Zo Veilig logo

Zo Veilig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Zo Veilig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Zo Veilig logo
Website
zoveilig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Dankzij de unieke beveiligingsoplossing van Zoveilig.nl is de klant verzekerd van een veilig gevoel in de woning. Het alarmsysteem in combinatie met de alarmopvolging van de partner Securitas zorgt ervoor dat de klant 24 uur per dag en zeven dagen per week beschermd wordt tegen inbraak, brand en overige calamiteiten. Reviews over Zo Veilig

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
3 beoordelingen
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Tuinkussenwinkel logo
Tuinkussenwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over zoveilig.nl

Ons team van experts heeft Zo Veilig geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zo Veilig bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zo Veilig is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zo Veilig is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van zoveilig.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zo Veilig.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
5 jaar lang klant

Ik ben al 5 jaar klant bij zoveilig en heb vorig jaar een nieuwe sequrity systeem aangeschaft. Er was namenlijk een hoge korting op dit systeem dus ik kon hier veel geld op besparen. Het onderhoud van het systeem wordt ook goed geregeld door het bedrijf.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Adriana H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zo Veilig


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
3 beoordelingen
9
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Tuinkussenwinkel logo
Tuinkussenwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zo Veilig een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zo Veilig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zo Veilig actief?

Zo Veilig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , woonaccessoires en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zo Veilig reviews? Dan kun je naar de website van Zo Veilig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie