Xandres logo

Xandres reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Xandres reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3839
Xandres logo
Website
Xandres
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Xandres

Modebewuste dames vinden het vast interessant om de webwinkel Xandres te ontdekken. Het assortiment heeft kwalitatieve vrouwenkledij in alle maten en kleuren. Wil jij weten wat je mag verwachten ven Xandres? Bekijk dan bij ons eerst de Xandres ervaringen van mensen die er al kleding gekocht hebben!

Over Xandres

Xandres is een merk dat al bestaat sinds 1927. Het staat vooral voor kwaliteit, want de kleding in het assortiment wordt vervaardigd uit luxueuze stoffen. Xandres winkels vind je terug in België, maar al de collecties zijn ook verkrijgbaar in de webshop en het merk wordt ook verkocht door 150 exclusieve multimerkboetieken.

Het doel Xandres is vooral om elke vrouw van mooie, modieuze en flatterende kleding te voorzien. Om die reden heb je de keuze uit een ruim assortiment en is er ook kledij voor vrouwen met een maatje meer. De kleding van Xandres is vooral erg sober en elegant.

Waarom kiezen voor Xandres

Als jij je garderobe wilt vernieuwen of op zoek bent naar een nieuwe outfit, is Xandres een goede optie. De kledij in deze winkel is namelijk van uitstekende kwaliteit, omdat er enkel luxueuze en duurzame stoffen worden gebruikt. De kleding is dus niet goedkoop, maar gaat wel erg lang mee. Daardoor is het een goede investering! Xandres heeft ook heel wat ervaring in het vervaardigen en verkopen van kledij. Om die reden kan je altijd rekenen op advies wanneer dat nodig is.

In het assortiment is er kleding voor élke vrouw, ook voor zij met een maatje meer. Door het sobere en elegante design past de kleding bovendien bij vrouwen van verschillende leeftijden. Je kan er dus kleding kopen voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven. Als je niet kan kiezen voor iemand anders, is het mogelijk om er een cadeaubon te kopen. Zo kan je dierbare zelf haar perfecte outfit samenstellen. Je kan de bon per post of per e-mail laten opsturen.

Is Xandres betrouwbaar?

Doordat het kledingmerk Xandres verkocht wordt in maar liefst 150 verschillende multimerkboetieken en het ook eigen winkels in België heeft, kan je er zeker van zijn dat het bedrijf betrouwbaar is.

Xandres heeft daarnaast positieve beoordelingen, bestaat al heel lang en is actief via diverse sociale mediakanalen. Als jij aankopen wilt doen bij Xandres, kan je dat dus met een gerust hart!

Klantenservice en klachten

Hoe betrouwbaar Xandres ook is, het kan altijd zijn dat je met klachten zit. Als dat bij jou het geval is, kan je de klantendienst bereiken via het contactformulier op de site, via telefoon of door het bedrijf een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij erg graag andere mensen helpen? Dan kan je dit eenvoudig door bij ons je Xandres beoordeling achter te laten. Doormiddel van jouw review krijgen anderen een correct beeld van het bedrijf. Daardoor kunnen ze ook beslissen of het voor hen de beste winkel is om kleding te kopen.

Reviews over Xandres

Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Xandres

Xandres is geverifieerd door ons expert team. De webshop Xandres bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Xandres lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Xandres. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Xandres is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Xandres te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Xandres.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Xandres Nieuwpoort voor mij nooit meer.

Ik ben maandagmorgen kwart na tien binnengestapt in Xandres Nieuwpoort,er kwam niemand goedemorgen zeggen, na een tiental minuten rondgekeken te hebben zocht ik oogcontact met één van de verkoopsters ( die waren bezig met de vloer te poetsen en bij te kletsen ),ik zei dat ik iets zocht voor een feest,de verkoopster zei is het voor nu... ik zei ja kijk dan eens vanachter het hangt nog vol met solden was het antwoord.Ik was gestuurd van een vriendin die mij gezegd had daar zijn er vriendelijke verkoopsters,dat kan zijn maar ...niet op maandagochtend,ik wilde enkel geholpen worden maar er was geen tijd of goesting.......toen ben ik maar weggegaan.

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Xandres


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Spartoo logo
Spartoo
5 beoordelingen
6,6
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Xandres een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Xandres. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Xandres actief?

Xandres is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Xandres reviews? Dan kun je naar de website van Xandres gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie