Wilma's Tuin logo

Wilma's Tuin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wilma's Tuin reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2046
Wilma's Tuin logo
Website
wilmastuin.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wilma's Tuin

Tuinieren is een heerlijk tijdverdrijf en ook nog eens gezond. Dus wat willen we nog meer? Helaas heb je toch ook spullen nodig voor die tuin, terwijl je helemaal niet op stap wilt. Je wil gewoon buiten lekker in je tuintje bezig kunnen zijn! Even online bestellen op een saaie doordeweekse avond is dan een uitkomst. Lang leve internet, want dat gaat dus ook gewoon. Zo zou je kunnen kiezen voor Wilma’s Tuin. Een webshop met heel veel tuinbenodigdheden. Misschien was je hier ook al bij uitgekomen en kom je nu hier kijken omdat je op zoek bent naar reviews. Je wilt immers wel eerst weten of het te vertrouwen is waar je een bestelling plaatst. Helaas horen we immers genoeg verhalen over webshops die niet deugen. Gelukkig kan je hiervoor bij ons terecht. Wij verzamelen ervaringen van anderen met Wilma’s Tuin, zodat jij je eerst even kunt inlezen en kunt leren van de beoordelingen van anderen. Daarnaast hebben wij ook nog wat extra info voor je genoteerd. Zo kan jij eenvoudig beslissen of je wel of niet in zee gaat met Wilma’s Tuin. En als jij besluit om met Wilma’s Tuin jouw tuin mooi te maken, kom je dan nog even terug om hier ook jouw recensie achter te laten?

Over Wilma's Tuin

Wilma’s Tuin is een webshop die zo ongeveer alles verkoopt op het gebied van tuinieren. Of het nu om zaadjes gaat, om tuingereedschap of artikelen om de insecten naar je tuin te lokken: Wilma’s Tuin heeft het. Het bedrijf is gevestigd in Rosmalen. Je kunt Wilma’s Tuin ook vinden op Facebook, Instagram en YouTube. Wilma’s Tuin vindt het leuk om de resultaten van hun verkopen te zien. Met andere woorden: ze vragen je jouw stralende planten te vereeuwigen en deze afbeeldingen te delen op hun Social Media kanalen.

Waarom kiezen voor Wilma's Tuin

Wilma’s Tuin zorgt ervoor dat jouw tuin, moestuin of gewoon je planten heerlijk staan te stralen. Het assortiment is groot en daardoor is er voor iedere stijl tuin hier zeker van alles te vinden. Iedere tuin is immers uniek en daar houdt Wilma’s Tuin rekening mee. De categorieën waarbinnen je shoppen kunt zijn: plantenvoeding, cadeauartikelen, kweeksystemen, tuingereedschap, kinderartikelen, bloempotten, potgrond en substraat, bestrijdingsmiddelen, dieren en zaden. Op de site kan je ook de catalogus bekijken, wat meteen goed is om inspiratie op te doen!

Is Wilma's Tuin betrouwbaar?

Wilma’s Tuin hanteert meerdere betaalopties. Zo kan je kiezen voor iDEAL, PayPal en Bancontact. Maar ook via Afterpay kan je betalen, dus je loopt eigenlijk geen enkel risico. Daarnaast heb je veertien dagen bedenktijd wat je bestelling betreft. Leveringen gaan via DHL, of het moet brievenbuspost zijn. Dan zal PostNL het bij je in de brievenbus doen. Meestal zal het dan om een bestelling van zaden gaan. Wilma’s Tuin draagt het keurmerk: Trust Ecommerce Europe.

Klantenservice en klachten

De klantenservice staat bij Wilma’s Tuin uiteraard voor je klaar. Heb je een vraag over je bestelling dan kan je ze mailen of bellen. Heb je een klacht dan kan je ze mailen of je maakt gebruik van het contactformulier. Maar daar houdt het niet mee op, want ook bij vragen na de ontvangst van de artikelen staat deze klantenservice voor je klaar! Ze vragen ook vriendelijk om te melden als je niet blij bent met hoe een klacht wordt afgehandeld. Ze leren namelijk graag van hun fouten, zodat ze hun service steeds beter kunnen maken.

Wil jij ook beoordelen?

Staan jouw planten al te stralen door een bestelling bij Wilma’s Tuin? Mogen wij jou dan vragen om een beoordeling te schrijven over deze webshop? Het zou helemaal fijn zijn als je in jouw review duidelijk uitlegt waarom je wel of niet tevreden bent. Hoe meer jij uitlegt, hoe meer waarde het heeft voor een ander. Want de ene klacht is immers de andere niet. En wat voor de één een ramp is, vindt de ander juist prima. Dat bestaat immers ook nog. Je kunt je beoordeling schrijven over alle aspecten rondom de bestelling bij Wilma’s Tuin. Was de levering oké? Hoe was de kwaliteit van het artikel en wat vind je van de prijs die daarbij hoorde? Had je advies nodig? Hoe verliep dit? Kortom: beveel jij Wilma’s Tuin wel of niet aan? Wij horen het graag en namens de mensen die op zoek zijn naar informatie rondom Wilma’s Tuin willen wij je alvast bedanken voor jouw recensie!

Reviews over Wilma's Tuin

Gerelateerde bedrijven

Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Wilma's Tuin

Wilma's Tuin is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wilma's Tuin bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wilma's Tuin lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wilma's Tuin. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wilma's Tuin is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wilmastuin.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wilma's Tuin


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wilma's Tuin een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wilma's Tuin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wilma's Tuin actief?

Wilma's Tuin is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wilma's Tuin reviews? Dan kun je naar de website van Wilma's Tuin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie