Woonwinkel24.nl logo

Woonwinkel24.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Woonwinkel24.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4633
Woonwinkel24.nl logo
Website
woonwinkel24.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Woonwinkel24.nl

Stoelen, tafels, kasten, een mooi vloerkleed en dan ook nog wat voor aan de muur. Wat een spullen heb je nodig als je een woning gaat inrichten. Veel mensen genieten van klussen als deze. Het handigst is natuurlijk om alles in een en dezelfde winkel te bestellen. Je kunt dan mooi dingen bij elkaar uitzoeken, je hoeft maar een webshop te bekijken en vaak levert het je nog korting op ook. Wil jij je hele inboedel of misschien alleen een nieuwe kast of barstoelen bij Woonwinkel24.nl bestellen? Dan ben je vast en zeker heel benieuwd naar recensies die andere klanten schreven over deze winkel. Wij hebben de reviews voor je samengevat. Ze staan hier op een rijtje, zodat jij ze snel even kunt doorkijken. Lees de beoordelingen van andere consumenten en beslis vervolgens op een weloverwogen manier of jij je meubels wel of niet wilt aanschaffen bij deze woonwinkel.

Over Woonwinkel24.nl

Woonwinkel24.nl is een complete webshop voor wonen. Dit bedrijf heeft niet alleen een online winkel, maar er is ook een fysieke winkel in Roosendaal. De afmeting van deze woonwinkel is 2500m2 en daar staat slechts een gedeelte van het assortiment uitgestald. Je begrijpt dus dat de shop zeer uitgebreid is. Op deze manier weet je zeker dat je niet bestelt bij een onderneming die ergens op een zolderkamer bivakkeert, maar bij een echte winkel met veel voorraad. Het bedrijf heeft inmiddels 25 jaar ervaring in de branche van wonen.

Waarom kiezen voor Woonwinkel24.nl

Je kiest voor Woonwinkel24.nl als je houdt van veel keus. Of je nu een tafel of kasten nodig hebt, het assortiment is heel uitgebreid. Een heel ruim assortiment kan natuurlijk ook zijn nadelen hebben. Hoe vind je te midden van zoveel kasten nu een beetje snel de kast die jij wilt hebben? Het is daarom prettig dat je de zoekopdracht handig kunt verfijnen. Bij kasten moet je dan denken aan onder andere vakkenkasten, wandkasten, vitrinekasten of wijnkasten. Zo maak je de keus snel wat gemakkelijker voor je zelf. Dit kan ook bij onder andere vloerkleden en tafels. Daarnaast is het nog een optie om te zoeken op een bepaald merk. Heb je een bepaald budget voor je schilderij of stoelen in gedachten, dan is het fijn om te filteren op de prijs. Je kunt zelfs aangeven hoeveel je maximaal wilt betalen voor het betreffende product. Dat is natuurlijk heel prettig, want zo kom je niet in de verleiding om toch iets te kopen wat eigenlijk te duur is. Die producten zie je gewoonweg niet. Een ander voordeel van shoppen bij dit bedrijf is de ervaring. Je kunt natuurlijk een keer langsgaan in Roosendaal en om advies vragen. Of je bekijkt de meubels eerst even met eigen ogen. Gaat het om een bank, dan wil je hem misschien graag even uitproberen voordat je hem daadwerkelijk koopt. Je mag verder rekenen op een snelle verzending en eventueel zijn er monteurs die het een en ander voor je kunnen installeren en monteren. Lukt de snelle levertijd niet omdat je kiest voor een meubel dat speciaal voor je gemaakt wordt, dan lees je dat duidelijk op de website. Je hebt daarna nog 30 dagen de tijd om te kiezen voor een retourzending. Het betalen van je bestelling mag, als je dat prettig vindt, ook nog achteraf.

Is Woonwinkel24.nl betrouwbaar?

Woonwinkel24.nl is zeker een betrouwbare webshop. Ze zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je kunt een bezoek brengen aan de fysieke winkel. Verder hebben ze de erkenning van het Webshop Keurmerk als betrouwbare onderneming ontvangen. De klantenservice is prima bereikbaar en je ziet ook precies wat je moet doen als je een klacht hebt. Betalen kan eventueel achteraf, dus als je dat prettig vindt kun je ook wachten totdat je de spullen zelf echt gezien hebt.

Klantenservice en klachten

Het kan gewoon een keer gebeuren dat je als consument ontevreden bent over een winkel of over een product. Deze online shop geeft helder en klaar aan wat je moet doen als dit bij jou het geval is. Je moet de betreffende klacht altijd binnen 14 dagen melden. Dit geldt ook voor fabricagefouten. Je mag terugvallen op de wettelijke fabrieksgarantie en je hebt natuurlijk nog altijd het keurmerk waarop je kunt terugvallen. Gelukkig geeft het bedrijf zelf al aan dat ze gaan voor klanten die voor 100% tevreden zijn. Klachten dien je in via de mail. Je moet dan wel even je ordernummer vermelden. En uiteraard de inhoud van de klacht. Het werkt het snelst als je ook nog wat foto’s meestuurt. Heb je geen klacht, maar gewoon een vraag, dan kun je bellen of mailen met de klantenservice. Of je gebruikt even het contactformulier dat je vindt op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij dit bedrijf dat meubels en accessoires verkoopt? Heb je rond je verhuizing al je spullen hier gekocht? Of had je onlangs een hocker nodig en bestelde je die bij deze online winkel? Laat dan weten wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de levertijd en over de kwaliteit van de producten? Wellicht nam je contact op met de klantenservice en wil je daar ook wel een beoordeling over schrijven. Mensen die voor het eerst bij deze shop bestellen zijn heel benieuwd naar jouw recensie. Help dus een ander en laat meteen even een review achter.

Reviews over Woonwinkel24.nl

Gerelateerde bedrijven

Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9
Heuts logo
Heuts
4 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Woonwinkel24.nl

Het bedrijf Woonwinkel24.nl is geverifieerd door ons. De webshop woonwinkel24.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Woonwinkel24.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Woonwinkel24.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Woonwinkel24.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van woonwinkel24.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Woonwinkel24.nl.

Geplaatst op: 22-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Woonwinkel24.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
De Oosteinde Online logo
De Oosteinde Online
2 beoordelingen
9
Heuts logo
Heuts
4 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Woonwinkel24.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Woonwinkel24.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Woonwinkel24.nl actief?

Woonwinkel24.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Woonwinkel24.nl reviews? Dan kun je naar de website van Woonwinkel24.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie