999Games logo

999Games ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
999Games logo
999Games ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

BordspellenXL logo BordspellenXL
1 beoordelingen
9
Megagadgets logo Megagadgets
1 beoordelingen
9
Studio100 logo Studio100
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen 999Games

Houd jij ook zo enorm van het maken van legpuzzels? En dan het liefst van minstens 1000 stukjes? Wat een ontspanning kan dat geven. En een gezellige avond bordspellen organiseren is ook echt iets voor jou? Dan zul je vast weleens rond gekeken hebben bij 999Games. Heb je er nog nooit iets besteld? Wil je eerst iets meer weten over deze shop? Dan is het handig om reviews te raadplegen. Daarin vertellen andere klanten hoe zij 999Games hebben ervaren. Lees hieronder de beoordelingen. Wij hebben ze handig voor je op een rijtje gezet. Vervolgens maak je een weloverwogen beslissing of je het volgende spel of die uitdagende puzzel wel of niet bij 999Games wilt kopen.

Over 999Games

Al meer dan 30 jaar kun je bij 999Games spellen en puzzels kopen. Dit bedrijf is sinds 1990 actief als uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen in de Benelux. Soms trouwens ook wereldwijd. In al deze jaren zijn er al honderden verschillende spellen uitgegeven. Denk hierbij aan onder andere bordspellen kaartspellen, familiespellen en strategische spellen. Heel bekend zijn bijvoorbeeld Halli Galli, Regenwormen, Carcassonne en Catan. Het totale assortiment is enorm. Jong en oud, beginner of expert vindt hier een wereld vol speelplezier. Het was Michael Bruinsma die aan de wieg stond van dit bedrijf. Toen hij in 1990 startte, was de spelletjesmarkt al een heel aantal decennia nauwelijks veranderd. Op de buitenlandse markt was dat heel anders. Daar kwamen goede titels uit en ook het aanbod was vele malen groter. Michael wilde daar verandering in aan brengen. Toen hij 999 Games oprichtte, werd hij door heel wat mensen voor gek verklaard. Computerspellen zouden de traditionele spellen absoluut overnemen en vervangen. Gelukkig bleek het tegendeel waar. Vandaag de dag staat Michael nog steeds aan het roer van deze geprofessionaliseerde organisatie. Er zijn inmiddels ongeveer 35 medewerkers. Samen zetten zij zich elke dag in om de beste en leukste bordspellen voor iedereen te realiseren.

Waarom kiezen voor 999Games

Shop je bij 999Games, dan weet je zeker dat je veel keus hebt. Zo ongeveer alle spellen zijn hier wel te vinden. Het zoeken naar een bepaald spel is heel eenvoudig. Weet je de titel, dan voer je die gewoon in op de zoekbalk. Wil je een nieuw spel, dan kun je filteren op onder andere nieuw binnen, strategie, kinderspellen of kaartspellen. Er zijn zeker nog extra filters te gebruiken, zodat je uitkomt bij jouw gewenste spel. Denk aan de leeftijd, de prijs of bijvoorbeeld de speelduur. Zoek je legpuzzels, dan zijn er ook diverse keuzes te maken, zodat je zo snel mogelijk bij de door jou gewenste puzzel uitkomt. Ook bestel je bij 999Games heel gemakkelijk eventuele uitbreidingen van een bepaald spel. Zijn jullie aardig favoriete spelletjesspelers, doe dan zeker mee aan het spaarsysteem. Tenslotte zijn er ook nog gepersonaliseerde spellen op maat te bestellen. Boven een bedrag van 30 euro worden de spellen en puzzels gratis bij je thuis bezorgd.

Is 999Games betrouwbaar?

Na 30 jaar uitgeven en verkopen van spellen en puzzels is het zeker wel bewezen dat 999Games een betrouwbaar bedrijf is. De recensies die klanten over dit bedrijf schrijven, bevestigen dit alleen maar. Mensen roemen de snelle levering en de uitgebreide keus. Ook de klantenservice wordt met hoge cijfers beoordeeld. Een aantal consumenten geven aan dat het zo prettig is dat je ook onderdelen kunt bestellen bij deze shop. Zo kun je een spel, nadat er per ongeluk iets is kwijt geraakt, toch nog gewoon weer gebruiken. Als laatste is ook de klantenservice prima bereikbaar en kun je dus met een gerust hart je spellen bij 999Games bestellen.

Klantenservice en klachten

Van maandag tot en met vrijdag kun je van 9:00 uur tot 17:00 uur bellen met de klantenservice. Het contactformulier en het e-mailadres staan uiteraard altijd tot je beschikking. Ook is 999Games actief op de social media. Laat ook daar gerust even een berichtje achter als je een vraag, een klacht of een opmerking hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met 999Games? Kocht je hier een keer een mooie legpuzzels? Is dit de winkel waar jullie altijd jullie spellen bestellen? Wil je er een review over schrijven? Daarmee help je andere mensen. Laat je positieve, maar zeker ook je negatieve ervaringen weten. Heb je zelfs wel eens een klacht ingediend? Beschrijf in je beoordeling vooral ook hoe 999Games dit uiteindelijk wel of niet voor je oploste.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over 999Games

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over 999Games

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

BordspellenXL logo BordspellenXL
1 beoordelingen
9
Megagadgets logo Megagadgets
1 beoordelingen
9
Studio100 logo Studio100
0 beoordelingen
10