Activity International logo
Website
activityinternational.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ervaringen en reviews Activity International

Werken en reizen in het buitenland: misschien wel jouw grote droom. En als je je grote droom achterna jaagt, dan wil je wel dat het goed gaat. Een betrouwbare aanbieder is dan ook het eerste wat je nodig hebt. Ben je dan bij het juiste adres als je met ActivityInternational in zee gaat? Op zoek naar beoordelingen en ervaringen met dit bedrijf? Dan ben je hier op het juiste adres. En niet alleen voor reviews kan je hier terecht, wij hebben ook andere informatie over het bedrijf voor je opgezocht. Zo kan jij een goed beeld krijgen van ActivityInternational en weet je of dit is wat je zoekt! Daarnaast is er hier ook ruimte voor jouw beoordeling over het bedrijf.

Over Activity International

ActivityInternational is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van werken en reizen in het buitenland. Al ruim dertig jaar verzorgen zij een gedegen voorbereiding én de beste begeleiding voor avonturiers. Daarbij maakt het niet uit of je nu naar Amerika wil als au pair, of juist apen wil verzorgen in Afrika. Of je nu vrijwilligerswerk wilt doen in een ontwikkelingsland of les wilt geven op Bali. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het kan wel via ActivityInternational. Backpackers of studenten die in het buitenland willen studeren: ze kunnen allemaal terecht bij dit veelzijdige bedrijf. Het bedrijf is er niet alleen voor Nederlanders of Belgen, maar gewoon voor iedereen. Reizen die anders dan anders zijn en waarbij je het reizen combineert met bijvoorbeeld werken, vrijwilligerswerk, wildlife-projecten en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Activity International

Kiezen voor ActivityInternational is kiezen voor veel kennis en een prima voorbereiding op dat wat komen gaat: jouw wereldervaring! Hoewel de grootste doelgroep studenten zijn, komen er ook steeds meer ouderen die aankloppen bij ActivityInternational. De keuze is heel ruim, waardoor jouw wereldreisdroom vast tussen het aanbod staat. ActivityInternational is ook een specialist voor tussenjaarreizen. Maar liefst 18 bestemmingen zijn er om uit te kunnen kiezen. Activity International staat voor een enthousiast team, die je persoonlijk en flexibel wil begeleiden en daarbij zeer deskundig is.

Is ActivityInternational betrouwbaar?

Als je al meer dan 20.000 avonturiers op weg geholpen hebt, dan kan je er toch wel van uitgaan dat er sprake is van betrouwbaarheid en deskundigheid. De deskundigheid en betrouwbaarheid is eigenlijk aan alles op de site af te lezen. Er zijn infodagen, ouders krijgen informatie en kunnen bellen of mailen met het bedrijf en de avonturier krijgt een vast aanspreekpunt bij de organisatie. Wel zo persoonlijk én voelt meteen veiliger. In het buitenland werkt ActivityInternational samen met betrouwbare partners, dus ook daar staat de reiziger er niet alleen voor. Ook diverse verzekeringen worden via de site zelf aangeboden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van ActivityInternational is ontzettend groots aangepakt. Zo zijn ze telefonisch te bereiken via kantooruren, kan je ze mailen en appen. Maar je kunt ook langsgaan om je reisplannen te bespreken. Via hen kan je zelfs contact krijgen met oud-deelnemers! Of met één van de ambassadeurs. Wat ze ook leuk vinden: als je terugkomt even langskomen! Uit alles blijkt de grote betrokkenheid van het team en het enthousiasme voor hun reizigers. Bij klachten wordt er verzocht om contact op te nemen met de partnerorganisatie ter plekke. Als dit niet kan of niet naar tevredenheid wordt opgelost word je geacht contact op te nemen met ActivityInternational zodat zij jou kunnen helpen. Als het vervolgens nog altijd niet volledig opgelost is, kan de reiziger tot een maand na terugkeer schriftelijk de klacht indienen. Handelt men op een andere wijze dan vervalt elk recht op behandeling van de klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je zelf op reis geweest via ActivityInternational? Laat hier dan je review achter voor andere avonturiers. Vertel duidelijk in je review waarom je wel of niet tevreden bent en welke beoordeling je het bedrijf geeft. Door jouw ervaringen hier achter te laten kan je het verschil maken voor anderen. Zo weten zij wat voor bedrijf ActivityInternational is en of zij wel of niet met dit bedrijf op stap willen.

Reviews over Activity International

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Fiets-Fun.nl logo
Fiets-Fun.nl
2 beoordelingen
10
Reisknaller.nl logo
Reisknaller.nl
2 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Activity International

Ons team van experts heeft Activity International geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Activity International bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Activity International is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Activity International is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van activityinternational.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Dit jonge bedrijf heeft mij super goed geholpen met het vinden naar een nieuwe stage. Ze sturen constant nieuwe vacatures en ze hebben een hele goede communicatie. Dit is ook waar het bedrijf hoog op scoort. Echt super!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Richard R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Activity International


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Fiets-Fun.nl logo
Fiets-Fun.nl
2 beoordelingen
10
Reisknaller.nl logo
Reisknaller.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Activity International een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Activity International. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Activity International actief?

Activity International is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) backpacken en activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Activity International reviews? Dan kun je naar de website van Activity International gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie