Wordans logo

Wordans reviews, ervaringen en beoordelingen

Wordans reviews, ervaringen en beoordelingen
1133
Wordans logo
Website
Wordans
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Wordans

Als je op zoek bent naar een groothandel in kleding die je de beste prijzen garandeert, dan kun je zomaar eens uitkomen bij Wordans. Om zeker te weten dat je er goed aan doet om met deze partij in zee te gaan, hebben we hier de reviews en ervaringen van andere klanten samengevat. Op basis daarvan kun je nog bewuster een keuze maken en besluit je zelf of ook jij kiest voor de producten van Wordans.

Over Wordans

Wordans kan beschouwd worden als een van de grootste textielgroothandels ter wereld. Zeker partijen die zoeken om hun bulkinkopen te doen, komen toch vaak uit bij deze aanbieder, die echter ook gewoon voor de particulier toegankelijk is. Wordans is actief in Nederland en Europa en kan daarnaast rekenen op een grote klantenkring in Noord Amerika en Oceanië. De missie van Wordans is helder. Het wil de laagste prijzen bieden voor zowel groothandel als particulier. Gezien de grote klantenkring die Wordans aan zich heeft weten te binden, lijkt Wordans zeker in die missie te slagen.

Waarom kiezen voor Wordans?

Je kiest voor Wordans voor een enorm assortiment dat tegen de laagste prijzen aangeboden wordt. Door je aankopen te doen bij deze aanbieder, kun je behoorlijk besparen. In totaal voert Wordans ruim vijftig verschillende merken en drieduizend items. Je kunt bij Wordans prima uit de voeten als je zoekt naar (grote hoeveelheden) T-shirts, sweatshirts, tank tops, polo’s, shirts, jassen, hoeden, werk- en sportkleding en accessoires. De kortingen die je krijgt bij Wordans kunnen hoog oplopen tot wel 70 procent. Niet voor niets biedt de aanbieder de beste prijs garantie.

Is Wordans betrouwbaar?

Getuige de reviews en ervaringen van klanten van Wordans heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. De onderneming doet wat het belooft. Bovendien is behoorlijk wat aandacht besteed aan het bieden van een veilige betaalomgeving. De betalingsmogelijkheden zijn overigens ook al groot bij Wordans. Bestellingen worden snel – binnen een termijn tussen de 24 en 48 uur- geleverd en de verzending is vanaf een bedrag van 200 euro gratis. Het feit dat het werkgebied van Wordans en de groei van de klantenkring hand in hand gaan, zegt ook al veel. Bovendien is sprake van klanten die hun inkopen via deze groothandel blijven doen. Ook dat zegt iets over hoe tevreden de klanten zijn en zegt ook zeker iets over de mate van betrouwbaarheid van Wordans.

Klantenservice en klachten

De werkwijze van Wordans is uiterst transparant. En dus vind je ook voldoende mogelijkheden om in contact te komen met de onderneming, bijvoorbeeld als je een klacht hebt. Je kunt in dat geval gewoon telefonisch contact opnemen, terwijl ook het versturen van een e-mail een optie is. De onderneming is verder zichtbaar op de social media, onder meer op Facebook en Instagram. Ook op die manier kun je in contact komen met de groothandel.

Wil jij ook beoordelen?

Het achterlaten van een beoordeling is – zo heb je nu ook zelf ervaren- zeer waardevol. Na het lezen van de ervaringen van andere mensen ben je beter in staat een weloverwogen beslissing te nemen. Jij hebt daar nu ook baat bij. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is een kleine moeite en je doet er andere mensen een groot plezier mee.

Gerelateerde bedrijven
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Poederbaas.com logo
Poederbaas.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5,8
45% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Onze beoordeling over Wordans

Het bedrijf Wordans is geverifieerd door ons. De webshop Wordans is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Wordans is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wordans maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wordans is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wordans te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wordans.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling niet aangekomen en klantenservice nietvte bereiken.

Op 9 juni een bestelling geplaatst. Op dit moment (10-08) nog steeds niet gearriveerd. Mails worden niet beantwoord. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.(steeds een bandje met "Alle medewerkers zijn bezet, probeer het later nog eens). Track and trace van mijn bestelling geeft aan dat hij op 06-07 in Best (NL) was en op 07-07 staat er " geleverd" alleen in Quimper( Frankrijk). Gelukkig heb ik via Klarna ingesteld op " achteraf betalen". Dat ga ik dus niet doen zolang ik mijn bestelling niet heb ontvangen.

Geplaatst op: 10-08-2023
Laatst bewerkt op: 10-08-2023
Geschreven door: Christy V.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Bij Wordans wat beteld.
Bestelling nooit binnen gekregen en ook geen geld terug gekregen.
Mail word niet beantwoord.
Echt mensen bestel hier niks want je word opgelicht.

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: Hendrik R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!

Ik heb mijn product in goede orde ontvangen maar geretourneerd. Ik wacht sinds begin juni op mijn geld èn op reactie. Bellen zijn ze onbereikbaar en op de mail waar mijn geld blijft hebben ze niet gereageerd!
Slechte service. Niet aan te raden om bij dit bedrijf te bestellen. Ik voel met bestolen en ga een klacht indienen!

Geplaatst op: 25-07-2023
Laatst bewerkt op: 25-07-2023
Geschreven door: Jeanette S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit bestelling ontvangen..

Bestelling gedaan én betaald maar pakket nooit ontvangen. Geen reactie op herhaaldelijke mails (ook in Engels), geen telefoonnummer te vinden. Slechte service dus. Advies: mijdt dit bedrijf.

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Jannette

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Artikel geretourneerd maar nog steeds geen geld terug

Artikel geretourneerd, volledig volgens gebruiksaanwijzing van Wordans zelf. Het artikel is ook bij hun in het magazijn gearriveerd. Dit was ruim 3 maanden geleden maar nog steeds geen geld retour gehad. Klantenservice telefonisch niet te bereiken, op mail is 1x gereageerd en later niet meer. In het kort komt het er op neer dat ze mijn geld gestolen hebben. Heel slecht en ik raad Wordans ook niet aan.

Geplaatst op: 24-06-2023
Laatst bewerkt op: 24-06-2023
Geschreven door: Anja B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Meestal goede kwaliteit.

laatse bestelling minder omdat de T-shirts na 1x wassen gekrompen waren.
Het scheelt hem bijna 10cm dat de T-shirts gekrompen waren. Zeer spijtig.

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze service

Pakket niet aangekomen. Is zoek bij PostNL. Wettelijk is verkoper (Wordans) verantwoordelijk en moet de klant schadeloos stellen. Alle bewijzen ingeleverd, maar Wordans past vertragingstaktiek toe, zodat de klant wel op zal houden met reclameren. Uitkomst: geld weg, geen goederen ontvangen.

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Jan W.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij het bestellen staat er dat dit artikel voorradig is maar dat is dus niet zo en moet je zeker enkele weken wachten op je spullen.

mooie pagina met achter de artikelen het aantal voorraad, maar aan het einde van de streep moet het toch ergens anders vandaan komen waar het ook niet aanwezig is of niet op transport gaat. de levering laat dus minimaal twee weken op zich wachten en dat kan nog verder oplopen. wilt u iets bestellen reken dan op een lange levertijd.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilco W.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede communicatie

Ik ben super tevreden over de communicatie die ik heb gehad met het bedrijf. Het geven van informatie over de producten doen ze erg goed en je merkt ook echt dat ze verstand hebben van hun zaken.

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruben K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wordans
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Poederbaas.com logo
Poederbaas.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wordans een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Wordans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wordans actief?

Wordans is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wordans reviews? Dan kun je naar de website van Wordans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie