Officecity.nl logo

Officecity.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Officecity.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4872
Officecity.nl logo
Website
officecity.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Officecity.nl

Wil je producten bestellen bij de webshop Officecity.nl, maar twijfel je of deze webshop te vertrouwen is of niet? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je wat je allemaal moet weten over Officecity.nl, zoals waar het bedrijf gevestigd is, wat het bedrijf zoal verkoopt en of je het bedrijf daadwerkelijk kunt vertrouwen. Ook lees je op deze pagina waarom je voor Officecity.nl zou moeten kiezen en wat huidige klanten van Officecity.nl zoal over hun ervaringen met Officecity.nl te vertellen hebben. Na het doornemen van deze informatie kun je zelf een goede heldere aankoopbeslissing maken.

Over Officecity.nl

Officecity.nl is een webshop waar je als particulier of als bedrijf kantoormeubelen kunt bestellen. Het bedrijf is gespecialiseerd in stoelen, tafels, ladenkasten en alle andere artikelen die van pas komen in een kantoor. OfficeCity is gevestigd in Haarlem maar verkoopt haar producten enkel via de webwinkel. Het bedrijf is al vele jaren actief in de kantoormeubelen markt, waardoor het bedrijf flink wat ervaring heeft op het gebied van meubels. OfficeCity.nl biedt een goede service en levert kwaliteit.

Waarom kiezen voor Officecity.nl

Wil je thuis een werkplek inrichten, of kan jouw kantoor wel wat nieuwe items gebruiken? Bekijk dan snel het ruime aanbod aan kantoorartikelen van Officecity.nl. Officecity.nl heeft een breed assortiment aan topkwaliteit kantoorartikelen, waardoor je gemakkelijk alles in huis haalt voor een volledig uitgerust kantoor. Officecity.nl biedt gunstige prijzen en topkwaliteit producten. De producten worden daarnaast snel geleverd en kunnen, indien gewenst, zorgeloos geretourneerd worden.

Is Officecity.nl betrouwbaar?

Officecity.nl is een bekende en succesvolle onderneming met tal van tevreden klanten. Officecity.nl biedt een uitstekende service en staat bekend vanwege zijn goede producten. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Ook voldoet de webshop van Officecity.nl aan de belangrijke eisen waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, biedt het bedrijf verschillende veilige betalingsmethoden en heeft het bedrijf vele betrouwbare reviews. Ook beschikt de webshop over een keurmerk dat staat voor veiligheid en betrouwbaarheid. Je kunt dus zonder problemen een aankoop doen bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je de klantenservice van Officecity.nl benaderen. Doorgaans word je vakkundig en snel geholpen door een Officecity.nl medewerker. Benader de klantenservice via telefonisch contact of per mail. Het bedrijf is actief op verschillende sociale mediakanalen en kan ook via deze wegen bereikt worden. Indien je een klacht indient bij Officecity.nl wordt deze professioneel in behandeling genomen en wordt er snel gezocht naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een bestelling geplaatst bij Officecity.nl, en wil je jouw ervaringen met andere delen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Officecity.nl en laat andere weten wat jij zoal van de producten van Officecity.nl vindt en of je Officecity.nl aan andere zou aanbevelen of niet. Schrijf daarnaast ook in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice van Officecity.nl. Door een review achter te laten help je andere met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over Officecity.nl

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5
Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Officecity.nl

Ons team van experts heeft Officecity.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Officecity.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Officecity.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Officecity.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van officecity.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Officecity.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Country Lifestyle logo
Country Lifestyle
2 beoordelingen
9,5
Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Officecity.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Officecity.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Officecity.nl actief?

Officecity.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Officecity.nl reviews? Dan kun je naar de website van Officecity.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie