Zorgthuiswinkel.nl logo

Zorgthuiswinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zorgthuiswinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
381
Zorgthuiswinkel.nl logo
Website
zorgthuiswinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zorgthuiswinkel.nl

Wil jij graag weten welke reviews er geschreven worden over Zorgthuiswinkel.nl? Alle reviews van Zorgthuiswinkel.nl hebben wij hier voor je op een rijtje gezet. Wanneer je nog niet eerder iets besteld hebt, is het logisch dat je eerst wat ervaringen van andere mensen wil lezen. In de reviews kun je bijvoorbeeld lezen wat mensen van de levering vonden, hoe ze de kwaliteit van de producten vinden en hoe het contact met het bedrijf was. Nadat je de reviews gelezen hebt, kun je beslissen of je ook iets bij Zorgthuiswinkel.nl wil bestellen.

Over Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel.nl is een, zoals de naam al doet vermoeden, bedrijf waar je zorgproducten kunt kopen. Het is in 2015 opgericht en het is sinds die tijd flink aan het groeien. Al duizenden klanten hebben in het verleden als iets bij ze besteld en dat is ook niet zo gek. Door het ruime assortiment vind je er alle thuiszorg benodigdheden.

Waarom kiezen voor Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel.nl verkoopt maar liefst ruim 900 verschillende zorgproducten. In het assortiment vind je onder andere douchestoelen, decubitus matrassen, spalken, inlegzolen, toiletbeugels en rollators. Kortom, ze hebben alle thuiszorg benodigdheden voor je. Ze hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en daarnaast leveren ze ook nog eens ontzettend snel. Vaak is het namelijk zo dat wanneer je vandaag een bestelling plaatst, je het de volgende dag al in huis hebt. Ze kunnen zo snel leveren doordat ze een eigen voorraad hebben. Daarnaast betaal je bij Zorgthuiswinkel.nl geen verzendkosten. Ze bezorgen niet alleen in Nederland, maar ook in heel België. Je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over je bestelling, kun je het gratis weer retourneren. Ook handig, wanneer je iets wil bestellen, heb je geen account nodig.

Is Zorgthuiswinkel.nl betrouwbaar?

Te lezen is dat duizenden klanten je al voorgingen en al eerder iets besteld hebben bij Zorgthuiswinkel.nl. Daarnaast kun je je bestelling beveiligd betalen en hebben ze een webwinkel keurmerk. Er wordt niet benoemd welk keurmerk dat precies is. Er is een klantenservice die op meerdere manieren bereikbaar is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijen.

Klantenservice en klachten

Voor vragen kun je contact opnemen met de aanwezige klantenservice. Je kunt telefonisch contact met ze opnemen, het online contactformulier invullen of een mailtje naar ze sturen. Er wordt niet benoemd hoelang het duurt voordat ze op je mail of het contactformulier reageren. Wel wordt vermeld dat ze een snelle klantenservice hebben.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring wanneer je in het verleden al eens iets besteld hebt bij Zorgthuiswinkel.nl. Mensen die het bedrijf nog niet kennen, willen maar al te graag weten hoe jij ze beoordeelt. Jij kan ten slotte vertellen hoe jij Zorgthuiswinkel.nl hebt ervaren. Hoe je dat doet? Het enige wat je hoeft te doen, is er een review over te schrijven. Laat in deze review weten wat je goed en/of juist minder goed vond. Dit kan gaan over het contact met het bedrijf, de geleverde service, de kwaliteit en ga zo maar door. Anderen kunnen jouw review lezen, zodat ze een beter beeld van het bedrijf krijgen.

Reviews over Zorgthuiswinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super service

Ik had hier laatst iets besteld en helaas toen ik hem binnen kreeg was er al iets afgebroken. Ik heb toen 1 mailtje gestuurd en ze hebben het meteen voor me op gelost. Dit is wat je noemt een top service!

Geplaatst op: 07-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivier O.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zorgthuiswinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zorgthuiswinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zorgthuiswinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zorgthuiswinkel.nl actief?

Zorgthuiswinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zorgthuiswinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Zorgthuiswinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie