A Fish Named Fred logo

A Fish Named Fred reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

A Fish Named Fred reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2721
A Fish Named Fred logo
Website
A Fish Named Fred
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen A Fish Named Fred

Heb jij een mooie polo gevonden bij A Fish Named Fred die je graag wilt kopen? Of heb je een kleurrijke blazer gezien die jouw naam noemt en wil je graag meer weten over A Fish Named Fred? Dan ben je hier op de juiste plek! Wil je graag weten hoe A Fish Named Fred beoordeeld wordt door andere klanten? Wij hebben de reviews van A Fish Named Fred hieronder verzameld. Lees wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij A Fish Named Fred te bestellen.

Over A Fish Named Fred

A Fish Named Fred is een exclusief lifestylemerk voor mannen. Individualiteit en uniek zijn de kernwoorden van het merk. Hun ontwerpen spelen met de grenzen van stijl. Elke collectie is fris, kleurrijk en onmogelijk te missen. Dit merk is enkel voor de grootste durvers bestemd. A Fish Named Fred heeft winkels in meer dan 28 landen, verspreid over de hele wereld. Europa, Azië, het Midden-Oosten, de USA, Canada, Rusland en Australië zijn al gevallen voor het kleurrijke merk. Het merk maakt ook zijn opwachting op grote internationale beurzen in Berlijn, Amsterdam, Londen, Chicago, New York en Las Vegas.

Waarom kiezen voor A Fish Named Fred?

A Fish Named Fred maakt kleurrijke kleding voor mannen die zichzelf durven te zijn. Elke collectie is gebaseerd op vier unieke thema's. Hoewel de thema's verschillende zijn van elkaar vertellen ze samen het verhaal van A Fish Named Fred. Elke collectie heeft zijn eigen kleurrijke print, die niet enkel vindt op t-shirts maar ook op de voering van jassen, op de binnenkant van schoenen, op sokken en ondergoed, op de voering van tassen en in de zakken van broeken. Het creatieve team van A Fish Named Fred bestaat uit getalenteerde designers en stylists. Aan elk detail van de collectie wordt veel liefde, tijd en aandacht besteed. In elke originele print wordt het merklogo verborgen. Soms is het direct duidelijk en bij andere prints moet je er even naar zoeken. Duurzaamheid is een belangrijk thema bij de ontwikkeling van een nieuwe collectie. Alle items worden geproduceerd onder goede werkcondities, met een grote focus op gezondheid en veiligheid. Daarnaast wordt de kleding milieuvriendelijk en op een duurzame manier gemaakt. Zo wordt het katoen voor onder andere de t-shirts en de polo opgekweekt zonder gebruik te maken van chemische producten en is het nylon dat gebruikt wordt voor de voering van de jassen 100% gerecycleerd.

Is A Fish Named Fred betrouwbaar?

Voor je bij A Fish Named Fred bestelt, wil je natuurlijk weten of je goede kwaliteit koopt. Wie een kijkje neemt op de gekende reviewplatformen, waaronder het onze, zal je merken dat de beoordelingen gemengd zijn. Over het algemeen wordt de goede kwaliteit en de leuke designs geroemd. Je vindt het merk terug op Facebook, Instagram en YouTube en de Nederlandse tak van het merk heeft een hoofdkantoor in Lijnden.

Klantenservice en klachten

Het merk belooft levering binnen 4 werkdagen en je mag binnen 14 dagen je kleding retourneren als je niet tevreden bent. Als je contact wilt opnemen met het bedrijf, kun je dit telefonisch doen op een Nederlands telefoonnummer. Er staat echter nergens vermeld op welke uren het team bereikbaar is. Via de socials belooft het merk een continue beschikbaarheid.

Wil jij A Fish Named Fred ook beoordelen?

Heb jij een mooie polo van A Fish Named Fred gekocht en wil je de hele wereld laten weten hoe blij je er mee bent? Of loste de voering van je jas al na minder dan een maand en heb je lange conversaties met de klantendienst moeten voeren alvorens je probleem werd opgelost? Laat het ons weten! Beschrijf hieronder jouw ervaring met A Fish Named Fred en laat andere kopers weten of je wel of niet tevreden bent over het merk. Zo help jij andere om een weldoordachte beslissing te nemen om te kopen bij A Fish Named Fred.

Reviews over A Fish Named Fred

Gerelateerde bedrijven

i-Mania logo
i-Mania
26 beoordelingen
9,3
Nieuwnieuw.com logo
Nieuwnieuw.com
2 beoordelingen
9
Italian-Style.nl logo
Italian-Style.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met A Fish Named Fred

A Fish Named Fred is geverifieerd door ons expert team. De webshop A Fish Named Fred bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is A Fish Named Fred lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via A Fish Named Fred. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

A Fish Named Fred is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van A Fish Named Fred te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke schoenen besteld

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe leren schoenen en ik heb hier zeker wat gevonden. Ik heb er erg blij mee en ze zitten ook erg lekker. Ze waren ook een goede prijs!

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise S.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over A Fish Named Fred


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

i-Mania logo
i-Mania
26 beoordelingen
9,3
Nieuwnieuw.com logo
Nieuwnieuw.com
2 beoordelingen
9
Italian-Style.nl logo
Italian-Style.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is A Fish Named Fred een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over A Fish Named Fred. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is A Fish Named Fred actief?

A Fish Named Fred is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de A Fish Named Fred reviews? Dan kun je naar de website van A Fish Named Fred gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie