Activity International logo

Activity International reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Activity International reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1512
Activity International logo
Website
activityinternational.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Activity International reviews

Droom jij ervan om te gaan backpacken of wil je in het buitenland gaan werken? Of wil je juist vrijwilligerswerk doen in een ontwikkelingsland of wil je gaan studeren in het buitenland? Veel mensen ambitieren een carrière of een opleiding in het buitenland, maar hoe pak je zoiets aan en waar moet je rekening mee houden? Je kunt zeker wel wat hulp gebruiken als je deze dromen wilt verwezenlijken en het bedrijf Activity International kan je daarbij helpen!

Wie zijn Activity International?

Activity International werd in 1988 opgericht als au pair-organisatie en het team bestaat tegenwoordig uit een groot aantal wereldreizigers. Die mensen willen helpen om hun dromen te verwezenlijken en om ze een unieke ervaring te bieden. Ze zijn dan ook sinds de jaren ‘80 gespecialiseerd in het verzorgen van wereldreizen en in het begeleiden van mensen die voor een langere periode in het buitenland willen verblijven. Dat doen ze met enorm veel kennis en vooral veel passie voor het reizen over de hele wereld.

Wat doet Activity International?

Het aanbod van Activity International is uitgebreid, want tegenwoordig hoef je niet meer als au-pair of druivenplukken in Frankrijk aan de slag te gaan om voor een langere periode in het buitenland te verblijven. Uiteraard kun je nog altijd bij hen aankloppen wanneer je als au pair in het buitenland aan de slag wilt, maar ook werkvakanties, backpacken tijdens een tussenjaar, wildlife- en natuurprojecten en studeren in het buitenland zijn gebieden waar Activity International wel raad mee weet. Ook vrijwilligers die vrijwilligerswerk in het buitenland willen verrichten zijn meer dan welkom bij het bedrijf dat tegenwoordig in Enschede is gevestigd.

De missie van Activity International

De missie van Activity International is kristalhelder, want zij willen mensen een unieke ervaringen in het buitenland aanbieden. Dat goed te combineren is met een maatschappelijke bijdrage die de reizigers willen leveren. Via Activity International vind je enorm veel aanbod in verschillende soorten werkvakanties over de gehele wereld en je kunt zelf aangeven welke landen of continenten je wilt bezoeken en wat je daar wilt gaan doen. Maar het bedrijf doet veel meer dan reizen verzorgen.

Een functioneel vangnet

Activity International kun je ook het beste zien als een functioneel vangnet. Dat een prettig idee is wanneer je in het buitenland verblijft. Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij als reiziger niet alleen een avontuur tegemoet gaat, maar ook met veel plezier het avontuur beleeft. Dus op locatie kun je altijd op de specialisten van Activity International terugvallen. En door de huidige technologie is het contact met een medewerker van het bedrijf binnen enkele seconde geregeld. Je krijgt zodra je een reis hebt besproken de nodige documentatie en contactgegevens, zodat jij eenmaal op locatie heel eenvoudig contact met ze kunt opnemen als dat nodig is.

Magazine en bijeenkomsten

Reizen verzorgen en mensen begeleiden zijn slechts enkele zaken waar Activity International zich mee bezighoudt. Zij zorgen daarnaast ook voor een goede voorbereiding en ze fungeren als vraagbaak voor reizigers die nog twijfelen of vragen hebben over het verblijven in het buitenland. Door middel van een magazine en verschillende bijeenkomsten nemen ze mensen aan de hand mee en delen ze enkele succesverhalen om reizigers niet alleen te informeren, maar ook om ze te enthousiasmeren.

Hoe werkt het?

Activity International werkt eigenlijk vrij simpel, want via de website of via persoonlijk contact kun jij een project in het buitenland kiezen. Wanneer je het project hebt geboekt gaat Activity International met je aan de slag. Ze begeleiden je tijdens alle zaken die geregeld moeten worden en ze stomen je klaar voordat je op reis gaat. Dit gaat veelal via persoonlijke gesprekken en een uitgebreid e-learning. Je krijgt ook alle informatie over hoe je met het bedrijf in contact kunt treden als dat nodig mocht zijn.

Ongeveer 6 weken voor je vertrek ontvang je van Activity International de factuur die je binnen 10 werkdagen moet voldoen via een bankoverschrijving. Je kunt ook online een annuleringsverzekering te waarde van € 40,- afsluiten. Mocht je jezelf bedenken kun je dus de reis annuleren. Het bedrag dat je al eventueel betaald hebt krijg je terug, maar de € 40,- die je voor de annuleringsverzekering hebt betaald wordt niet gerestitueerd. 

Is Activity International een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Activity International een betrouwbare organisatie is. De reviews over de specialist op het gebied van werkvakanties en verblijven in het buitenland zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, de goede vakkennis en hoe eenvoudig het is om een reis te boeken. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via activityinternational.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Activity International ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden duidelijk. 

Is Activity International goed bereikbaar?

In het grijze verleden deed Activity International veel met de post en de fax, maar in het digitale tijdperk is het bedrijf goed per e-mail en WhatsApp te bereiken. Je kunt ze uiteraard ook bellen mocht je direct met een specialist van het bedrijf willen schakelen. Een afspraak maken voor op locatie behoort ook tot de mogelijkheden je kunt op het kantoor in Enschede met een specialist in gesprek gaan over jouw dromen en wellicht eerstvolgende bestemming.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Activity International een reis geboekt? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Activity International compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met dit bedrijf. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Activity International was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een reis te boeken en of het bedrijf ook hun beloftes waarmaken. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Activity International!

Reviews over Activity International
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
De Jong Intra logo
De Jong Intra
5 beoordelingen
8
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Activity International

Ons team van experts heeft Activity International geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Activity International bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Activity International is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Activity International is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van activityinternational.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super

Dit jonge bedrijf heeft mij super goed geholpen met het vinden naar een nieuwe stage. Ze sturen constant nieuwe vacatures en ze hebben een hele goede communicatie. Dit is ook waar het bedrijf hoog op scoort. Echt super!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Activity International
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
De Jong Intra logo
De Jong Intra
5 beoordelingen
8
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Activity International een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Activity International. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Activity International actief?

Activity International is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) backpacken en activiteiten reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Activity International reviews? Dan kun je naar de website van Activity International gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie