Wordans logo

Wordans reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wordans reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Wordans logo
Website
Wordans
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Wordans

Als je op zoek bent naar een groothandel in kleding die je de beste prijzen garandeert, dan kun je zomaar eens uitkomen bij Wordans. Om zeker te weten dat je er goed aan doet om met deze partij in zee te gaan, hebben we hier de reviews en ervaringen van andere klanten samengevat. Op basis daarvan kun je nog bewuster een keuze maken en besluit je zelf of ook jij kiest voor de producten van Wordans.

Over Wordans

Wordans kan beschouwd worden als een van de grootste textielgroothandels ter wereld. Zeker partijen die zoeken om hun bulkinkopen te doen, komen toch vaak uit bij deze aanbieder, die echter ook gewoon voor de particulier toegankelijk is. Wordans is actief in Nederland en Europa en kan daarnaast rekenen op een grote klantenkring in Noord Amerika en Oceanië. De missie van Wordans is helder. Het wil de laagste prijzen bieden voor zowel groothandel als particulier. Gezien de grote klantenkring die Wordans aan zich heeft weten te binden, lijkt Wordans zeker in die missie te slagen.

Waarom kiezen voor Wordans?

Je kiest voor Wordans voor een enorm assortiment dat tegen de laagste prijzen aangeboden wordt. Door je aankopen te doen bij deze aanbieder, kun je behoorlijk besparen. In totaal voert Wordans ruim vijftig verschillende merken en drieduizend items. Je kunt bij Wordans prima uit de voeten als je zoekt naar (grote hoeveelheden) T-shirts, sweatshirts, tank tops, polo’s, shirts, jassen, hoeden, werk- en sportkleding en accessoires. De kortingen die je krijgt bij Wordans kunnen hoog oplopen tot wel 70 procent. Niet voor niets biedt de aanbieder de beste prijs garantie.

Is Wordans betrouwbaar?

Getuige de reviews en ervaringen van klanten van Wordans heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. De onderneming doet wat het belooft. Bovendien is behoorlijk wat aandacht besteed aan het bieden van een veilige betaalomgeving. De betalingsmogelijkheden zijn overigens ook al groot bij Wordans. Bestellingen worden snel – binnen een termijn tussen de 24 en 48 uur- geleverd en de verzending is vanaf een bedrag van 200 euro gratis. Het feit dat het werkgebied van Wordans en de groei van de klantenkring hand in hand gaan, zegt ook al veel. Bovendien is sprake van klanten die hun inkopen via deze groothandel blijven doen. Ook dat zegt iets over hoe tevreden de klanten zijn en zegt ook zeker iets over de mate van betrouwbaarheid van Wordans.

Klantenservice en klachten

De werkwijze van Wordans is uiterst transparant. En dus vind je ook voldoende mogelijkheden om in contact te komen met de onderneming, bijvoorbeeld als je een klacht hebt. Je kunt in dat geval gewoon telefonisch contact opnemen, terwijl ook het versturen van een e-mail een optie is. De onderneming is verder zichtbaar op de social media, onder meer op Facebook en Instagram. Ook op die manier kun je in contact komen met de groothandel.

Wil jij ook beoordelen?

Het achterlaten van een beoordeling is – zo heb je nu ook zelf ervaren- zeer waardevol. Na het lezen van de ervaringen van andere mensen ben je beter in staat een weloverwogen beslissing te nemen. Jij hebt daar nu ook baat bij. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is een kleine moeite en je doet er andere mensen een groot plezier mee.

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8
8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Wordans

Het bedrijf Wordans is geverifieerd door ons. De webshop Wordans is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Wordans is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wordans maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wordans is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wordans te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wordans.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

Ik ben super tevreden over de communicatie die ik heb gehad met het bedrijf. Het geven van informatie over de producten doen ze erg goed en je merkt ook echt dat ze verstand hebben van hun zaken.

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Ruben K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij het bestellen staat er dat dit artikel voorradig is maar dat is dus niet zo en moet je zeker enkele weken wachten op je spullen.

mooie pagina met achter de artikelen het aantal voorraad, maar aan het einde van de streep moet het toch ergens anders vandaan komen waar het ook niet aanwezig is of niet op transport gaat. de levering laat dus minimaal twee weken op zich wachten en dat kan nog verder oplopen. wilt u iets bestellen reken dan op een lange levertijd.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 16-07-2021
Geschreven door: Wilco W.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wordans


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wordans een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wordans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wordans actief?

Wordans is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wordans reviews? Dan kun je naar de website van Wordans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie