Wijngeheimen.nl logo

Wijngeheimen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wijngeheimen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4154
Wijngeheimen.nl logo
Website
wijngeheimen.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wijngeheimen.nl

Geniet jij ook zo ontzettend van een lekker wijntje? Heerlijk in de zomer in de tuin of juist in de winter bij de open haard. Hapjes erbij en dan relaxen met een wijn van je eigen voorkeur. Het is handig om een goed wijnadres te hebben. Je kent op een bepaald moment de smaken en je weet dan ook dat je deskundig advies krijgt. Het liefst natuurlijk van mensen voor wie wijnen geen enkel geheim kennen. Zou dat het geval zijn bij Wijngeheimen.nl? De naam klinkt veelbelovend, maar hoe is de praktijk? Raadpleeg hiervoor reviews van andere klanten. Waarschijnlijk was je daar al naar op zoek, zodat je een weloverwogen keus kunt maken om wel of niet bij Wijngeheimen.nl te bestellen. De recensies hebben wij al voor je verzameld, zodat jij ze hier gemakkelijk kunt bekijken. Lees de ervaringen van andere klanten en ontdek wat zij vertellen over de wijnen, maar ook over de geboden service.

Over Wijngeheimen.nl

De mensen achter dit bedrijf geven aan dol op Italië te zijn. En dan niet alleen op de inwoners, het land en de keuken, maar zeker ook op de verrukkelijke Italiaanse wijnen. Ze hebben inmiddels heel wat kennis over deze wijnen en geven die graag door via hun webshop. Ze komen vaak in het land en ontdekken dan telkens weer verborgen juweeltjes van wijnproducenten. Verder volgenden de eigenaars van de shop diverse cursussen en workshops. Ze verdiepten zich daarnaast ook in wijnen uit andere wijnlanden. Al met al mogen ze zeggen dat de wijnwereld weinig geheimen meer voor hen kent. Ze kopen de wijnen in bij onafhankelijke wijngaarden die in familiebezit zijn. Het gaat dan om passievolle wijnmakers waarbij de kwaliteit uitstekend is. Wijngeheimen.nl werkt er graag aan mee dat juist deze wijngaarden kunnen voortbestaan. Zeker in een tijd van veel massaproductie.

________________________________________

Waarom kiezen voor Wijngeheimen.nl

Als je kiest voor Wijngeheimen.nl, dan weet je zeker dat je een smaakvol wijntje in je glas schenkt. De wijnen zijn nauwgezet geselecteerd. De eigenaren van de website hebben veel contacten in de wijnlanden. Wil je graag een heel aantal wijntjes zelf thuis uitproberen, dan kun je een wijnbox bestellen en zo dus zelf een wijnproeverij organiseren. Zoek je een wijn bij een bepaald gerecht, dan kun je dit gemakkelijk opzoeken via de website. Niet elke wijn past tenslotte bij elk gerecht. Weet je bij voorbaat al dat je beslist een rode wijn wilt bestellen, dan kijk je natuurlijk meteen bij die categorie. Het assortiment is groot, dus het is prettig dat je ook dan nog verder op je eigen wensen kunt filteren. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes en aanbiedingen, dan schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief. Betalen kan op de meeste gebruikelijke manieren en bestel je boven een bepaald bedrag, dan betaal je geen verzendkosten. Zoek je een hele exclusieve wijn en kom je er ook middels de gewone zoekopdrachten niet echt uit, dan staan de medewerkers van deze online winkel met alle liefde voor je klaar. Als echte wijnkenners kunnen zij je natuurlijk uitstekend een passend wijnadvies geven.

Is Wijngeheimen.nl betrouwbaar?

Het is geen vraag of Wijngeheimen.nl een betrouwbaar bedrijf is. Je bestelt en betaalt in een beveiligde omgeving en het is geen enkel probleem om even contact op te nemen met de eigenaars. Zij stellen zich zelf voor met een foto en zijn absoluut betrouwbaar. Verder zie je een groot aantal recensies van andere klanten. Lees je hun positieve beoordelingen, dan twijfel je absoluut niet aan de betrouwbaarheid van Wijngeheimen.nl.

Klantenservice en klachten

Vragen stellen over je bestelling of over de wijnen in de webshop, kun je via de e-mail of telefonisch stellen. Kies je voor de mail, dan mag je erop rekenen dat je binnen 2 werkdagen een reactie ontvangt. Het bedrijf is actief op de social media, dus ook op die manier kun je even contact zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Wijngeheimen.nl? Koop jij hier graag je wijnen? Wellicht heb je veel ervaring met deze shop en deel je deze ervaring graag met andere consumenten. Als zij meer willen weten over dit bedrijf, zijn ze blij met jouw recensie. Daardoor krijgen ze namelijk een beter beeld van de webshop en kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te bestellen.

Reviews over Wijngeheimen.nl
Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Wijngeheimen.nl

Wijngeheimen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wijngeheimen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wijngeheimen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wijngeheimen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van wijngeheimen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van wijngeheimen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wijngeheimen.nl.

Geplaatst op: 11-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wijngeheimen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
16 beoordelingen
5,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijngeheimen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wijngeheimen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijngeheimen.nl actief?

Wijngeheimen.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wijngeheimen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wijngeheimen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie