WY Bloemisten logo

WY Bloemisten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
WY Bloemisten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4263
WY Bloemisten logo
Website
wybloemisten.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WY Bloemisten

Wil je bloemen bestellen bij WY Bloemisten, maar wil je voordat je hier een aankoop plaatst eerst meer over de organisatie te weten komen? Lees dan hier wat reeds bestaande klanten van WY Bloemisten te vertellen hebben. Op deze pagina lees je alles over WY Bloemisten, zoals wat je hier zoal kunt bestellen, waarom je wel of niet bij WY Bloemisten zou moeten bestellen en of WY Bloemisten te vertrouwen is. Ook lees je hier meer over de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van WY Bloemisten en hoe je deze kunt benaderen. Ten slotte vind je op deze pagina tal van reviews, waardoor je vervolgens zelf een weloverwogen koopbeslissing kunt maken.

Over WY Bloemisten

WY Bloemisten is een landelijk netwerk van professionele bloemisten. De website biedt de bloemen van deze bloemisten via de website, waar je bloemen online kunt bestellen en vervolgens thuisgestuurd kunt krijgen. WY Bloemisten streeft naar het leveren van zo goed mogelijke kwaliteit bossen en werkt dan ook samen met vakkundige bloemisten. De boeketen van WY Bloemisten staan daarnaast bekend als creatief en uniek en zorgen voor iedereen voor een aangename verrassing.

Waarom kiezen voor WY Bloemisten

WY Bloemisten biedt een ruim aanbod aan verschillende soorten boeketten voor gelegenheid. Zo heb je bij WY Bloemisten keuze uit boeketten voor een verjaardag, een blijk van waardering, een jubileum en voor tal van andere gelegenheden. De boeketten die worden aangeboden via WY Bloemisten zijn met zorg samengesteld en bevatten altijd bloemen uit het seizoen. Daarnaast biedt WY Bloemisten een uitstekende service en kun je erop vertrouwen dat de bloemen snel en zorgvuldig bezorgd worden.

Is WY Bloemisten betrouwbaar?

WY Bloemisten voldoet aan de belangrijke gestelde voorwaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo heeft WY Bloemisten haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, beschikt het bedrijf over veilige betalingsmethoden en gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie. Ook heeft WY Bloemisten vele tevreden recensies en werkt het bedrijf samen met erkende bloemisten. Je kunt dus veilig bij deze webwinkel bestellen.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van WY Bloemisten wilt benaderen voor vragen, klachten of opmerkingen over jouw bestelling kun je deze bereiken via telefonisch contact of per mail. Ook kun je bij de klantenservice terecht voor persoonlijk advies. Doorgaans staat een medewerker van de klantenservice van WY Bloemisten je graag en snel te woord. WY Bloemisten is ook actief op diverse sociale mediakanalen. Via deze wegen is het ook mogelijk om in contact te komen met WY Bloemisten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een boeket besteld via WY Bloemisten, en wil je andere over deze bestelling vertellen? Schrijf dan een review over deze ervaring en help andere met het krijgen van een eerlijke indruk van WY Bloemisten. Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld of het boeket van goede kwaliteit was, of je tevreden bent met de aangeboden boeketten en of je in de toekomst vaker een boeket zou bestellen via WY Bloemisten. Schrijf daarnaast ook over het contact met de klantenservice, indien je deze hebt benaderd.

Reviews over WY Bloemisten

Gerelateerde bedrijven

DeBloemist logo
DeBloemist
5 beoordelingen
5,2
Regiobloemist.nl logo
Regiobloemist.nl
9 beoordelingen
6,8
Euroflorist logo
Euroflorist
27 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met WY Bloemisten

Het bedrijf WY Bloemisten is geverifieerd door ons. De webshop wybloemisten.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WY Bloemisten is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WY Bloemisten maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

WY Bloemisten is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wybloemisten.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over WY Bloemisten


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DeBloemist logo
DeBloemist
5 beoordelingen
5,2
Regiobloemist.nl logo
Regiobloemist.nl
9 beoordelingen
6,8
Euroflorist logo
Euroflorist
27 beoordelingen
3,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WY Bloemisten een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over WY Bloemisten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WY Bloemisten actief?

WY Bloemisten is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WY Bloemisten reviews? Dan kun je naar de website van WY Bloemisten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie