Wissel.nl logo

Wissel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wissel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1145
Wissel.nl logo
Website
wissel.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wissel.nl

Op Wissel.nl kun je jouw ongebruikte cadeaubonnen inwisselen voor geld of een cadeaubon van een ander overkopen met korting. Zo kun je extra goedkoop shoppen bij bekende webwinkels als Bol.com, Wehkamp of Zalando. Voordat je jouw ongebruikte cadeaubonnen te koop aanbiedt of een tweedehands cadeaubon koopt, wil je natuurlijk zeker weten dat Wissel.nl een betrouwbaar platform is. Om je te helpen hebben wij de beoordelingen van echte gebruikers voor je verzameld en op een rij gezet. Lees direct de beoordelingen over Wissel.nl en maak een weloverwogen keuze om hier jouw cadeaubon te (ver)kopen.

Over Wissel.nl

Wissel.nl is al meer dan 5 jaar het adres om je cadeaubon in te wisselen voor cash. Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Houten en heeft als doel om iedereen met een ongewenste en ongebruikte cadeaubon een handige oplossing te bieden. Soms krijg je een cadeaubon van een winkel waar je niets mee hebt, of komt het je gewoon beter uit om contant geld in handen te hebben. In de winkel kun je een cadeaubon niet inwisselen voor geld. Wil jij jouw cadeaubon veilig, snel en zonder gedoe inwisselen voor geld? Dat doe je op Wissel.nl. Hier verkoop je een giftcard met korting door aan een ander.

Waarom kiezen voor Wissel.nl

Het inwisselen van jouw cadeaubon gaat zeer eenvoudig. Allereerst kies je welke cadeaubonnen je zou willen inwisselen. Vervolgens ontvang je gelijk een vrijblijvend aanbod van Wissel.nl. Je kunt kiezen voor geld of ruiltegoed. Geef je akkoord? Dan lever je de cadeaubon digitaal of per post in. Het geld staat razendsnel op jouw rekening, uiterlijk de volgende werkdag maar meestal al na een paar uur. Voor de kopende partij biedt Wissel.nl ook veel voordeel. Je koopt tweedehands cadeaubonnen met fikse korting én op de website vind je een overzichtelijke pagina met daarop allerlei interessante aanbiedingen bij webwinkels die bij Wissel.nl aangesloten zijn. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden. Bestellingen voor 16.00 uur worden altijd dezelfde dag verwerkt en opgestuurd.

Is Wissel.nl betrouwbaar?

Wissel.nl is al meer dan 5 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. In 90% van de gevallen wordt binnen 4 uur uitbetaald. Inmiddels zijn er al meer dan 400.000 cadeaubonnen ingewisseld! Wissel.nl is al meerdere malen besproken in de media, van een uitzending op Qmusic tot een item op RTL4. Uiteraard is er een klantenservice aanwezig met medewerkers die staan te popelen om jou te helpen in het geval van vragen of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid staat bij Wissel.nl op de eerste plek. Heb jij suggesties over het verbeteren van de dienstverlening of heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via de e-mail of telefonisch. Ook kun je het contactformulier op de website invullen. Bekijk ook even de veelgestelde vragen als je een vraag hebt, het kan zijn dat jouw vraag daar al beantwoord wordt. Volg Wissel.nl ook op social media om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen en op een laagdrempelige manier contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens een cadeaubon omgewisseld voor cash op Wissel.nl? Of heb je hier een cadeaubon van een ander overgenomen met een mooie korting? Laat een review achter over Wissel.nl om anderen te helpen bij het maken van hun beslissing. Vertel bijvoorbeeld hoe lang het duurde voordat jij het geld op je rekening had staan of hoeveel tijd er verstreek voordat je jouw cadeaubon in huis had. Heb je contact gehad met de klantenservice? Ben je toen goed geholpen? Jouw mening over Wissel.nl is veel waard!

Reviews over Wissel.nl
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Startselect logo
Startselect
3 beoordelingen
6
Bongo logo
Bongo
73 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Wissel.nl

Het bedrijf Wissel.nl is geverifieerd door ons. De webshop wissel.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Wissel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wissel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van wissel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van wissel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wissel.nl.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijzen

We hebben voor een erg goede prijs verschillende bonnen gekregen. De klantenservice is erg vriendelijk en ze werken heel erg oplossing gericht. De snelheid van het uitbetalen is echt super! Top service

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan S.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wissel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Startselect logo
Startselect
3 beoordelingen
6
Bongo logo
Bongo
73 beoordelingen
3,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wissel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wissel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wissel.nl actief?

Wissel.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bonnen en giftcards.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wissel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wissel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie